yuka 18.01.2012 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 Ok. Po 16 będę (z moimi gwiazdami;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 18.01.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 no i wyobraźni pana mańka:p Żekłbym raczej, że jej braku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 18.01.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2012 coś tam plotłam trzy po trzy para piętnaście Jutro pogadamy o tym;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.01.2012 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 to już dziśhttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0girl_witch.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 20.01.2012 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Czyli wczoraj... Dziękuję Ilonko za spotkanko:D Fajnie było Cię poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 22.01.2012 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Mnie też miło poznawać osoby z forum w realu, ale podejść i zapytać czy to na ciebie dziewczyny czekają - bezcenne:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.01.2012 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Mnie też miło poznawać osoby z forum w realu, ale podejść i zapytać czy to na ciebie dziewczyny czekają - bezcenne:lol2: Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 22.01.2012 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Było fajowsko, trzeba to koniecznie powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.01.2012 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 potwierdzam i już się szykuję na spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Chciałam uprzejmie donieść, że epidemia się szerzy.Dzisiaj mój ukochany autek zęznął dwa razy i ........................... cisza...........................Musiałam chora drałować pieszo.Chiba mam akumulator do wymiany choć zastanawia mnie niesamowicie, że mi przy zdjętej czołówce, czyli nieczynnym radiu kieszeń cd pracuje (coś tam przesuwa i ustawia ????). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.01.2012 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no i cd zjadło akumulator, chyba:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 no i cd zjadło akumulator, chyba:lol2: No coś ty A czy Ty wiesz, że ja tego CD to od pół roku używać nie mogę bo mam to piep..... radio na kody i po ostatnim remoncie co mnię kupę kasy kosztował to nie mogę sobie poużywać bo nie mam kodu. A niech to... do radia mam a do CD nie . I teraz nagle ten stwór zeżarł mi akumulator ???? Jakim sposobem? Przeca radio wyłączone miałam???? Przynajmniej czołówki nie było............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.01.2012 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Sipatka: a jakie to radyjo? Może w necie da radę znaleźć jakiś kod fabryczny + sposób resetu. PS: jak się zrobiło jakie zwarcie w radyju to mogło zeżreć aku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 23.01.2012 14:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 współczuję kochana z całego serducha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 wiecie co? Napisałam, wysłałam i ......................... nie ma coś zeżarło. Jak mój akumulator. Poszukam co za radio mam, bo poza tym, że oryginalne montowane do modelu auta to niewiele więcej. Ważne że grało i to fajnie a teraz to kicha na całego. Wszystko się wali, to może lepiej kompa wyłączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 23.01.2012 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Wszystko się wali, to może lepiej kompa wyłączę Iza baczność, pierś do przodu i nie desperować mi tu!!! To są wszak przejściowe niedogodności z którymi dasz se radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.01.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Tak jest - PANIE GENERALE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 23.01.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Chciałam uprzejmie donieść, że epidemia się szerzy. Dzisiaj mój ukochany autek zęznął dwa razy i ........................... cisza........................... Ja tu podstępek Pana mechanika węszę Chce chłopina wyjść na swoje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 23.01.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 Noooo.... To też prawdopodobne jest... Co do radyja, to polecam zatem zwrócić się z zapytaniem do dilera, od którego to autko pochodzi, jeśli było kupowane w Polszy. Oni powinni mieć jego dane i ew. mogą doradzić, jaki kod został tam zapisany. Warto też przegrzebać dokumentację auta, bo może tam być gdzieś karteluszek z kodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.01.2012 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 aku nowy jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts