Lidia_G. 08.11.2011 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 A pierwszy weekend grudnia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.11.2011 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 To może ja, będę pierwsza - dla mnie może być.....byle nie 9 grudzień....idę na koncert "Ołówka" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 09.11.2011 10:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Dla mnie może być i I weekend , kto dalej smarować dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.11.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Entuzjazm aż bucha, a chętne się pchają drzwiami i oknami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 12.11.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Tak czy siak - miłej niedzieli, Ilonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 13.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2011 jak już nadmieniłam, dostosuję się. Czekam na deklaracje pozostałej części chętnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.11.2011 10:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 pozostali chętni - meldować się bo nas wiosna zastanie, nie daj Boże lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.11.2011 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Entuzjazm aż bucha, a chętne się pchają drzwiami i oknami... Jestem uziemiona... męczę się z chałupą, coby zamieszkanie się powiodło... Ale wszystkie Was kocham i myslę, że uda nam się spotkać w bardziej sprzyjających czasach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.11.2011 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 no to chyba poczekamy jednak do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.11.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 16.11.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 co się odwlecze........ jak trzeba to poczekamy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 17.11.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Byłam u Jagny,teraz do Ciebie wpadam.Co tam u Ciebie nie pytam,bo wiem jak jest,raz smutno,raz nijak a potem i tak nijak.Piszę bez sensu,ale wiesz o co chodzi,przychodzą chwile że człowiek prosi Boga o sen,ale spać się nie da.Ale zobaczysz,chociaż dobrze się mówi,będzie dobrze,a kiedy będzie dobrze jak znajdziesz drugą połówkę he he,to zobaczysz jaka będziesz szczęśliwa:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.11.2011 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 nazwa 12 serdecznie dziękuję za odwiedziny i wiem że masz rację ale potrzebuję czasu a może już nie sama nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.11.2011 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2011 Odciskam kopytko... Oś koczuje na budowie... Nie ma mnóstwa rzeczy a jest FAJNIE Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 21.11.2011 01:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Hej Ilonko Hej, Dziewczyny Wychodzi na to, że faktycznie chyba nas wiosna zastanie z tym zbieraniem się do kupy - jak się nie ma co się lubi, to się lubi co się ma... Dobre i to, byle doszo do skutku. Tomborusiu, jak spędziłaś weekend? Pomyślałaś ciepło o sobie? Byłaś choć trochę egoistką? Wiesz, że to rutynowa kontrola i lepiej, żeby wypadła pozytywnie... Jeśli chciałabyś poczytać coś fajnego, bo wiem, że też jesteś zarażona tą ciężką chorobą (nałogowym czytaniem), to polecam np. Trylogię Czarnego Maga Trudi Canavan - to fantasy, ale wspaniała książka (piszę tak, bo nie jestem, a raczej nie byłam, fanką tego gatunku, a zaczynam powoli wkręcać się w tego typu literaturę. Mag tak mnie powalił, że nakupiłam tyle książek Trudi, ile tylko wyszło w Polsce. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.11.2011 02:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 To i ja wpadłam dzień dobry powiedzieć... Ale wam fajnie z tym spotkaniem... tylko co byście się szybciej zbierały.... grudzień tuż, tuż.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Lidzia trylogię połknęłam już jakiś czas temu teraz na "antenie" Paolo Coelho i lecę wszystkie po kolei. W niedzielę byłam w kinie z koleżanką na "listach do M" i na drinku.Tak się zasiedziałyśmy że wróciłam o 22.30 do domu i dostałam burę od mojej córki ze nie odbierałam telefonów. no wstyd mi jak nie wiem co. mam nadzieję że "weryfikację" przeszłam pozytywnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 Arniczka niestety chyba nas wiosna zastanie, bo każdy jakoś "robotą zajęty i przeprowadzkami. Ale wiosną zapraszamy do nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 21.11.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 oś pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę przeprowadzki.Kuchnie obfoć koniecznie jak się tylko ogarniesz z lekka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.11.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2011 oś pozdrawiam serdecznie i zazdroszczę przeprowadzki.Kuchnie obfoć koniecznie jak się tylko ogarniesz z lekka. To nie przeprowadzka... to życie ludów pierwotnych z gatunku koczujących Kuchni nie ma co focić... stare szafki i lodówka, bo kasy zbrakło... Blatów jeszcze nie ma wszystkich... z nowych rzeczy mam jeno kuchenkę i zmywarkę i to były strzały w 10!!! Śpimy koło kominka na materacu... łóżko na górze wprawdzie się złożyło... znaczy nie samo... o nie... ZŁOŻYŁAM, ale jeszcze dwie szyfladki do niego muszę złożyć i jakosik mnie wena opadła, bo mi przy tym kominku dobrze i wcale mnie na górę nie ciągnie... Mam jeszcze pralkę, i jedną szafkę w łazience tyż przerabianą ze starych mebli kuchennych pod umywalkę... Reszty mebli brak!!! Ale nie narzekam... Wystarczy, że sobie na kominek popatrzę i już jestem zadowolona Nie mam też zasięgu w komórce... telewizji... i net chodzi nędzarnie ale chodzi... Pozdrawiam Oś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts