Rafgre 12.10.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 (edytowane) Witam, właśnie stoję przed wyborem szamba betonowego dwukomorowego o pojemności ok.12m3. Czy użytkownicy mogli by polecić jakiś producentów z własnych doświadczeń .Wiem że zagłębie jest w okolicy Radomia,ale podobno z jakością u niektórych jest różnie. Edytowane 12 Października 2010 przez Rafgre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oriman 18.10.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Witam. Sam własnie musiałem podjąc tą decyzję. Jestem z wielkopolski i wybrałem dostawce spod Poznania, ale mam wrażenie że szambo i tak przyjedzie ze wspomnianego przez CIebie zagłębia. Biorę 5m3 za 1600zł. Za 4 lata mam mieć kanalizę, wiec muszę z tym wytrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_cinas 18.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Ja tez myslalem o szambie z Radomia ale jak wyliczylem cene zbiornika, transportu, montazu i biorac bardzo kiepska jakosc tych szamb i to ze beda po nim jezdzic samochodzy osobowe i ewentualnie dostawcze zrezygnowalem. Jesli jestes z okolic Warszawy to moge polecic firme od ktorej ja mam szambo, moze nie sa tani ale zbiornik jest mega wytrzymaly, w cenie dostalem wzmocniona plyte 18 cm. No i mam gwarancje na zbiornik, montaż i wszystkie atesty. Co ciekawe szambo zamontowali ekspresowo, duza kopara stalowa forma i calosc zajela jakies 3h. Koparka kopala wewnatz formy zeby sie nie obsypywala ziemia przez co nie mialem rozkopanej dzialki a wykop na jakies 3,5m gleboki woda tez im nie straszna. Jak cos moge podac namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts