montenegro 13.10.2010 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 WitamW jednej ze specyfikacji technicznej domków za którym się rozglądam pisze :"- wykonanie tynków wewnętrznych maszynowych gipsowych lubcementowo-wapiennych wpomieszczeniach wilgotnych cementowo-wapienne," Ile to może kosztować dla domku o powierzchni użytkowej ok 120m2 ? Ile Wy płaciliście ?Nie liczę na dokładne wyceny , chcę tylko wiedziec "mniej - więcej" pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angelnight 16.10.2010 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Dom 130m2, dwie łazienki -tynki cementowo-wapienne, pozostałe pomieszczenia tynki gipsowe. sufity tylko na dole, u góry nie ma. w sumie 423 m cena 7650zł wykonanie czerwiec 2010 zaliczkowane w lutym 2010 na cenach zimowych coś ok 18zł z materiałem ekipy musisz się liczyć z wydatkiem rzędu ok 8000-13000 w zależności od rejonu. jest koniec sezonu, więc mają sporo pracy, to może rzutować na cene. W zimę jest taniej, ale to z wiadomych względów. Schnie słabo i trzeba dmuchawy wstawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dekar 18.10.2010 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Tynki gipsowe ceny ok 23-25 zł/m2 (m2 liczymy dla ścian+sufity) z materiałem bez faktury. Oczywiście cena zależy też od okolicy. U mnie przy powierzchni ok. 140m2 użytkowej wyszło 570 m2 do otynkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts