Lidia_G. 25.02.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Moose'ka zimnica nie zimnica, jak jest fajnie, to trza się poniewierać ile wlezie. Ilonka - buziolki na powitanie, bo dawno Cię nie widziałam - masz rację, ze przylazłam z wiosną, ale to nie znaczy że z nią polezę do Australii Dorbenka, heloł, kopę lat - czy mię wzrok myli, czy awatarek zmieniłaś...? Nie poznałam Cię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.02.2012 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 no ja też miałam problem z rozpoznaniem Cię Dorbeniku, witam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 25.02.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2012 Noooo helllooołłłl wiosna idzie, mówię, bo widziałam, zadarła kiecę i na wichrze leciała , kałuże osuszyła i pognaał dalej , ale mówiła , że wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 27.02.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 to ja na nią zaczekam , bo dzisiaj znów przymrozeczek chycił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.02.2012 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 No to poczekamy razem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 27.02.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Hej, tylko nie zamarznijcie czekając - jeszcze chwilkę się pogrzejcie przy "kalafiorkach" w domu, a niedługo wiosna swój słoneczny kolektor przyciągnie i wtedy będzie szał ciał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.02.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 o to to to niech już przyjdzie jak najpredzej bo mie deprecha nawiedzać zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 Hej, tylko nie zamarznijcie czekając - No właśnie... znowu sypało całe popołudnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.02.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2012 o to to to niech już przyjdzie jak najpredzej bo mie deprecha nawiedzać zaczyna Goń deprechę... niech idzie razem z zimą w diabły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.02.2012 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ilonka, myśl tylko o wiośnie i o tym ile się będzie fajnych rzeczy działo. Dni będą dłuższe, więcej słonka, można robić cuda na kiju. No i oczywiście zajęć będzie tyle, że nie będzie miejsca na doły i deprechy. Goń, jak Łosia mówi, niech smutki idą w cholerę! Przetrzymałaś jesień i zimę, to tym bardziej dasz radę wiosną. Plan jest taki: wiosną piękna fryzura, bo czapy ida w kąt, maska na japkę, coby skóra była promienna, kilka sesji w "grillowni", żeby koloru nabrać, pazurki wypieść i humor Ci się poprawi. Poza tym cieplej będzie, drogi lepsze - ja naprawdę wtedy piszę się na spotkanie. W Piotrkowie mam rodziców -to niedaleko Łodzi. Łosia już się pourządzała to może wyjechać z domu - tylko się Ośka nie drzyj, że nie do końca, bo kuchnię już masz i łazienki też, spać masz gdzie! - to się możemy spotkać wreszcie. Ja nie we wszystkie weekendy mogę, bo se jeszcze dodatkowo wiedzę pogłębiam i poszerzam , ale spotkać z Wami to bym się chciała i to bardzo. Może jeszcze Atijka by się tu gdzieś nawinęła w okolicę, to mogłybyśmy razem w drogę ruszyć. Niech się tylko ta pogoda ustabilizuje. a może na Mazury przyjedziecie? Znam tu fajne miejsca, poza sezonem ceny są dobre i mogłybyśmy taki fajny zlocik sobie zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 Ilonka, buziaka przyszłam Ci zostawić z podziękowaniami:hug:Lidzia, masz rację, w taki dzień jak dzisiaj aż "żyć się chce":yes: A takich dni coraz więcej będzie:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.02.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lutego 2012 tylko się Ośka nie drzyj, że nie do końca, bo kuchnię już masz i łazienki też, spać masz gdzie! Wszystko OK, ino szarego nie mam z kim ostawić... a wiesz... w kieszeń to go nie schowam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.03.2012 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Lideczko oczywiście co do fruzury, pazurkasów i innych masków na japę stosuję cały czas. Spotkać się byłoby cudownie i nie ważne Łódź, czy mazury na pewno będzie super Łośka a Ty się psem nie wykręcaj, do kieszeni nie schowasz pluszaka fakt ale nianię to możesz sobie załatwić co nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 01.03.2012 08:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ta mgła mnie wcurwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 01.03.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 Moose'ka, jeszcze trochę czasu do spotkania jest, a poza tym szary ma też ojca oprócz matki, no nie? Ja swoje małe bździągwy z ojcem zostawię. Ilonka, nie miej wkurwa na mgłę, bo kto wie co, albo kto, się może z niej kiedyś wyłonić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atija 01.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2012 ja tylko czekam na hasło i zadzieram kiece i lece , mogą być Mazury i góry i Łódź, pójdę boso, pójdę boso ....albo jednak po przemyśleniu....kupię sobie buty byle do Was :wiggle: Osia, nie miała baba kłopotu to se Szarego sprawiła??? Kombinuj dziewczyno, kombinuj , bo spotkanie odbyc się musi i koniec i basta, a Ty MUSISZ na nim być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 00:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Osia, nie miała baba kłopotu to se Szarego sprawiła??? Nooooo taaak, ale wiesz jaki on jest kochany... Chopa, często niet więc naprawdę musiałby to być niezły fart, że on zostanie z maleństwem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.03.2012 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 to my się do waszego kalendarium dopasujem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 02.03.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Łośka, w razie czego, zabierasz szarego i jakoś go w kieszeni do pokoju przemycimy Przecież są miejsca, gdzie przyjmują ze zwierzętami, ale wtedy szukasz miejscówki w necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.03.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2012 Łośka, w razie czego, zabierasz szarego i jakoś go w kieszeni do pokoju przemycimy Przecież są miejsca, gdzie przyjmują ze zwierzętami, ale wtedy szukasz miejscówki w necie A to już insza inszość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts