Martinezio 20.02.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Na Mazowszu lało wczora... Mieliśmy niezłe jeziorko, bo ziemia nie chłonie wcale (zamarznięta), a dookoła jeszcze okowy z odrzuconego śniegu... Na szczęście przez noc gdzieś ta woda uciekła I dobrze, że zmroziło lekko, bo wczoraj mieliśmy takie błocko, że poezja Elektrownia kopała kabel do sąsiada i przywrócili do stanu "pierwotnego"... Czyli standardowo zostawili g@#$no na wierzchu... A sąsiad oczywiście na zimę w ogóle sie nie interesi budową i od listopada go nie widać w ogóle, więc nawet nie ma jak go ścignąć, żeby czegoś na wierzch nawiózł... Oczywiście, jak elektrownia kopała, to było sucho i jak zasypali to nie widzieli, że to z głębin jest glinowate... Ech... Polska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.02.2012 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 wczoraj w łodzi a dzisiaj sniegodeszcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.02.2012 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 wczoraj w łodzi a dzisiaj sniegodeszcz A w lesie śnieżyca dziś była... zimno i nieprzyjemnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U nas tez sypie białym, a juz była wiosna ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.02.2012 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 może krótki taniec do zaklęcia wiosny:wave::wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.02.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U nas też sypie... ... ale krostami na ciele naszego juniora :/ Ospa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 21.02.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 DOŁĄCZĘ...:wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 21.02.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Martin, ospę chyba lepiej teraz przejść niż tak jak moje obie dziewczyny w środku upalnego lata, gdzie nie było możliwości uciec przed potem, który dodatkowo podrażniał i tak swędzące bąbelki... Niemniej jednak nic przyjemnego... Zdrówka dla małego:yes: A taniec na przywolanie wiosny ja też chętnie:wave::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 21.02.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Ilonka to ja też potańczę, troszkę na zachętę dla wiosny, a troszkę dla ozywienia, bo zasypiam na stojąco!!!Martinezio u nas też woda po kostki, a ponoć same piachy.. Zdrówka Wam wszystkim :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 21.02.2012 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U nas też sypie... ... ale krostami na ciele naszego juniora :/ Ospa :/ No to bedzie muchomorek, oby bezproblemowo i szybko poszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 21.02.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 U niego to no-stress Gorzej ze mną, bo ja jeszcze nie przechodziłem nigdy... Zobaczymy, co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.02.2012 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2012 Hej, Ilonka Cześć "Domownicy" Wpadłam, poczytałam i zazdroszczę Wam spotkania, Dziewczyny - strasznie chciałabym tam z Wami być... Mam nadzieję, że jak już wiosenne słonko przygrzeje, to się przyturlam do centrum naszej pięknej ojczyzny, a może Was mi się uda na Mazury wyciągnąć na weekend...? Martinezio, zdrówka dla Synka, a Ty się, chłopie w izolatce zamknij, bo być muchomorem w tym wieku, to żadna frajda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.02.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Lidia: wiem, dlatego też wolałbym nie być Niestety, w izolatce zamknąć się nie mogę :/ Mam nadzieję, że skoro do tej pory nie zachorowałem (chociaż córa chorowała), to widocznie mam jakiś mechanizm obronny i nie zachoruję Ale wiadomo, czyją matką jest Nadzieja... Pocieszam się tylko, że w razie jakby co, to odpocznę od szychty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.02.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Nie przejmuj się, Martinezio, Nadzieja, jak każda matka, kocha swoje dzieci, więc może cię uchroni przed pstrokatym dziobem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 22.02.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 się nie bojam i nie przejmuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.02.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 Cześć "Domownicy" Wpadłam, poczytałam i zazdroszczę Wam spotkania, Dziewczyny - strasznie chciałabym tam z Wami być... Mam nadzieję, że jak już wiosenne słonko przygrzeje, to się przyturlam do centrum naszej pięknej ojczyzny, a może Was mi się uda na Mazury wyciągnąć na weekend...? Martinezio, zdrówka dla Synka, a Ty się, chłopie w izolatce zamknij, bo być muchomorem w tym wieku, to żadna frajda. Lidka, wszelki duch... gdzieś była jak Cię nie było??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 22.02.2012 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2012 włóczyłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2012 włóczyłam się W taką zimnicę...? Dajże pokój... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.02.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 wiosna idzie to przylazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 24.02.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2012 Noo, poskutkowały nasze tańce, u nas SŁONECZKO:lol2: tylko wicher do tego taki, ze głowy urywa..Lidka heloł kobieto!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts