Renatamama3 18.10.2011 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 O Ilonko super ,że ci Humorek dopisuje .Jak fryzjera zaliczyłaś to jestem pewna ,że teraz będzie tylko lepiej i w życiu i na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.10.2011 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no z tą budową to różowo nie jest , czekam na drzwi - nadal. i nie wiem czy nie będe musiała sprzedać dom, bo wszystko na to wskazuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 18.10.2011 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 A dla czego ? My tu się zbierzemy i przyjedziemy do Ciebie i np.pomalujemy ,panele z tobą pozakładamy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.10.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 ...Jeszcze jedno - może, przy dobrych wiatrach - nie kojarzyć z fizjologią - udałoby nam się właśnie zimą, żeby rozwiać zimowe smuteczki, spotkać i pośmiać się na żywo...? Zawsze można spróbować wybrać miejsce optymalne dla wszystkich pod względem odległości i urządzić fajne babskie spotkanie przy lampce wina, a następnego dnia w fajnych humorach rozjechać się do domów...? Co Wy na to, fajne babki??? http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify33/016.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.10.2011 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 no z tą budową to różowo nie jest , czekam na drzwi - nadal. i nie wiem czy nie będe musiała sprzedać dom, bo wszystko na to wskazuje To dobrze, ze nie wiesz, bo to oznacza, że nie wszystko jeszcze na to wskazuje... Przemyśl wszystko, w razie co podpytaj... jesteśmy z Tobą!!! Wszystkie!!!http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify34/001.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.10.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2011 Ilona, nie dawaj się!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.10.2011 06:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 nie dawaj ok,ale sama w domu i z eko groszkiem , i dojazd za łódź 40 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 19.10.2011 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 nie dawaj ok,ale sama w domu i z eko groszkiem , i dojazd za łódź 40 km A uwazasz ze cale zycie bedziesz sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.10.2011 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 A uwazasz ze cale zycie bedziesz sama? No właśnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 19.10.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 nie dawaj ok,ale sama w domu i z eko groszkiem , i dojazd za łódź 40 km A jaki masz piec z podajnikiem ? Teraz u rodziców jest zwykły na węgiel i czasem sama palę i dokładam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.10.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ale kredyt na 30 lat w tle niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 19.10.2011 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 ale kredyt na 30 lat w tle niestety A może w tle oprócz kredytu..... nowa , lepsza, piękniejsza ..... miłość...... i fajny, rozsądny, czuły, dobry i kochający facet?? Piecem się nie przejmuj, jak ja daję radę to Ty też dasz. I teraz mam luksus, bo z podajnikiem jest, a kiedyś miałam , w starym mieszkaniu, bez. A wcześniej kaflowe i małe dzieci na dokładkę. Do pracy zawsze minimum 20 km dygałam i nie tak fajnie jak teraz , autkiem, tylko autobusem i to z przesiadką... brrrrr.... jak ja to sobie przypomnę Dasz radę Ilona , dasz, jeśli tylko bardzo chcesz. Fryzjer, kosmetyczka, manikiurzystka... to jest właśnie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
.seban. 19.10.2011 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 (edytowane) Hej Tom Bor, sorki że tak wtrącam swoje 3 grosze, ale... Kocioł na eko-groszek to nie taki straszny diabeł. Sam do tego podchodziłem jak do ognia. Wiesz.. teraz mieszkanie w bloku, spółdzielnia na węźle wajchę przekręci i ciepełko w grzejnikach jest. Od tygodnia wygrzewam dom nowo zainstalowanym piecem i jest git. Nie mieszkamy tam jeszcze. Piecyk chodzi sobie sam, bez doglądania, raz na jakiś czas trza zasypać na full cały zasobnik i to wsio. Sterownik dobrej firmy sam dobierze za Ciebie nastawy. Teraz możesz mieć nawet ustawienia i wszelkie podglądy przez internet. Jakby co, może nie pomogę w samej instalacji, ale podpowiedzieć parę rozwiązań - zawsze. Trzym się.. i uciekam już z tego 'zbiorowiska bab budujących' Edytowane 19 Października 2011 przez .seban. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.10.2011 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 no ja wiem że baby są jakieś inne i do tego budujące ale dzięki za wizytę Seban i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.10.2011 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2011 Ilonka, przewartościuj sobie... nic na siłę... jeśli nie chcesz tam zostać to wiesz... spadaj do miasta i nie wikłaj się w umowę na 30 lat, ale jeśli ten domek to spełnienie Twoich marzeń, to... Wiem, że podejmiesz najlepszą decyzję, jeno nie podejmuj jej pochopnie... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.10.2011 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Łosiczko sama do końca nie wiem co mogłabym zrobić ale może będzie tak ze zostawię ten dom na okres wiosenno- jesienny a miasto na zimę. cały czas biję się z myślami . pochopnie decyzji postaram się nie podejmować. dzięki za wsparcie.buziole przesyłam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 20.10.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Cześć, Kochane Illonka, dziewczyny mają rację, przemyśl sobie wszystko na spokojnie, bo co nagle.. to sama wiesz... Gdy już dopadną cię przemyślonka, to koniecznie weź pod uwagę wariant, który roztacza przed Tobą Atijka - to mało prawdopodobne, żeby taka energetyczna i wspaniała dziewczyna jak Ty była sama! Dziewczyno, to że teraz masz pod górkę, znaczy tylko jedno, że "zaraz" będziesz na szczycie... To, co z niego zobaczysz, tylko od Ciebie zależy .seban. - grabisz sobie - uważaj, bo baby są jakieś inne i możesz pożałować jak im podpadniesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.10.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 Lidka nie strasz chłopaka fajnie mieć w babskim gronie Rodzynka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 20.10.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2011 A w ogóle, to Osia ma rację. Nic na siłę, jeśli uznasz, że nie chcesz tego domu, bo... za dużo emocji, bo piec, bo za daleko bo..... innych milion powodów pewnie się znajdzie, jeśli go nie będziesz chciała to go sprzedaj.... tylko PAMIĘTAJ decyzję podejmij kiedy już opadną emocje. Na spokojnie. buziole i myślcie gdzie i kiedy możemy się spotkać, bo nabrałam ochoty na Babski Bal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.10.2011 07:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 ja wszędzie się zjawię na spotkaniu gdziekolwiek by się miało odbyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts