Moose 29.10.2011 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Osiu napisz kiedy mozesz przyjechac do nas No mówię przecież, że na razie się muszę skupić na przeprowadzce... Ale jak już się usadowię w nowym miejscu to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.10.2011 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Osiu napisz kiedy mozesz przyjechac do nas Mogę?????? Ja tam dyspozycyjna jestem....mam urlop! Jakby co podajcie termin ja się dostosuję!!! ale fo-pa!!!!!! :oops::oops: myślałam, ze literówka........to ja uciekam! Sorry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 31.10.2011 06:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Meg żadne fo-pa kochana Ty też masz przyjechać i już!!!!!!!!! tylko termin musiemy wypertraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 31.10.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 pisałam u mnie w dzienniku, ale napiszę jeszcze raz - sorry, ze tak w buciorach wpakowałam sie na wasze spotkanie, ale jak nie będe wam wadzic , to chetnie przyjdę - napiszcie gdzie i kiedy i o ktorej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.11.2011 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 (edytowane) Cha cha cha, a moi rodzice mieszkają w Piotrkowie Trybunalskim - jak też jestem Waszą ziomalką! Na spotkanko też się chętnie wkręcę, tyle, że nie w niajbliższych dniach, ale jeśli chodzi o to nasze spotkanie, które kiedyś zaproponowałam, jak dla mnie może być w centralnej Polsce - co Wy na to? Może być i Łódź... Łosiula, przeprowadzka nie zając - jak poczeka 2 dni, to się chata nie zawali... Mam nadzieję, że wkrótce już będziesz mobilna...? Bez ciebie nie będzie tak fajnie jak z Tobą... Edytowane 2 Listopada 2011 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 03.11.2011 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 He he, ale tu Laski działają!!! Ilonko, patrząc na to co się tutaj dzieje, to jasno widać, że bycie porzuconą to tylko wstęp do czegoś rewelacyjnego. Jakbyś tak po prostu nudno budowała dom z nudnym mężem i nudnym kredytem (wiem, wiem... to taka przenośnia) to by tu takiej pozytywnej dawki energii nie było i basta. Jesteście Kochane Wariatki!!! A Ty, Ilonka nie zrobiłaś mojego błędu i zostałaś na forum. Jak widać z marszu podejmujesz słuszne decyzje. Tak samo będzie z domem. Rób co uznasz za najlepsze dla siebie. Na spotkanie bym się strasznie chciała wybrać, ale pewnie się nie wybiorę. Chyba, że faktycznie byście się jakoś na ten Sabat bliżej centrum umawiały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 03.11.2011 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 hmmm..... pomyślmy:rolleyes:czy mam rodzinę gdzieś koło Łodzi?????.....:no: nieee maaammmm......buuuuuuu:cry: Ale, ale.... zacznijmy kombinować Gdańsk, morze, woda, Łódź.... hi , hi to ja prawie z Łodzi jestem , nie? Naprawdę tu sama energia i to dobra bije, od Was Laski Kochane . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.11.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 C Łosiula, przeprowadzka nie zając - jak poczeka 2 dni, to się chata nie zawali... Mam nadzieję, że wkrótce już będziesz mobilna...? Bez ciebie nie będzie tak fajnie jak z Tobą... Nie poczeka... ni huhu... rozkręciłam wczoraj meble kuchenne i wywiozłam do lasu tym samym rozbebeszyłam mieszkanie, rozpieprz w mieszkaniu przekroczył granice wszelkie... aż się boję jak jutro moje szczęście wróci i zobaczy ten bajzel... Jesteście Kochane Wariatki!!! Chyba, że faktycznie byście się jakoś na ten Sabat bliżej centrum umawiały... To, że wariatki to nie ulega wątpliwości... Tyż bym wolała nieco bliżej ale Uć to 180 km więc nie za daleko... hmmm..... pomyślmy:rolleyes:czy mam rodzinę gdzieś koło Łodzi?????.....:no: nieee maaammmm......buuuuuuu:cry: Ale, ale.... zacznijmy kombinować Gdańsk, morze, woda, Łódź.... hi , hi to ja prawie z Łodzi jestem , nie? Naprawdę tu sama energia i to dobra bije, od Was Laski Kochane . Ania od Ciebie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 03.11.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 No dziewczyny, myślę, że z Polski centralnej to wszędzie blisko;) Musimy tylko ustalić kiedy i gdzie i zmontować fajne spotkanko:yes: Atijka, jak to nie masz rodziny w Łodzi??? Siostra to nie rodzina??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 04.11.2011 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Dziewczyny kochane, jak ja uwielbiam z Wami gadać - jak nie mam czasu, to nawet tylko zza krzaczka podejrzeć i czmychnąć, ale zawsze "wychodzę" z forum naładowana tak, że mogę brać byka za rogi, jaki by on nie był. DZIĘKI Co do lokalizacji - Atijka, nie bucz, będzie dobrze - jedziemy na podobnym wózku - ja mam do Piotrkowa prawie 400 kilosów - do Łodzi tylko deczko mniej. Możemy się umówić tak, że jeśli będę jechała do Łodzi z domu, a nie od mamy, to np. spotkamy się w Ostródzie i pojedziemy w duecie. Rodzina w Łodzi niepotrzebna - zawsze jakieś łóżko gdzieś znajdziemy. Zresztą wtedy to chyba byśmy sobie gdzieś jakąś wspólną metę wszystkie znalazły... Ależ sie fajne spotkanie kroi, żebyśmy tylko jakiś wspólny termin wykukały, to będzie rewelacja! Ilonka, widzisz sama - w kupie siła! Damy radę - zobacz co zaczyna się wokół Ciebie dziać, ile pozytywnej energii to krąży - ona nakręci jeszcze więcej dobrych zdarzeń - sama zobaczysz - to działa jak spirala! Będzie coraz więcej i coraz lepiej - zawsze coś dzieje się "PO COŚ". Paradoksalnie, to nieszczęście, może okazać się początkiem czegoś fantastycznego. Jagna ma rację - dobrze, że zostałaś tutaj. A tak na marginesie: co Paniusia ostatnio dla siebie fajnego zrobiła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 04.11.2011 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 łłłłłłłłoooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłl witam wszystkie laski grupą i każdą z osobna , pertraktujcie pertrakrujcie ale spotkanie odbyć sie musi koniec i kropka. ja to nawet te 400km moge pojechać żeby was poznać, pogadać i uściskać a co "wolna' jestem i już.Atijka, Moose podajcie datę która by wam odpowiadała reszta się jakoś dostosuje Na forum zostałam dzięki Jagnie która w łep mi wbiła ze mam nie znikać ino byka za rogi i do przodu.Lidzia kochana no niech ja się zastanowię co zrobiłam ...o byłam na weselisku i czytam książki, ostatnio alchemika . Wczoraj zaczęłam nawet ćwiczyć ale tak mnie kolano w nocy bolało ze chyba porzucę tę czynność na korzyść lekżakowania kanapowego. Kocham was Wszystkie za to że jesteścieps. jutro montuja mi drzwi zewnętrzne:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.11.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Atijka, jak to nie masz rodziny w Łodzi??? Siostra to nie rodzina??? łoooo matko , jak ja mogłam taką gafę popełnić :oops: Ilonka ja dyspozycyjna jestem, mogę się dostosować jeśli o terminy chodzi.Byle nie długi weekend 11 listopada. bardzo dobrze Jagna zrobiła, że Cię przekonała do zostania z nami. Wiesz, ja też uwielbiam czytać książki, ostatnio czytałam jedną taką , taką wiesz, jednym tchem ( czyt. jednej nocy, aż mnie słonko z książką w ręku , bladym świtem zastało )Agnieszki Głowackiej "Twarz pod maską". To pierwsza książka tej autorki, która mi wpadła w ręce, ale mam już następną i może dziś się za nią zabiorę Lidka dobrze mówisz Kochana, ja tez chociaż na chwilkę, ale zaglądam, nie zawsze mam czas, żeby coś skrobnąć, ale jestem.I fajne jest to , że Wy też jesteście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 04.11.2011 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Osiu może nie będzie tak źle,jeśli nie będziesz kazała Szczęściu sprzątać w tej rozbebeszonej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.11.2011 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2011 Osiu może nie będzie tak źle,jeśli nie będziesz kazała Szczęściu sprzątać w tej rozbebeszonej kuchni? Wrócił w piątek... do soboty z TRUDEM SIĘ OSWOIŁ Z BAŁAGANEM... Będzie żył... W tym syfie nie ma co sprzątać... Najgorsze było to, że korkociągi wsie udały się do lasa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2011 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Zostało ino pyfko co to pssssyt kapslem-paluchem da się łotworzyć Ilona... jakby trzeba było dosłowniej tego byka za rogi to mój Nelson do dyspozycji:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 07.11.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Arctica dzięki ale Nelsonika to do psitulania raczej,dziewczyny ustalamy ten termin niech ktoś rzuci pomysłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.11.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Jak miło Was wiedzieć uśmiechnięte i pełne energii I bardzo dobrze, że się spotykacie... akumulatory psze Pań roszę naładować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.11.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 Arctica dzięki ale Nelsonika to do psitulania raczej, ... Wiesz... byk jest... rogi ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 07.11.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2011 dziewczyny ustalamy ten termin niech ktoś rzuci pomysłem Ja podobnie jak Ośka, goracy okres mam przed sobą więc z terminami się nie wyrywam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.11.2011 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 no to co wiosny będziemy czekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts