Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Diuna III z domusa

Tom Bor

Recommended Posts

No Ilonka, światowa kobietka jesteś, nie ma co!!!

AGPka, jeżeli Tata lubi np. piłkę nożną tudzież inny sport to może t-shirt z "70" i nazwiskiem?

W końcu w związku z euro wszyscy jesteśmy do kadry powołani?;)

Kiedyś mojemu Tacie na 50 urodziny moja osobista Teściowa podarowała komplet kucharski: fartuszek i rękawicę, na fartuszku wymalowana "50" i podpis "Kaziu, gotuj z Kuroniem" (Tata nie gotowal, ale namiętnie oglądał program TV pod takim tytułem)

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ja się konferowałam w Wiśle 4 dni a majowy niestety pracuje.pozdrawiam wszystkie zaglądające laski i buziole przesyłam.

do Wisły mamy bardzo blisko.często tam jezdzimy połazić w niedzielę.Spokój super powietrze,a tak ogólnie to łażę i na targu kwiotki oglądam.tylko oglądam i wzdycham bo gdzie u mnie na placu kwiotki posadzić jak taki burdel jest:p

Zainteresowania? Hm... maniak sportu, ale teraz to tylko TV sport. Dostał razem z mama na rocznice ślubu ramke cyfrową i teraz wszystkie zdjęcia chce mieć na pendrivach. Wymyśliłam, że może kupimy mu jakiś czytnik USB, aby mógl kartę z aparatu wkładać bezpośrednio do ramki (ramka nie obsługuje jego formatu karty).

Tata lubi takie elektroniczne gadżety. Z GPSa tak się ucieszył, że nawet trasę, która zna na pamięć sobie planuje ;-)

Help!

No i sama sobie odpowiedziałaś na pytanie :)

Dorzuć do tego może jakiś dobry koniak, lub łiski, czy co tam Tata lubi i będzie zadowolony...

Łośka, skoro szef taki toksyczny, to nie narażaj Greyka. :)

Ilonka, pozdrów Małysza i śmigaj po górach ile wlezie, jeśli jeszcze okaże się, że towarzystwo fajne, to już niczego Ci do szczęścia nie powinno brakować. :)

Agapka, ale Ty masz czaderskiego tatę! :D Chichram się tu z tego GPS-a, aż mi się palce na klawiszach plączą. Co do fotelika kibica, podpytaj Yuczkę - już ona doskonale wie, jak coś takiego zdobyć... :D :D :D (ale tylko i wyłącznie w opcji kolorystycznej "zajebiaszczy róż" :D) Zestaw kibica według mnie jest super, bo skoro tata taki odjazdowy, to prezent z jajem pewnie go ucieszy.

nazwa12, kupuj kwiatki jak masz ochotę i nie przejmuj się burdelem - odgruzuj kawałek metr na metr i sadź kwiaty! W końcu najważniejsze to mieć w życiu jak najwięcej frajdy, tak? :D

To pisałam ja - spod kupy ziemi ogrodowej, którą mi dziś wożą - nie wiem jak my przejdziemy przez hałdy z 15 wywrotek! http://emotikona.pl/emotikony/pic/2dziura.gif :D

Edytowane przez Lidia_G.

Agapka, ale Ty masz czaderskiego tatę! :D Chichram się tu z tego GPS-a, aż mi się palce na klawiszach plączą. Co do fotelika kibica, podpytaj Yuczkę - już ona doskonale wie, jak coś takiego zdobyć... :D :D :D (ale tylko i wyłącznie w opcji kolorystycznej "zajebiaszczy róż" :D) Zestaw kibica według mnie jest super, bo skoro tata taki odjazdowy, to prezent z jajem pewnie go ucieszy.

Coś wiem o tym różowym fotelu ;-)