Tom Bor 28.03.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mam tragiczną wiadomość cukier niszczy włókna kolagenowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 28.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 ale zabawa przednia była. znów wyjeżdżam, tra la la la ..jak sie za długo tańczy to sie pęcherze na stopach robią, łyżeczki były zwykłe to se darowałam:lol2: a co i fajnie było.... co do grila z chłopakami zapraszam serdecznie tylko muszę jakich czipów zdobyć... No proszę chwilę mnie nie było,a tu nowa radosna TomBorka Buziaki i tak trzymaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Mam tragiczną wiadomość cukier niszczy włókna kolagenowe Jak to???? A ja właśnie slodką kawusię sobie piję.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.03.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Spoko, kolagen zastąpi inna, równie sprężysta tkanka Tylko potem trzeba pilnować, aby wody z niej nie ubyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 28.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Hehehe, bardzo śmieszne, baaardzo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 28.03.2012 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 niestety laseczki potwierdzono dermatologicznie, a ja z żalu pożarłam kremówkę papieską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 28.03.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Tombka: ale tę prawdziwą, czy zwykłą z standardowej cukierni? :> Chodzi mi o takie, o których mówiąc Papież uśmiechał się intensywnie i szelmowsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 28.03.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ilonka, tak trzymaj! Szkolenia i sanatoria to najlepsze lekarstwo na smuteczki - zawsze znajdzie się pocieszyciel... Co do włókien kolagenowych, to powiem Wam, dziewczynki, jak mówię mojej młodszej córci: zanim my się zestarzejemy, to wymyślą już lekarstwo na nieśmiertelność i wieczną młodość. (Lenka nie chce być dorosła, więc jej tłumaczę, że zanim dorośnie, to wymyśla takie lekarstwo, po których ci co zechcą będą zawsze dziećmi ) POSKUTKOWAŁO??? martinezio, Ty to się chyba rozmarzyłeś... Poduszkę byś se kupił, a nie tłuszczyk Ci się marzy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 29.03.2012 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Lidka: oj tam od razu rozmarzyłeś Po prostu Wy nie wiecie, co dobre Chciałem zwrócić uwagę na jeden fakt - dla kogo robicie się na bóstwa? Dla facetów. Drugi fakt: co facet (taki prawdziwy) najbardziej lubi u kobiety, poza jej intelektem? ;> No i z czego jest to zbudowane? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 29.03.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 co facet lubi- duże miseczki i cholera z tłuszczu zbudowane, Marti ma rację jak chudnę to niestety z tego miejsca w I kolejności . o co lepiej mieć delikatny okład tłuszczyku i duzą michę czy cienkość w pasie i w miseczce ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.03.2012 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 W miseczkę zawsze można sobie zapas bielizny włożyć - będzie jak znalazł na zmianę po kolacji powiązanej ze śniadaniem, a jak portki na tyłku trzeszczą, to już nie jest fajnie :D A tak na serio, to natura trochę źle to zorganizowała - że też nie może być "sprawiedliwie", tylko albo wszystko albo nic...! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.03.2012 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Lidzia trafiłaś w samo sedno kochana:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 E... No przecież nie miseczka się liczy, tylko zawartość Co nam po szmatach? :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.03.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 tiaaa... chłop nie pies, na kości nie poleci:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Muszę wam powiedzieć, że mój mąż też lubi krągłości i wcięcie w pasie. To ja się zastanawiam, dlaczego mi przeszkadza nadmiar tego co jemu się podoba???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Otóż to Po kości to ja sobie mogę do mięsnego wyskoczyć Przynajmniej zupę się da ugotować, a i zwierz domowy skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 30.03.2012 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Proszę, jakie to mięso leci;) A zaczęło się od tego, ze ten tłuszczyk trzeba jakoś w ryzach utrzymać (w sensie włókna kolagenowe muszą być dosyć silne-nie?) A wiecie, że ja też słyszałam jeden nius: ziemniaki wygładzają zmarszczki!!!! ....na brzuchu:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Hehe... Na brzuchu to się nosi sześciopaki... Np. takie: http://glossynews.com/wp-content/themes/gazette/thumb.php?src=http://glossynews.com/wp-content/uploads/2010/02/joe-six-pack-sarah-palin.jpg&h=300&w=300&zc=1&q=90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 30.03.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 No i tej wersji się trzymajmy: na wiosnę trzeba zasadzić hektar pyrów i potem je wpitalać, coby zmarchy się nie pojawiły, a jak się pojawią, to taki sześciopaczek zdecydowanie poprawi obraz świata. Marti, póki facet nie wie co babka ma w miseczce, to się nabierze, zanim ona się rozbierze Nawet mi się zrymowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 30.03.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Oj, niedocenianie wroga srogo może się zemścić My, faceci, mamy tajną broń pozwalającą łatwo identyfikować szmaty w miskach zamiast naturalnego wypełniacza Poza tym sztuczne "konserwanty" szkodzą. Tylko naturalne składniki są teraz w modzie - czysta ekologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts