Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Diuna III z domusa

Tom Bor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

siedzę w pracy i nie wiem co się na działeczce dzieje, no po prostu czarna magia.... a tu słoneczko ładnie patrzy iii..chciałoby się na działkę zajechać,ale ni można bo w robocie się jest, prawo jazdy z tylnej kieszeni po 11 latach trzeba wyjąć i odrestaurować i do tego jakiego pierdolota nabyć.http://emotikona.pl/emotikony/pic/2rower.gif

Czeeeść!! No nareszcie do Ciebie trafiłam!! Ja to naprawdę czasem doooopa jestem, jak to się stało, ze nie udało mi się wcześniej odkryć Twojego dziennika - nie wiem!! W kazdym razie pięknie się witam i teraz juz będę regularnie śledzić postępy, hehe. Rety, ależ Wy jestescie zaawansowani!! Kable, elewacje, przepiękny klinkierowy detalik - jeszcze chwila i zamieszkacie!! oj zostałam ja w tyle..

Oczywiście domek piękny, ale najbardziej to zazdroszczę TAKIEGO KAWAŁA ZIEMI!!! No coś wspaniałego - też chcę taki prezent!! Moze wrzucisz jakieś wiosenne fotki z własnego lasu (ech cudownie to brzmi:) )

ściskam mocno i pozdrawiam D

ps. link w stopce działa bez zarzutu:)

u mnie ciężki dzień bo....mam źle ocieplony fundament bo nie styka się z ławą fundametową, brakuje 10 cm a mój majster uważa że jest dobrze i tak ma być. no niestety ja i kierownik budowy mamy zupełnie odmienne zdanie ,majster się łobraził ale poprawić musi.ale jak się awanurtował no heca z pieca

Cześć Ilonko :)

A niech się majster awanturuje, ma poprawić i cześć. Tylko pieniążki biorą z uśmiechem na ustach, a poprawki? Jakie poprawki? Inwestor jest bee... i się czepia :mad:

Moje Boby też chwalone były cholery jedne..... a dachówki jak były luźne tak są i doczekać się ich nie mogę. Ale jeszcze chwileczkę, jeszcze momencik i niestety pokażę im swoje gorsze oblicze... wrrr.