Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dom marzeń Diuna III z domusa

Tom Bor

Recommended Posts

(...)Yetek, w nosie z instynktem, byle zabawa była przednia. :)

Ilonka, ja już nawet męża psychicznie i fizycznie przygotowałam na gości, więc tylko czekajcie przeprowadzki, chi, chi. Co do chóru, to wystarczy, że zaprosimy sąsiadów, (a są fajni), to nie będzie miał kto na nas się złościć, więc i kocia muzyka nie będzie przeszkadzać. :) Trenuj więc nutki, kochana, żebyś mogła błysnąć potem i chór poprowadzić. :D(...)

Zaczynam się więc już rozglądać za wałówką na stół biesiadny.

Dobrze, że wiem jakie przysmaki preferujesz

Na pewno coś pysznego dla Ciebie będę miau ;):rotfl:

Edytowane przez Yeti

• Odpowiedzi 1,2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 3 weeks później...

Jak zacznie mieszkać, to zacznie się też niszczyć, brudzić... - oszczędza (jak ja) ;):lol2:

Poza tym jak tylko powie, że mieszka, to zaraz sobie o niej goście przypomną (Łosia, powinnaś już wiedzieć jakie to niebezpieczne :p:lol2:)

...inne powody są na pewno mniej istotne, a może i lepiej, żeby pozostały w cieniu ;)

Jak zacznie mieszkać, to zacznie się też niszczyć, brudzić... - oszczędza (jak ja) ;):lol2:

Poza tym jak tylko powie, że mieszka, to zaraz sobie o niej goście przypomną (Łosia, powinnaś już wiedzieć jakie to niebezpieczne :p:lol2:)

...inne powody są na pewno mniej istotne, a może i lepiej, żeby pozostały w cieniu ;)

Masz kogoś konkretnego na myśli...??? :lol2:

Yeti dzieki, niestety dla TYCH spraw cień jest najlepszym na to miejscem

Dobra, rozumiem, że masz swoje powody...:hug: