Tom Bor 20.07.2012 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 ale trzeba mieć fakultet z obsługi koparki ale zarobki pierwyj sort:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Co za problem ...... ....... kopare obslugiwac .... kilka lekcji i gotowe ... dziewczyny przeciez zdolne jestesmy , a 3500 zl. ( netto ? ) koparka nie jezdzi ..... Kiedys mialam taka sytuacje : ..... potrzebne bylo zastepstwo do prowadzenia pojazdu typu van .... zabierac ludzi z roznych rejonow miasta i pozniej po pracy odwozic ich do domow ..... byla zima ...... szef powiedzial .... - masz prawko ...... - mam ...... - to dasz rade ...... Nikt nie pytal czy prowadzilam kiedys samochod wiekszy od malucha i czy chce ..... chcesz utrzymac robote ..... to do roboty .... nie ma , ze boli ...... takie byly moje poczatki w Ameryce ...... ( nigdy nie zapomne tamtego czasu ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Co za problem ...... ....... kopare obslugiwac .... kilka lekcji i gotowe ... dziewczyny przeciez zdolne jestesmy , a 3500 zl. ( netto ? ) koparka nie jezdzi ..... Kiedys mialam taka sytuacje : ..... potrzebne bylo zastepstwo do prowadzenia pojazdu typu van .... zabierac ludzi z roznych rejonow miasta i pozniej po pracy odwozic ich do domow ..... byla zima ...... szef powiedzial .... - masz prawko ...... - mam ...... - to dasz rade ...... Nikt nie pytal czy prowadzilam kiedys samochod wiekszy od malucha i czy chce ..... chcesz utrzymac robote ..... to do roboty .... nie ma , ze boli ...... takie byly moje poczatki w Ameryce ...... ( nigdy nie zapomne tamtego czasu ) . Ale takie sytuacje, hartują i pokazują, ze jak człowiek przyparty do muru to wiele potrafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.07.2012 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 i okazuje się że to co wczesniej wydawało sie niemozliwe wcale nie jest trudne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2012 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Przecież nawet przysłowie było takie, czy powiedzenie... Jak się czegoś nie da zrobić to trzeba znaleźć kogoś kto o tym nie wie... że się nie da znaczy się przyjdzie i zrobi:yes: Ja byłam niemalże pewna, że nie damy z mężem rady (we dwoje!) dachu zrobić... daliśmy... i więźbę i blachę, wsio! A że czasami łzy niemocy ciekły... to insza inszość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MusiSieUdac 25.07.2012 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Przecież nawet przysłowie było takie, czy powiedzenie... Jak się czegoś nie da zrobić to trzeba znaleźć kogoś kto o tym nie wie... że się nie da znaczy się przyjdzie i zrobi:yes: Ja byłam niemalże pewna, że nie damy z mężem rady (we dwoje!) dachu zrobić... daliśmy... i więźbę i blachę, wsio! A że czasami łzy niemocy ciekły... to insza inszość Gratuluję Dach - nie lada wyczyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 25.07.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 To powiedzenie to zdaje się delikatny remake słów Alberta Einstein-a A to jest to święta prawda Ja się teraz porywam na prawie samotne robienie wiaty garażowej z drewna, na dwa stanowiska.... Sam jestem ciekaw, co z tego wyjdzie Niby na wizualizacji wygląda ciekawie, ale jak będzie w realiach... Czy uda się dopasować kolory, poskładać części do kupy tak, aby nie odstawały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Gratuluję Dach - nie lada wyczyn Dzięki... my cały dom sami, tylko z dachem to właśnie myślałam, że się nie uda:rolleyes:... za bardzo... oderwany od ziemi:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Wiecie moj Brat ma takie podejscie ...... pytam Go , a potrafisz to zrobic ?????????? on na to ...... - pewnie tak tylko jeszcze o tym nie wiem ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 25.07.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Dzięki... my cały dom sami, tylko z dachem to właśnie myślałam, że się nie uda:rolleyes:... za bardzo... oderwany od ziemi:lol: Szacun http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/smiley-with-sign/smileys-smiley-with-sign-131541.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 25.07.2012 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 Arctica ty po prostu hard corową babka jesteś a i męża pracowitego posiadasz to co dla Was Dworek postawić - NIChttp://emotikona.pl/emotikony/pic/0elvis.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.07.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2012 :oops: no baaa:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nazwa12 29.07.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Witam się w niedzielę,u nas strasznie lało,ale już słoneczko świeci :yes:co tam u Ciebie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yuka 29.07.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 I ja przybiegłąm buziaki zostawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 30.07.2012 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 a u mnie gorąc jak jasna .. no wiecie co ,jeszcze mnie słońce przypiekło bo z kosiarą biegałam .dzięki za odwiedziny i buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 30.07.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 na poczatek tygodnia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 13.08.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 Hej, huliganko, co ludzi by chciała bić Buzolki zostawiam i lecę uzupełniać zakrzaczony dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 14.08.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Huliganka ładne imię chyba zacznę go używać, a Ty to masz szczęście żeś przylazła i jesteś i takich numerów proszę nie robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidia_G. 14.08.2012 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Hej, huliganko, co ludzi by chciała bić Buzolki zostawiam i lecę uzupełniać zakrzaczony dziennik. Matko święta! Jak ja to napisałam! Chyba mi się angielski z polskim pomylił i stąd ten ortograf! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tom Bor 16.08.2012 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 mnie się podoba przez samo h jest takie niepowtarzalne własnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts