ReniaBogdan 14.10.2010 00:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jak w tytule. Czy bardzo musicie pilnowac swoich budow? Czy raczej śpicie spokojnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 14.10.2010 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Obszerny watek na ten temat http://forum.muratordom.pl/showthread.php?2921-Co-wam-ukradli-z-budowyPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imalek 15.10.2010 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 jak w tytule. Czy bardzo musicie pilnowac swoich budow? Czy raczej śpicie spokojnie? pilnować, pilnować nam wyniesiono nowe grzejniki- sztuk 3. Zalało nam parter i musieliśmy założyc alarm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ReniaBogdan 16.10.2010 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Jak wynieśli grzejniki? Nie macie okien, drzwi? Nie chce zapeszać, ale u mnie nic nie ginie, wszystko zostawiamy. Dwa tygodnie lezaly prety zbrojeniowe przy samej drodze, deski na więźbe okolo 2 kubików, betoniarka, gwoździe itp Każdy mnie ostrzega, straszy, ale na razie nie mam problemow. Może przyjdą poźniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ludwik_13 11.12.2011 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2011 Póki ekipa była na budowie a Mama w domku obok - nic nie zginęło choć teren był otwarty. Jak nastąpiła przerwa zimowa - 25 m kabla z domku do skrzynki budowlanej. A trzeba było nie odłączać prądu. Okna połaciowe zdemontowane. Innych cennych rzeczy nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts