sipatka 24.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Auto z komisu (a wcześniej od Szwabów) dostałam ze książkami auta i radia oczywiście po szwabsku i z kodami. Pojadę w końcu do "Opla" i mam nadzieję, że mi pomogą bo we książkach mam dwa kody - jeden działa na radio a drugi - NIE działa na CD:confused:. A jeśli chodzi o to zachowanie kieszeni, to brat mnie uświadomił, że tak się dzieje właśnie, jak prądu nie ma. Czyli CD nie jest przyczyną braku prądu a jego skutkiem. Akumulator jest kupiony razem z autem więc nie wiem ile ma żyć za sobą. Tyle wiedzy przybyło mnie przez wczorajszy wieczór. Jak zdobędę więcej dzisiaj to się z WAMI podzielę. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 24.01.2012 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Zdaje się, że oryginalnie do Opli montowane były radia Blaupunkta. Tylko nie wiem, jaki model. Jest dużo porad na elektroda.pl odnośnie resetowania radioodbiorników Aczkolwiek faktycznie najlepiej zadać temat w serwisie. Zwykle wiąże się to z grzebaniem w bebechach. Aku żyje średnio 2-3 lata, po czym warto go zmienić na nowszy model, bo traci swoje własności magazynowe i choćby go ładować prostownikiem nawet i tydzień, to będzie trzymać b. krótko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 24.01.2012 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 Nie, nie to nie Blaupunkt. Chyba Filips i to taki specjalny bo on kieszeń do CD ma w skrytce pasażera montowaną. Serwis mi już raz pomógł i to przez telefon bo nie wiedziałam jak ten kod do radia wprowadzić. Wtedy CD się nie zakodowało a teraz (znaczy z pół roku temu) tak jakoś samo. A że można do 10 razy popróbować, to zbytnio przesadzić nie chcę bo nie wiem co potem.A tak w ogóle to ten samochód jest tak naszpikowany elektroniką, wszędzie jakieś czujniki, stale gada do mnie, szkoda tylko że po szwabsku bo ja w tym języku ani be ani me...No a aku najpewniej do kupienia, znowu kaska poleci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.01.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2012 z tą elektronika to tylko same problemy, za mądra na nasze drogi:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorben 25.01.2012 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Cześć Ilonka, wpadłam się przywitać i podziękować za świąteczne życzenia:) pozdrawiam gorąco w te szarobure dni! I trzymam kciuki za wszystkie autka, przy okazji dopiszę mojego rzęcha do listy - padł mi ostatnio 200km od domu, na szczęście zmieścił się na przyczepę znajomych i obyło sie bez lawetowania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.01.2012 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 juhu Dorbenka się odezwała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.01.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 hej......wpadłam z rewizytą! Co tam nowego? jak tam spotkanie w manu...? buuuuuuuuuuu, nic nie powiedziałyście...........- żart!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 26.01.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 To był taki spontan;) Zresztą umawiałyśmy się na forum, nie na privie;) Następnym razem koniecznie wpadaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 26.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 poczytywałam, ale nie śmiałam się wprosić..... głupio tak w butach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.01.2012 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 no wiesz co na drugi raz zgłaszaj sie na ochotnika jak my a nie cicho jak myszka siedzisz, no naprawde wstyd;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2012 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Meguś się odzywać trzeba, bez dwóch zdań.Na następny raz napiszemy WIELKIMI literami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2012 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No dobra, to kiedy następne lody? Chociaż ja ostatnio trochę kaszląca to może na czekoladę do Wedla? Ferie się zaczynają od poniedziałku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.01.2012 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 czekolada może być ja jak zwykle jestem dostępna po 16.00 Meg słyszy a jak nie chcesz w butach to możesz bez - ale za odmrożenia nie odpowiadam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 27.01.2012 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 W związku z feriemi nic wolnego nie masz? Ja bym dziewczyny moje jakoś do kina zabrała, a potem byśmy mogły się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.01.2012 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 no wolnego niet bo ja teraz obojga narodów jestem, 2 fuchy mam i jako zarządzająca jestem solo, więc ino po 16.00. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 27.01.2012 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Mnie też niestety ferie nie dotyczą.Tak że na czekoladę dopiero po 16-ej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.02.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 no i co z tą czekoladą, zamarzłyśta czy cuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Nie, nie zamarzłyśmy:no: Ja wczoraj byłam w kinie z dziewczynami:D ale bym już nie wcisnęła czasu na czekoladę, bo jescze szczepienie miałyśmy później... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 01.02.2012 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 No ja to mogę nawet dzisiaj na tę czekoladę, bo będę na Zachodniej przy Legionów tapet z Madziulą do jej pokoju szukać. I nawet z małżem bandem choć to akurat na babskie spotkanie "niepotrzebny dodatek".Do kina dziecka i siebie też mogę posłać... a co właściwie teraz fajnego grają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 01.02.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 My oglądałyśmy Alwina i wiewiórki;) ale to chyba nie dla Was (chociaż fajna bajka;)) Dzisiaj ja zupełnie nie mogiem, bo auto m. zarekwirował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts