Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Diuna III z domusa

Tom Bor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonka no czas najwyższy!!! I nic się nie przejmuj, hehe. Ja tam jeżdże od 17 roku zycia i raz na dwa trzy lata zaliczę jakąś latarnię, betonowy słupek raz nawet inny wozik... trudno-życie. Ale błagać męża, zeby mnie woził gdzieś??...nigdy w życiu!! Choć z drugiej strony moja mama przeszła ostatnio na emeryturę i się zaklina , ze prawko będzie robić - i prawdę mówiąc trochę się martwię, ale ona to szczególny przypadek! Także - szerokiej drogi !

Witam serdecznie !!! Przejrzałam twój dziennik i jestem pelna podziwu za tempo prac... My, po roku przerwy, za dwa tygodnie, zaczynamy tynki, a chciałabym być na waszym etapie. W dzienniku Kali wyczytałam, ze jesteście z Łodzi, my też. W jakim rejonie budujecie swoją Diunę? Pozdrawiam i będę od dziś kibicować.

dorben dzięki nawet nie wiesz jak mi pomogłaś psychicznie z tym "trudno - życie", bo ja to taka głupia odpowiedzialna jestem że nic się nie może stuknąć puknąć i dlatego mam opory ale dzięki Tobie i innym dziewczynom zaczynam w siebie wierzyć a jak coś skoszę po drodze to trudno - życie

Zamierzam być dzielna i poradzić sobie z tą reaktywacja.

dzięki dziewczyny nie ma to jak grupa wsparcia;)

Jesteś dzielna i poradzisz sobie :)

Ja nawet nie piszę, że trzymam kciuki... dzielna z Ciebie dziewczynka to sobie poradzisz:)...

...

a do Łodzi mam daleko, że spoko nawet rozglądać się nie muszę;)

Ja już napisałam, że też spory kawałek mam , więc jestem bezpieczna;) , ale będę chyba końcem lipca przejeżdżać, to do tego czasu Justynka nauczy się tak śmigać, że ho, hoooooooo.

I może nie koś wszystkiego po drodze... ale jak coś wgnieciesz, to nic... przecież blacharz też człowiek i musi żyć;)

dziewczyny kochane u mnie 2- gi szczyt machnięty - dzięki wujowi sama nie wiem jak on to robi, bo swoje lata ma a po rusztowaniach zasuwa jak kozica górska. front ino został do zrobienia ale też juz nie cały. a mój braciszek męczy się w kotłowni z płytostanem a klnie że aż się świeci bo miały być płytki w II gatunku bo to kotłownia ale on twierdzi że są ..ale poza gatunkiem.

no będom bedom dzisiaj wklajstruję tylko fotosik odmówił mi współpracy , bo ni mam już miejsca darmowego i trza abonament jakiś uiścić ale ja mam to w nosie idę do darmowej konkurencji

Bo już dawno było wiadome, że fotosik jest be i krwiopijca :p Od razu cza było na Piacasę albo do Imageshaq-a wrzucać :)