Martinezio 18.05.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Tom Bor: i jak lektura? Wyczytałaś coś ciekawego?Jutro widzimy zdjęcia z prac pana wylewkarza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.05.2011 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Martinezo a sprawdzałeś po fachowcach jak Ci styropian ułożyli , bo jak mi brat opowiedział jak oni " rozrzucają"i " podkopują" oby prędzej to postanowiliśmy sami dokładnie rozłożyć.http://emotikona.pl/emotikony/pic/0tongue.gif Ilonko to tak jak my . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.05.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 pan wlewkarz odmeldował się na placu boju ale nic więcej nie wiem bo zapomniałam z domu telefonu, więc sie będę skręcać z ciekawości co się dzieje... No to trzymam kciuki za wyleweczki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.05.2011 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 (edytowane) Martinezo ja w Twoim dzienniku to już wcześniej bywałam tylko pisać nie pisałam, chałupę masz super i tyle ,o kolorach nie wspomnę ... super.foty po niedzielce, bo mnie na miejscu niestety nie ma tylko jest rodzinny kierownik budowy ( mama znaczy się). Edytowane 18 Maja 2011 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 18.05.2011 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Hej Ilonka! Co z tą podłogówką? Benek mówi, ze ta strefa brzegowa jest ważna, pod ścianami sa najwieksze straty ciepła - bez zagęszczenia rurek pod ścianami będzie nierówny rozkład temperatur i wydajność ogrzewania niższa niz przyjeta w projekcie przez te straty - w projekcie też masz takie ułożenie? sorry, ze tak jeczę, ale czuje się w obowiązku przekazac Benia uwagi.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.05.2011 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 dzwoniłam do fachmana tak podobno jest dobrze on mi to gwarantuje, więc jeśli coś będzie nie tak to kogoś za jajca powieszę. W ścianie mam jeszcze ukryte rury do kalafiora więc jak będzie coś nie tak to w ostatnim geście ratunku najwyżej ujrzą światło dzienne. Podziękuj Beniowi za troskę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 18.05.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2011 Ilona, gratulacje, ależ u Ciebie już domowo się robi, a ja nie umiem dogonić z robotą, wylewki z następnej transzy, ale podłogówka fajnie wygląda u Was:), powodzenia i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.05.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 Ola to się tak wydaje, że u kogoś to szybko idzie a u siebie sie ślimaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.05.2011 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2011 wczoraj zamówiłam płytki na kotłownię... fajne uczucie ale wybór za duży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 06:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dzisiejszy dzionek rozpoczął sie dla mnie i mojej rodziny po godzinie 4, gdyż zapaliła sie kamienica z którą sąsiaduje moja i musieliśmy sie ewakuować. 2 h spędziliśmy na dworze obserwując akcję strażaków.podziwiam tych ludzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 20.05.2011 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dzisiejszy dzionek rozpoczął sie dla mnie i mojej rodziny po godzinie 4, gdyż zapaliła sie kamienica z którą sąsiaduje moja i musieliśmy sie ewakuować. 2 h spędziliśmy na dworze obserwując akcję strażaków.podziwiam tych ludzi ... Jakas masakra.... od razu do glowy przychodzi w takich chwilach slowo "Ubezpieczenie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 oczywiście obecne, mieszkania i budowy oczywiście też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Wow. Mam nadzieję, że nikomu nic się nie stało? Straty materialne to furda w porównaniu z życiem. Zawsze mawiam pieniądz rzecz nabyta. Za to życia nie odzyskasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2011 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 to nie zazdroszczę rannej przygody:rolleyes:... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.05.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dzisiejszy dzionek rozpoczął sie dla mnie i mojej rodziny po godzinie 4, gdyż zapaliła sie kamienica z którą sąsiaduje moja i musieliśmy sie ewakuować. 2 h spędziliśmy na dworze obserwując akcję strażaków.podziwiam tych ludzi ... SZOK!!! Mam nadzieję, ze nikomu nic się nie stało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agi_78 20.05.2011 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 dzisiejszy dzionek rozpoczął sie dla mnie i mojej rodziny po godzinie 4, gdyż zapaliła sie kamienica z którą sąsiaduje moja i musieliśmy sie ewakuować. 2 h spędziliśmy na dworze obserwując akcję strażaków.podziwiam tych ludzi ... Ojej, mam nadzieję, że pożar szybko ugasili i nikomu nic sie nie stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.05.2011 19:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 pragnę wszystkich uspokoić nic na szczęście nikomu się nie stało, ale stresik niewąski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 20.05.2011 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 O kurcze to miałaś przeżycia od rana . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.05.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 wylewki zakończone tak domowo się zrobiłood 21 rozpoczynamy WYKOŃCZENIÓWKĘ trzymajcie kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.05.2011 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ja trzymam kciukasy ale palacami na nogach bo rekoma to muruje:D:D:D Ciesze sie razem z Toba:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts