kalio 07.04.2012 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Spokojnych i pogodnych Bo jak zimno to zając nie robi http://nicalbonic.blox.pl/resource/zajac_wielkanocny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 07.04.2012 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Przede wszystkim Spokojnych i Zdrowych a i również wbrew wszystkiemu Bardzo Radosnych Świąt,Tobie Ilonko, Oli i wszystkim Tobie bliskim. Życzy Jagna z chłopakami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 08.04.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2012 Radosnych Świąthttp://img.national-geographic.pl/images/1003/pics/shutterstock_wielkanoc_37d63d5b92.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 10.04.2012 11:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 Serdecznie dziękuję za wspaniałe życzenia, jest mi strasznie miło.Pozdrawiam chyba już wiosennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 10.04.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2012 A ja przytulam poświątecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 11.04.2012 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 A ja po prostu życzę wszystkiego najlepszego wiosennego Wielkanocnie się spóźniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 11.04.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Agapka, bo co to za święta - weekend zaledwie. Zanim człowiek się wprowadził w świąteczny nastrój, to "się zrobiło" po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 12.04.2012 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 Oj tak... Pomimo tego, że ja przedłużyłam święta do wczoraj i tak jakieś takie krótkie były. Tak to już jest z wolnymi dniami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 12.04.2012 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 :hug:dzięki za uściski i za wiosenne życzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 12.04.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2012 To ja też przybiegłam uściskać Niedługo następne święta i tych już będzie duuużo przy dobrych układach;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 15.04.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Ilonka, wiosenne buziaki ci przesyłam i życzę dobrych układów, o których pisze Yuka. Dziewczyny, oby Wasze układy były tak dobre, żeby majowy weekend trwał 9 dni - ja też na to liczę w końcu sypiam z szefem (i mam z nim 2 dzieci). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.04.2012 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Tyż mam 9 dni pomimo niesypiania ze szefami... Ilonka gdzieś się zapodziała??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 16.04.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Cie-ka-we-jak-Ty-to-zro-bi-łaś!? Psem ich poszczułaś czy co? Ja się będę musiała nieźle postarać... A Ilonka... no cóż.. może sobie długi weekend załatwia...? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.04.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Cie-ka-we-jak-Ty-to-zro-bi-łaś!? Psem ich poszczułaś czy co? Ja się będę musiała nieźle postarać... Nie ale jestem bliska czasami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 18.04.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 ja się konferowałam w Wiśle 4 dni a majowy niestety pracuje.pozdrawiam wszystkie zaglądające laski i buziole przesyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 18.04.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Ło matko i córko! Ilonka, jestem z Ciebie dumna, że tak zaczęłaś fruwać - nawet jeśli to dla Ciebie niewygodne, to ja się cieszę, że masz czas zapełniony ma maksa - przynajmniej nie masz czasu myśleć o głupotach. Jak Ty teraz taka "bywała w świecie" się zrobiłaś, to tylko czekać, jak nowa chałupa zyska miano jakiegoś Sheratona czy innego znanego hotelu! Ludzie mają "kniaziówki", "Adamówki" itp., a Ty będziesz miała "Sheratona" Łośka, jak jesteś już tak blisko i nerwa masz na szefostwo, to szczuj! i nie czekaj - w końcu masz czym, bo Grey, nawet jeśli szczeniak, to wyglądem samym wzbudza respekt - szczuj i tylko patrz czy im gacie równo spadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.04.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2012 Łośka, jak jesteś już tak blisko i nerwa masz na szefostwo, to szczuj! i nie czekaj - w końcu masz czym, bo Grey, nawet jeśli szczeniak, to wyglądem samym wzbudza respekt - szczuj i tylko patrz czy im gacie równo spadają. Kochana, szkoda psa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.04.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja się konferowałam w Wiśle 4 dni a majowy niestety pracuje.pozdrawiam wszystkie zaglądające laski i buziole przesyłam. Ja też pracuję i wcale nie chodziło o układy. Plusy - co drugi dzień wolny, więc zleci W ten weekend mam także ważne rodzinne święto i tu prośba o poradę - co podarować tacie, który wszystko ma na 70-te urodziny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 19.04.2012 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Lidziapowiem ci kochana ze te wyjazdy dobrze mi robią, właśnie dostałam zaproszenie na koniec maja wyjazd do Wieliczki na trzy dni.Łosia masz słuszność psa jednak szkoda jeszcze by ugryzł i się zatrułAGP no kobieto może coś bliżej , jakieś zainteresowania taty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.04.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zainteresowania? Hm... maniak sportu, ale teraz to tylko TV sport. Dostał razem z mama na rocznice ślubu ramke cyfrową i teraz wszystkie zdjęcia chce mieć na pendrivach. Wymyśliłam, że może kupimy mu jakiś czytnik USB, aby mógl kartę z aparatu wkładać bezpośrednio do ramki (ramka nie obsługuje jego formatu karty). Tata lubi takie elektroniczne gadżety. Z GPSa tak się ucieszył, że nawet trasę, która zna na pamięć sobie planuje Help! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts