yuka 19.04.2012 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 No Ilonka, światowa kobietka jesteś, nie ma co!!! AGPka, jeżeli Tata lubi np. piłkę nożną tudzież inny sport to może t-shirt z "70" i nazwiskiem? W końcu w związku z euro wszyscy jesteśmy do kadry powołani? Kiedyś mojemu Tacie na 50 urodziny moja osobista Teściowa podarowała komplet kucharski: fartuszek i rękawicę, na fartuszku wymalowana "50" i podpis "Kaziu, gotuj z Kuroniem" (Tata nie gotowal, ale namiętnie oglądał program TV pod takim tytułem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 19.04.2012 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 ja się konferowałam w Wiśle 4 dni a majowy niestety pracuje.pozdrawiam wszystkie zaglądające laski i buziole przesyłam. do Wisły mamy bardzo blisko.często tam jezdzimy połazić w niedzielę.Spokój super powietrze,a tak ogólnie to łażę i na targu kwiotki oglądam.tylko oglądam i wzdycham bo gdzie u mnie na placu kwiotki posadzić jak taki burdel jest:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2012 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zainteresowania? Hm... maniak sportu, ale teraz to tylko TV sport. Dostał razem z mama na rocznice ślubu ramke cyfrową i teraz wszystkie zdjęcia chce mieć na pendrivach. Wymyśliłam, że może kupimy mu jakiś czytnik USB, aby mógl kartę z aparatu wkładać bezpośrednio do ramki (ramka nie obsługuje jego formatu karty). Tata lubi takie elektroniczne gadżety. Z GPSa tak się ucieszył, że nawet trasę, która zna na pamięć sobie planuje Help! No i sama sobie odpowiedziałaś na pytanie Dorzuć do tego może jakiś dobry koniak, lub łiski, czy co tam Tata lubi i będzie zadowolony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 19.04.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2012 Zdecydowanie woli łiski. Yuka, ta koszulka to świetny pomysł!! No to mam komplet pomysłów. Teraz realizacja. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 20.04.2012 07:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 ło matko nawet nie zdazyłam się wstrzelić z pomysłem, ale popieram zakup % wody bo to dobrze robi na" rorzedzenie krwi". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 20.04.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2012 Ale casting ciągle otwarty. Dorzucaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 24.04.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Widziałam w realu jakąś butelczynę w kształcie piłki nożnej do koszulki byłby komplet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.04.2012 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 I komplet kibica gotowy. Jeszcze wygodny fotel by się przydał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 24.04.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 (edytowane) Łośka, skoro szef taki toksyczny, to nie narażaj Greyka. Ilonka, pozdrów Małysza i śmigaj po górach ile wlezie, jeśli jeszcze okaże się, że towarzystwo fajne, to już niczego Ci do szczęścia nie powinno brakować. Agapka, ale Ty masz czaderskiego tatę! Chichram się tu z tego GPS-a, aż mi się palce na klawiszach plączą. Co do fotelika kibica, podpytaj Yuczkę - już ona doskonale wie, jak coś takiego zdobyć... :D (ale tylko i wyłącznie w opcji kolorystycznej "zajebiaszczy róż" ) Zestaw kibica według mnie jest super, bo skoro tata taki odjazdowy, to prezent z jajem pewnie go ucieszy. nazwa12, kupuj kwiatki jak masz ochotę i nie przejmuj się burdelem - odgruzuj kawałek metr na metr i sadź kwiaty! W końcu najważniejsze to mieć w życiu jak najwięcej frajdy, tak? To pisałam ja - spod kupy ziemi ogrodowej, którą mi dziś wożą - nie wiem jak my przejdziemy przez hałdy z 15 wywrotek! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Edytowane 24 Kwietnia 2012 przez Lidia_G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 [ To pisałam ja - spod kupy ziemi ogrodowej, którą mi dziś wożą - nie wiem jak my przejdziemy przez hałdy z 15 wywrotek! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif Zazdraszczam ziemi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 24.04.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Agapka, ale Ty masz czaderskiego tatę! Chichram się tu z tego GPS-a, aż mi się palce na klawiszach plączą. Co do fotelika kibica, podpytaj Yuczkę - już ona doskonale wie, jak coś takiego zdobyć... :D (ale tylko i wyłącznie w opcji kolorystycznej "zajebiaszczy róż" ) Zestaw kibica według mnie jest super, bo skoro tata taki odjazdowy, to prezent z jajem pewnie go ucieszy. Coś wiem o tym różowym fotelu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.04.2012 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 fotel tatusiowi oszczędź ale pufę - oczywiście w łaty piłki nożnej to czemu nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 25.04.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Coś wiem o tym różowym fotelu ...niemałą zasługę w nim masz:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.04.2012 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 ...niemałą zasługę w nim masz:hug: http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify30/006.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 25.04.2012 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Ilonka, ta pufa, niezła jest! Agapka, tylko mientkom kupuj, żeby nie stłukła szyby, gdy ją tatuś będzie chciał wywalić za okno, jak nasi będą przegrywać mecz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 26.04.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 będzie mu się wygodnie meczyk ogladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 29.04.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2012 halo, hoop hoop, buziole zostawiam i pędzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.04.2012 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 a gdzieś poleciała, penie sie będziesz łopalać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.05.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 pada! wracać mi tu!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 02.05.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 u nas nie pada tylko słoneczko świeci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts