sipatka 26.05.2011 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Sipatka ... to nie do Ciebie o tej reaktywacji prawka... Tylko do Tom Bor... bo po 12 latach ma wsiąść do samochodu..... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 26.05.2011 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Ilonka no czas najwyższy!!! I nic się nie przejmuj, hehe. Ja tam jeżdże od 17 roku zycia i raz na dwa trzy lata zaliczę jakąś latarnię, betonowy słupek raz nawet inny wozik... trudno-życie. Ale błagać męża, zeby mnie woził gdzieś??...nigdy w życiu!! Choć z drugiej strony moja mama przeszła ostatnio na emeryturę i się zaklina , ze prawko będzie robić - i prawdę mówiąc trochę się martwię, ale ona to szczególny przypadek! Także - szerokiej drogi ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.05.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Witam serdecznie !!! Przejrzałam twój dziennik i jestem pelna podziwu za tempo prac... My, po roku przerwy, za dwa tygodnie, zaczynamy tynki, a chciałabym być na waszym etapie. W dzienniku Kali wyczytałam, ze jesteście z Łodzi, my też. W jakim rejonie budujecie swoją Diunę? Pozdrawiam i będę od dziś kibicować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 (edytowane) meg 60 ja na razie mieszkam w łodzi ale wyprowadzamy się na wiochę pod Poddębice Edytowane 27 Maja 2011 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 07:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 dorben dzięki nawet nie wiesz jak mi pomogłaś psychicznie z tym "trudno - życie", bo ja to taka głupia odpowiedzialna jestem że nic się nie może stuknąć puknąć i dlatego mam opory ale dzięki Tobie i innym dziewczynom zaczynam w siebie wierzyć a jak coś skoszę po drodze to trudno - życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 sipatka, Arnika macie 100% rację z ta niezależnością , no i mój m. się buntuje że taxi nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Zamierzam być dzielna i poradzić sobie z tą reaktywacja.dzięki dziewczyny nie ma to jak grupa wsparcia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.05.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Ja nawet nie piszę, że trzymam kciuki... dzielna z Ciebie dziewczynka to sobie poradzisz:)... a do Łodzi mam daleko, że spoko nawet rozglądać się nie muszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2011 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 Zamierzam być dzielna i poradzić sobie z tą reaktywacja. dzięki dziewczyny nie ma to jak grupa wsparcia;) Jesteś dzielna i poradzisz sobie Ja nawet nie piszę, że trzymam kciuki... dzielna z Ciebie dziewczynka to sobie poradzisz:)... ... a do Łodzi mam daleko, że spoko nawet rozglądać się nie muszę Ja już napisałam, że też spory kawałek mam , więc jestem bezpieczna;) , ale będę chyba końcem lipca przejeżdżać, to do tego czasu Justynka nauczy się tak śmigać, że ho, hoooooooo. I może nie koś wszystkiego po drodze... ale jak coś wgnieciesz, to nic... przecież blacharz też człowiek i musi żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.05.2011 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 o to to przecież blacharz jeść też musi http://emotikona.pl/emotikony/pic/zwyciestwo2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 27.05.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 , to do tego czasu Justynka nauczy się tak śmigać, że ho, hoooooooo. ale ossosierozchodzi? Chyba mam mętlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2011 No i dobrze zamieszałam.... Przepraszam Ilonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ni ma za co jak się tyllle dzienników czyta to mozna się omylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 30.05.2011 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ilonka a gdzie zdjęcia miały być po niedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 30.05.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 ...po niedzieli, ale nie napisala po ktorej, cwaniara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 07:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no będom bedom dzisiaj wklajstruję tylko fotosik odmówił mi współpracy , bo ni mam już miejsca darmowego i trza abonament jakiś uiścić ale ja mam to w nosie idę do darmowej konkurencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 dziewczyny kochane u mnie 2- gi szczyt machnięty - dzięki wujowi sama nie wiem jak on to robi, bo swoje lata ma a po rusztowaniach zasuwa jak kozica górska. front ino został do zrobienia ale też juz nie cały. a mój braciszek męczy się w kotłowni z płytostanem a klnie że aż się świeci bo miały być płytki w II gatunku bo to kotłownia ale on twierdzi że są ..ale poza gatunkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 30.05.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Witaj Ilona, od początku: współczuję stresów związanych z pożarem obok, gratuluję i zazdroszczę przystąpienia do wykończeniówki, pomimo dużego wyboru, to chyba jednak przyjemność i co jeszcze trzymam kciuki za prawko!!! Nie ma to jak ruszyć w drogę! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.05.2011 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 Ola dziękuję za kciukasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.05.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2011 no będom bedom dzisiaj wklajstruję tylko fotosik odmówił mi współpracy , bo ni mam już miejsca darmowego i trza abonament jakiś uiścić ale ja mam to w nosie idę do darmowej konkurencji Bo już dawno było wiadome, że fotosik jest be i krwiopijca Od razu cza było na Piacasę albo do Imageshaq-a wrzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts