groch80 12.10.2010 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Nie mogę się zdecydować na wybór automatu do zgrzewania plandek. Czy może się ktoś wypowiedzieć w tym temacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walmarz1 25.10.2010 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Zajrzyj na http://www.zgrzewarki-plandek.pl Są tam opisy i dane techniczne do kilku modeli zgrzewarek z firmy Leister, z tego co słyszałem jednej z lepszych na rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gunter 25.10.2010 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Ten ataszek z linku jest chyba ok. Ale jeszcze słyszałem o całkiem niezłych innych firmach: Mistral i Fiab, z tego co wiem, to całkiem niezłe są. Ale konkretów niestety Ci nie podam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts