tomaszmorek3 30.08.2017 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2017 (edytowane) Ja do tej pory nie miałem, bo w sumie nie musiałem ogarniać tego tematu, pojęcia o budownictwie itp. Ale teraz musiałem się zainteresować tym tematem i podpytałem znajomych o producenta beton, bo nie dość, że planuję mieć go na zewnątrz, to jeszcze w środku wymarzyłem sobie takie surowe aranżacje. Ostatecznie dogadałem się tą firmą [spam] - przede wszystkim dlatego, że mają duży wybór i sa bardzo pomocni, nawet dla takich laików jak ja. Trudno było nam się dogadać z terminami, bo mi, jak i wszystkim klientom zależało na czasie, ale jakoś się udało. I dobrze, bo już jestem coraz bliżej wykończenia domu. Ja dowiedziałem się, ze jeśli beton będzie dobrze wylany (i dobrej jakości, a nie rozrzedzany) to nie powinno być problemu z wsiąkaniem wody, ale faktycznie najlepiej chyba by było, żeby zobaczyła to osoba z firmy, jaka będzie robiła wylewkę, bo oni lepiej wiedzą na jakich materiałach pracują. Edytowane 30 Sierpnia 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts