luk79081 17.02.2004 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2004 Mam pytanie: jaki Waszym zdaniem tynk gipsowy knaufa jest lepszy MP75 czy MP75L, ten drugi jest lekki, droższy ale ma większą wydajność. Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z którymś z tynków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
all 18.02.2004 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Mam pytanie: jaki Waszym zdaniem tynk gipsowy knaufa jest lepszy MP75 czy MP75L, ten drugi jest lekki, droższy ale ma większą wydajność. Czy ktoś miał jakieś doświadczenia z którymś z tynków? Ja mam tego knaufa 75L. Ale o różnicach trudno rozmawiać nie wiem jak wypadłby tamten gdybym go miał pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wowka 18.02.2004 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Z Tego co pamiętam od mojego wykonawcy to 75L jest "gładszy" i lepiej się łączy warstwowo. Zaś 75 jest "twardszy" i ten właśnie gips był użyty do wykonania narożników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts