sql 14.10.2010 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 witam,jak w temacie - kocioł nie chce się włączyć, tylko na konsoli wypisuje E9,czy ma ktoś może wgląd w kody serwisowe Junkersa? cóż w tym kotle może ten błąd oznaczać?będę wdzięczny za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imalek 14.10.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Hej ja tez ma m piec junkersa z tego co pamietam jak mieliśmy ten bład skonczyło sie na przybyciu serwisanta , były zanieczyszczenia z gazu, które trzeba było usunąc pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sql 19.10.2010 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2010 problem rozwiązany , chodziło o jakiś czujnik w kominie - jak kocioł pracował, to chciałem (zwykła ciekawość ;p) sprawdzić, które części się nagrzewają i włożyłem do środka rękę. dotknąłem całkiem ciepłej części, więc szybko wyciągnąłem rękę i nie zauważyłem, że wypiąłem jakiś czujnik z komina , kolejna porcja ciekawości odkryła, że wisi sobie wtyczka, która pasuje do dzióbków wystających z komina, więc podłączyłem i kocioł elegancko odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts