ania1719508426 18.02.2004 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2004 Mój teściu wybudował sobie sam basen, a właściwie suchy dok, bo go nigdy nie skończył. Po prostu okazało się że całe oprzyrządowanie dodatkowe oraz eksploatacja jest kosmicznie droga. A składałyby się na nie:- pompa do robienia prądu (żeby nie zawracać co dwie żabki)- filtry i wkłady do filtrów- zabezpieczenie przeciwwilgociowe podłóg, ścian sufitów (musi być na prawdę profesjonalne)- koszt wymiany wody (podobno trzeba częściej niż się laikom wydaje)- cała masa jakiś kosztownych niezbędnych drobiazgów Producenci basenowych utensyliów wiedzą doskonale, że jeśli dał Bóg basen to da na basen... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akson 20.02.2004 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2004 Janols ! Wyslałem Ci maila na skrzynkę na Neostradzie. technologia budowy nie jest koszmarnie trudna. A urządzenia... wszystko zależy od tego gdzie i u kogo się kupuje. Pozdrawiam Akson Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aPa 21.02.2004 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2004 Janols ! Wyslałem Ci maila na skrzynkę na Neostradzie. technologia budowy nie jest koszmarnie trudna. A urządzenia... wszystko zależy od tego gdzie i u kogo się kupuje. Pozdrawiam Akson A możesz mi też podesłać ? Przymierzamy się do takiej 'ekstrawagancji' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts