Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Diuna III z domusa

Tom Bor

Recommended Posts

Moose'ka zimnica nie zimnica, jak jest fajnie, to trza się poniewierać ile wlezie. :)

Ilonka - buziolki na powitanie, bo dawno Cię nie widziałam - masz rację, ze przylazłam z wiosną, ale to nie znaczy że z nią polezę do Australii :)

Dorbenka, heloł, kopę lat - czy mię wzrok myli, czy awatarek zmieniłaś...? Nie poznałam Cię :D

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ilonka, myśl tylko o wiośnie i o tym ile się będzie fajnych rzeczy działo. Dni będą dłuższe, więcej słonka, można robić cuda na kiju. No i oczywiście zajęć będzie tyle, że nie będzie miejsca na doły i deprechy. Goń, jak Łosia mówi, niech smutki idą w cholerę! Przetrzymałaś jesień i zimę, to tym bardziej dasz radę wiosną. Plan jest taki: wiosną piękna fryzura, bo czapy ida w kąt, maska na japkę, coby skóra była promienna, kilka sesji w "grillowni", żeby koloru nabrać, pazurki wypieść i humor Ci się poprawi. Poza tym cieplej będzie, drogi lepsze - ja naprawdę wtedy piszę się na spotkanie. W Piotrkowie mam rodziców -to niedaleko Łodzi. Łosia już się pourządzała to może wyjechać z domu - tylko się Ośka nie drzyj, że nie do końca, bo kuchnię już masz i łazienki też, spać masz gdzie! :D - to się możemy spotkać wreszcie. Ja nie we wszystkie weekendy mogę, bo se jeszcze dodatkowo wiedzę pogłębiam i poszerzam :), ale spotkać z Wami to bym się chciała i to bardzo. Może jeszcze Atijka by się tu gdzieś nawinęła w okolicę, to mogłybyśmy razem w drogę ruszyć. Niech się tylko ta pogoda ustabilizuje. a może na Mazury przyjedziecie? Znam tu fajne miejsca, poza sezonem ceny są dobre i mogłybyśmy taki fajny zlocik sobie zrobić?

Lideczko oczywiście co do fruzury, pazurkasów i innych masków na japę stosuję cały czas. Spotkać się byłoby cudownie i nie ważne Łódź, czy mazury na pewno będzie super Łośka a Ty się psem nie wykręcaj, do kieszeni nie schowasz pluszaka fakt ale nianię to możesz sobie załatwić co nie?

ja tylko czekam na hasło i zadzieram kiece i lece , mogą być Mazury i góry i Łódź,

pójdę boso, pójdę boso ....albo jednak po przemyśleniu....kupię sobie buty

byle do Was :wiggle::wiggle::wiggle:

Osia, nie miała baba kłopotu to se Szarego sprawiła??? Kombinuj dziewczyno, kombinuj , bo spotkanie odbyc się musi i koniec i basta, a Ty MUSISZ na nim być :wiggle: