Tom Bor 23.05.2011 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 z ciebie to MOROWA babka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.05.2011 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 też trzymam:) tylko tak jak wyżej... bo tynkuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.05.2011 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ale super!!! To już dom, nie? Też trzymam tak jak dziewczyny, ja z kolei szpachluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 23.05.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Jakas babska ekipa sie szykuje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.05.2011 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 (edytowane) A ja gruntuję na dole .Yuczka a za kilka dni czeka mnie to co Ciebie . Edytowane 24 Maja 2011 przez Renatamama3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.05.2011 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Wielkie dzięki dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 24.05.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Wielkie dzięki dziewczyny Nie wielkie dzieki tylko teraz to do roboty, shopping Cie czeka:D:D Nogi zaprawiaj w boju:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.05.2011 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Szpilek nie zakładaj, aby :> Wydaje mie się, że to niezbyt wygodne obuwie do szopingu extremalnego, jaki Cię czeka :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.05.2011 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 wiem że nic nie wiem byłam w skepie z glazura i terakotą iii... zgłupiałam , no za cholere nie mam pomysłu na to wszysko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 24.05.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 wiem że nic nie wiem byłam w skepie z glazura i terakotą iii... zgłupiałam , no za cholere nie mam pomysłu na to wszysko No wybór jest a jak trzeba podjąć decyzję to jest zgryz ,dla tego da maluchów kupiłam Tanie płytki kolor pomarańcz (chcieli kolorowo ) to będą mieć za pare lat będzie można wymienić .Ja mam zgryz z kolorem w sypialni i klatką ,wiatrołapem i hollem i wogóle wczoraj sie wkurzyłam bo chciałam kupić czarny pigment w LM skończyły się a chciałam pomalować gabinet (ma być szary z pomarańczową lampą i zasłonkami ) .To cale oglądanie wybieranie zajmuje dużo czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.05.2011 18:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 witam wszystkich coś mi net szwankuje, chciałabym mieszkańców łodzi i okolic ostrzec by 30maja w poniedziałek od 16 - 18 nie szwędali się po okolicy, gdyż zamierzam odrestaurować swoje 12 letnie prawo jazdy - żeby nie było że nie ostrzegałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.05.2011 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 kupiliśmy płytki do kotłowni i okazało się że zamiast w II gatunku , pomieszali i dali płytki z II gat i poza gatunkiem,mój brat klei i klnie przy tym jak szewc. okazuje się że nawet przy załadunku trzeba pilnować. dobrze że tego nie słyszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.05.2011 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 zdjecia, zdjecia siostro Jak tam jazda- przejechałas jakiegos kota?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.05.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 zdjęcia oczywiscie jak zawsze w niedzielkę, jeszcze nie jeżdź:yes:iłam wszystkie koty całe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ale Ci fajnie domek rośnie i sie wykańcza Achhhh te drobne 11 tys m2 I na drewutnie z palet zawsze jest czas, ... , my mamy nawet z palet taras;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2011 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Co się porobiło. Wreszcie kobiety postanowiły wrócić za kółka. U mnie szefowa wykupiła sobie lekcje bo po 20 latach zamierza znowu siąść za kierownicą. Tak się bidula bała pierwszej jazdy że się ze strachu spociła ! Ale przeżyła i dalej jeździ ! Powodzenia życzę bo wiem że wszystko pójdzie jak z płatka ale jakby co to uważać będę na ulicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2011 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Do Twoich okolic mam jakieś 200km, więc ta odległość wydaje się bezpieczną odległością I nie bój się.... Gumowych drzew życzę.... Sipatka... ja już jeżdżę prawie 25 lat , boezwypadkowo i bez zadrapania auta, z trzema mandatami, za zawracanie w nocy na podwójnej ciągłej jak adresu nie mogłam w obcym mieście znaleźć, raz za prędkość i raz za gadanie przez komórkę ( tylko dlatego, że maż do mnie wydzwanie, a jak nie odbieram to sie wścieka.... , więc konto jego obciążyłam.. ) . Jeżdżę baaardzo szybko i dynamicznie, choć niestety teraz nie mam za dużo kucyków pod maską, więc dlatego zapłaciłam mandat za gadanie przez komórkę... Jakbym miała poprzednie auto to by mnie za diabła kiłą nie dogonili;) I nie wyobrażam sobie życia bez samochodu... uzależniona od męża... NIGDY... Nawet z młodym jadę na rehabilitacje w Polskę np 700km to też jadę sama. To jest bardzo wygodne Więc życzę reaktywacji prawka i duuuużo tysięcy km za kółkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2011 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Arnika. Chiba źle przeczytałaś. Reaktywuje prawko moja szefowa nie ja.Ja mam prawko od 20 lat i jeżdżę cały czas i też sobie nie wyobrażam żebym miała to porzucić. Kocham jeździć !I dodam jeszcze że mój małż nie ma prawka (nigdy go nie robił) i wcale nie zamierza robić, bo po co? (doszedł do wniosku że nie będzie żonie przyjemnosci odbierał) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 26.05.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Aaa co się tyczy mandatów to i mnie się zdarzyło niestety. Za co??? Oczywiście za parkowanie tam gdzie jest niestety zakaz. Jest jeden znak, który zawsze umyka mojej uwadze, właśnie ta bestia dotycząca parkowania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.05.2011 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Sipatka ... to nie do Ciebie o tej reaktywacji prawka... Tylko do Tom Bor... bo po 12 latach ma wsiąść do samochodu..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts