mch 08.05.2002 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Może by tak na stronie wydawnictwa Murator stworzyć taką galerię. Wizualizacja komputerowa lub rysunek to jedno, a prawdziwe zdjęcie to co innego. Brakuje mi fotek już zrealizowanych projektów. Widzę, że np. jednym z najpopularniejszych domów jest D06. Powstało ich już całkiem sporo, ale Murator nie prowadzi w internecie żadnej galerii dokumentującej te budynki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alicjanka 08.05.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2002 Kiedyś było takie miejsce na stronie Muratora, które nazywało się "Galeria Kowalskich". Przez dłuższy czas były tam ze dwa domki i jak widzę redakja zrezygnowała z pomysłu. W obecnej sytuacji jednak popyt na taką możliwośc wzrósł i też uważam, że jest bardzo potrzebna.Pozdrawiam,A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 17.05.2002 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2002 ZDECYDOWANIE POPIERAM POMYSL!!! Pewnie czytelnicy chetnie by przesylali zdjecia swoich domkow! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobrzykowice 29.05.2002 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2002 ja bym z chęcią wysłał zdjęcie swojego domku ale mam dobiero wymurowane fundamenty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mch 30.05.2002 16:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2002 Od czegoś trzeba zacząć. Czemu nie od fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 01.06.2002 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2002 A ja juz mam sciany I tez w sumie moglbym wyslac. MURATORZE - pozwol nam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts