Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Diuna III z domusa

Tom Bor

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Chciałam uprzejmie donieść, że epidemia się szerzy.

Dzisiaj mój ukochany autek zęznął dwa razy i ........................... cisza...........................

Musiałam chora drałować pieszo.

Chiba mam akumulator do wymiany choć zastanawia mnie niesamowicie, że mi przy zdjętej czołówce, czyli nieczynnym radiu kieszeń cd pracuje (coś tam przesuwa i ustawia ????).

no i cd zjadło akumulator, chyba:lol2:

No coś ty :jawdrop:

A czy Ty wiesz, że ja tego CD to od pół roku używać nie mogę bo mam to piep..... radio na kody i po ostatnim remoncie co mnię kupę kasy kosztował to nie mogę sobie poużywać bo nie mam kodu. A niech to... do radia mam a do CD nie :cry:. I teraz nagle ten stwór zeżarł mi akumulator ???? Jakim sposobem? Przeca radio wyłączone miałam????:rolleyes: Przynajmniej czołówki nie było.............:o

wiecie co? Napisałam, wysłałam i ......................... nie ma coś zeżarło. Jak mój akumulator.

Poszukam co za radio mam, bo poza tym, że oryginalne montowane do modelu auta to niewiele więcej. Ważne że grało i to fajnie a teraz to kicha na całego.

Wszystko się wali, to może lepiej kompa wyłączę :confused:

Noooo.... To też prawdopodobne jest...

Co do radyja, to polecam zatem zwrócić się z zapytaniem do dilera, od którego to autko pochodzi, jeśli było kupowane w Polszy. Oni powinni mieć jego dane i ew. mogą doradzić, jaki kod został tam zapisany. Warto też przegrzebać dokumentację auta, bo może tam być gdzieś karteluszek z kodem :)