Arnika 14.06.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Nie zazdroszczę sufitu, i sprzątania... A przeprowadzki szybkiej życzę z całego serca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 14.06.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 No i dobrze ze zupy nikt nie jadl, taka zupa z tynkiem to jeszcze ale z kasetonem, a fuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.06.2011 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 to się nazywa "zupa z wkładką":yes:... co młodsiejsze mogą nie pamiętać takiego terminu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 ja pamiętam " niestety":lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.06.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Młodym nie znającym terminu powyższego polecam prześwietną komedię imć Bareji pt. Alternatywy 4 W jednym z odcinków powyższa zupa się ujawnia Natomiast autorom niniejszego wewontku komentatorskiego życę rychłej przeprowadzki, ale w kąty o nieco lepszej jakości, niż we wspomnianej komedyi ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 15.06.2011 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 dziękować, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.06.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 I cóż tam u Państwa na budowie??????????Obrazków nie dają, nie piszą, nic się w tak piękną pogodę nie dzieje??????????Aż nie wierzę..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 16.06.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 O to, to! Napisz coś Ilonko, co tam się dzieje u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.06.2011 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 (edytowane) ano kostka się kładzie....i brat terakotę , zdjęcia bedom po niedzieli bo ja w robocie cały tydzień siedzę, ale już za chwileczkę już za momencik idę na urlop i zaczynamy swoje samorobnienie Edytowane 17 Czerwca 2011 przez Tom Bor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.06.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Że co? Kostka:jawdrop: Terakota? I Ty kobieto tak cicho siedzisz i się nie chwalisz?? Normalnie manto Ci się należy!!! P.S. I podobno taras? A tak na poważnie super!!! :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.06.2011 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 no kostka na tarasie.. a terakota na razie w kotłowni, w sobotę jedziemy po płytostan do małego kiblonka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 17.06.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Coś już wiesz jakie? Jak podobają Ci się Vivida z Paradyża to w casto mają dobrą cenę U nas do dziewczyn łazienki na górze zakupiliśmy, a dzisiaj jeszcze muszę dokupić dekorków, bo wczoraj koncepcja mnie się zmieniła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 17.06.2011 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 ja obok mojej wiochy mam skład z płytkami i to o 20% taniej więc do marketów nie mam co ganiać, lecę obaczyć vividę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 18.06.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 ano kostka się kładzie....i brat terakotę , zdjęcia bedom po niedzieli bo ja w robocie cały tydzień siedzę, ale już za chwileczkę już za momencik idę na urlop i zaczynamy swoje samorobnienie aaaa urlop fajna rzecz, oczywiscie nie na odpoczynek, przy budowie isnieja cztery czasy: przeszły, terazniejszy, przyszły i nierealny. W nierealnym odmieniaja sie takie czasowniki jak : odpoczywac, relaksowac, mieć pieniadze, miec czas:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.06.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 mój czas to ten 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.06.2011 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Chyba u większości najczęstszym jest ten czwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A ja wczoraj relaksowałam się.... Czyżby to było nierealne? Kawka na tarasiku (co prawda na opakowaniu styropianu, ale zawsze;)) grill ze znajomymi... Ach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.06.2011 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 u mnie tarasik siem robi, więc kawusia jeszcze chwileczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 20.06.2011 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 A propos grilla, to myśma wczoraj też urządzili sobie grilowanie na obiadek Tyle, że jak rozpaliłem i zarzuciłem kiełbachę na ruszt, to kruca bomba się deszcz rozpadał :/ No i padał praktycznie do samego końca grilowania. Przestało tuż przed zdjęciem ostatniej partii... Za to niesprzyjające warunki atmosferyczne zmuszają do postępu cywilizacyjnego i nieszablonowej myśli technicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.06.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Jak widać, potrzeba matką wynalazku:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts