fajkowski 18.11.2010 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Brameczka Obraniaka pierwsza klasa. Myślałem że WKS jest daleko za nami a tu sie okazało że mają pare gwiazdek w składzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.11.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Za nami? Przecież oni są w rankingu FIFA na 19 miejscu a my na 71! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 18.11.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 właśnie nie wiedziałem o tym wcześniej. Nigdy jakoś Wybrzeże Kości Słoniowej nie kojarzyło mi się z piłką a tu widać że potrafią troche kopać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Za nami? Przecież oni są w rankingu FIFA na 19 miejscu a my na 71! jak widać ranking swoje, a mecz swoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nalepiok 18.11.2010 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 właśnie nie wiedziałem o tym wcześniej. Nigdy jakoś Wybrzeże Kości Słoniowej nie kojarzyło mi się z piłką a tu widać że potrafią troche kopać 6 lat temu już pokazali że są groźni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 19.11.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 Bo im głupio, że na Polską ekipą tak psioczyli tam zaraz głupio, myślisz, że mnie nie cieszy, że w końcu wygrali tylko oby to nie był wyjątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 19.11.2010 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2010 może w końcu podbudują się troche i wpadną w odpowiedni rytm. Ostatnie mecze chociaż remisowe to w miare dobrze się oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jan P. 28.11.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2010 Problem Polaków jest taki, że im piłka przeszkadza w grze. Brak techniki. Praca w klubach od podstaw -to obowiązek. Ale taniej jest kupić średniego czrnusia , który blokuje miejsce zdolnemu juniorowi. Pole do popisu dla PZPN ; obowiązek grania 2 juniorów i najwyżej 2 zagranicznych . Po kilku latach Polska w czołówce światowej. Ale te pierdzistołki nie mają wyobrażni , odwagi i jajec aby coś w tym stylu zarządzić. Jan. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 29.11.2010 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2010 takie rozwiązanie nie byłoby głupie. Fakt że za mało się stawia na polską młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lora77 30.11.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Ja jakos nie jestem przekonana do Smudy. Nie wiem... Nie wiem, czy to wlasciwy czlowiek na wlasciwym miejscu... Sama nie znam sie na tyle na pilce noznej, by moc dokonywac tu jakiegos osadu ale jakos mi on przeszkadza Musze jednak powiedziec, ze mecz z Wybrzezem Kosci Sloniowej mi sie podobal i mam nadzieje ze z meczu na mecz bedzie coraz lepiej i ta druzyna bedzie sie konsolidowac!!!! Wierze w chlopakow!!!! I mam nadzieje, ze oni rowniez wierza w siebie i w to ze wspolnymi silami - jak kazdy doda troche siebie - moga cos osiagnac. Nie moge sie juz doczekac kolejnych meczow, bo jestem niezwykle ciekawa, co z tego wyniknie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 01.12.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 ooo widze że mamy wierne fanki futbolu na forum. Moja zona jakos nie za bardzo lubi ze mna mecze ogladac - a zawsze lepiej kibicuje sie razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts