Tom Bor 17.11.2010 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2010 Właśnie w tej chwili przyjechał pan i mierzy otwory okienne,do mojego domku.murarze murują choć zimno i siąpi.moja mama ulitowała się nad nimi i zupki z " wkładką" im serwuje.żeby tylko zdążyć przed zimą.http://emotikona.pl/emotikony/pic/57jelen.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.11.2010 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 oczywiście zonk brakło na budowie cementu i pełnej cegły i całe szczęście że moja mama koordynuje pracą na miejscu a ja zamawiam telefonicznie. wkurza mnie tylko lajcikowe podejście majstra, który nie potrafi ocenić co mu będzie potrzebne i jakiej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.11.2010 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 hohoho cegła już jest na miejscu, ponieważ okazało się że Pani w składzie budowlanym pomyliła się i zamiast skasować nas za 1,4 tony cementu policzyła 1 tone, więc powiedziałam właścicielowi że oczywiście różnicę chętnie zwrócę ale pod warunkiem że mi cegły pełnej z samego rana dowiezie. I się chłopina wywiązał cegiełkę dowiózł na 8.30 czyli murujemy dalej i jeszcze za oknem słoneczko wyszło i świeci aż żyć się człowiekowi zachciało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.11.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2010 Właśnie odebrałam telefon, ze cieśle przyjechali choć mieli przyjechać w środę no naprawdę oszaleć można z jednej strony się cieszę ale z drugiej nie mam pokrycia na miejscu i muszę prosić w hurtowni o transport na " gwałt". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.11.2010 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 I nie przyjechali cieśloki dzisiaj a pogoda była pikna, powoli tracę nadzieję na sukces.za to murują się ścianki na poddaszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.11.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 no i ścianki prawie som ale dachu ni ma. ciesle przyjechali w sobotę, popracowali membranę połozyli ( brakuje ze 4 pasów) i pojechali a dzisiaj zawierucha więc budowlanka wolne ma. Boże spraw aby ten dach mi jednak założyli.i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 05.12.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 dobrze musi być tylko niech ta zima sobie pójdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 05.12.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2010 fotki, fotki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ann i pawel 10.12.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Witam, widzę, że jesteśmy na podobnym etapie i mamy podobne marzenia:) oby przyszły roztopy:)do końca przyszłego tygodnia chce mieć dach i kropka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.12.2010 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2010 podobno chcieć to móc, więc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.12.2010 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2010 więc jednak trzeba poczekać do wiosny, ale to nic i tak wybudujemy swoje domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 23.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2010 http://img440.imageshack.us/img440/4498/rysunek1x.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.12.2010 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 a dzieciok gdzie "wisi" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 28.12.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 ...dzieciok był niegrzeczny i nie dostąpił "zaszczytu" zawiśnięcia na choince Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.12.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2010 a podobno św:yes:ięta to czas wybaczania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 08.01.2011 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 w poniedzielnk ma przyjechać dekarz i zacząć kłaść blachodachóweczkę, już nie mogę się doczekać. w środę mają kończyć ściany wewnętrzne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 08.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2011 No to super bedzie co robić wiosną . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.01.2011 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 dzisiaj mi obwieszczono, ze braknie 15 arkuszy blachy płaskiej do wyginania, a przecież wyliczał mi dach fachowiec od wyliczanek i doopa blada. dekarze zasuwają że ho ho, nie spodziewałam się że dach na moim domu będzie powstawał w środku zimy i do tego w styczniu.Życie jest jednak nieprzewidywalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netbet 12.01.2011 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2011 ..a my jak zawsze naoglądaliśmy się zdjęciuff że ho ho .... Ilona czy ty aby nie przesadzasz z ilościami zdjęć? no daj spokój... weź no znowu pogadaj po męsku z dzieciokiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 13.01.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2011 dzieciok powiedział że jak w sobotę uwiecznię to mi wstawi zdjątka, dzisiaj nadal dach robili, więc mama zdała mi relację że super to wygląda sama się nie mogę widoku doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts