Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

GAZETA Z FORUM - już w kioskach z numerem 11 "Muratora"

Redakcja

Recommended Posts

Drodzy,

wielkie wydarzenie w życiu forum! Gorąco zapraszamy do lektury „Gazety z forum”. Papierowe wydanie zostało dołączone do numeru 11 „Muratora”. W gazecie publikujemy wybrane „Dzienniki budowy”, znajdziecie dużo informacji o strukturze i życiu naszej społeczności; być może także o Was! „Gazeta z forum” ma się dobrze czytać. Mamy nadzieję, że dzięki wspólnej pracy z autorami dzienników, udało nam się to osiągnąć.

A teraz prosimy, sprawdźcie nas - czytajcie gazetę o Was i dla Was.

Miłej lektury!

Redakcja

Bardzo mi się podoba, rewelacja! Czyta to się i ogląda z wielką przyjemnością. Myślę, że to niezła gratka dla wszystkich forumowiczów - a przecież jest ich trochę - więc następne wydanie powinno być duuuuużo grubsze :D Albo w ogóle być oddzielnym wydawnictwem, kwartalnikiem powiedzmy :D Brawo! I proszę o więcej.... :)

Czy po ostatnich zmianach struktury forum aż tak spadła frekwencja, że reklamę forum trzeba do gazety dokładać? Bo cały ten dodatek jest zrobiony w formie reklamy (kto dba o błedy w reklamówce?).

A nawiasem mówiąc - czy Edzia jeszcze bywa? Jakoś dawno jej nie widziałam. Jak i wielu osób wspomnianych w wymienionym dodatku ;)

Zgadzam się z redakcją,ze forum jest wielką skarbnicą wiedzy.Nam bardzo pomogło w i nadal pomaga w budowaniu, wykańczaniu domu itd.Dlatego ja pisząc dziennik dokładam wiele uwagi do tego co piszę i pokazuję.I tak chyba robią wszyscy piszący.

Natomiast,muszę to stwierdzić ze smutkiem,że redakcja tego nie zrobiła. Pomijam formę wydania...ale właśnie błędy...Mój dom i ja jesteśmy na mapie Polski-co mnie bardzo cieszy:) ale.....w miejscu budowy wpisano....Kraków?!!! Nie wiem skad redakcja to wzięła? Ani mój profil,ani moje wpisy nie sugerują Krakowa. Jeżeli to było potrzebne można było dopytać budującego.A może....brakowało budujących z południa Polski, więc na zasadzie uzupełnienia wpisano mnie? (ja to bardziej południowy-zachód)

I jaką ja mogę mieć pamiątke(dla potomnych:)) jak przy moim domku widnieje inny adres niż mieszkam...wnuki zgłupieją:)

I zeby było jasne- nie mam nic do Krakowa:)Uwielbiam to miasto:)

W moim,zyciu i pracy rzetelność,dokładność ta bardzo ważne sprawy.

Pozdrawiam Redakcję:)

Drodzy Forumowicze, chodziło nam o przybliżoną lokalizację budowy na mapie Polski, a nie podawanie miejscowości, bo te są często małe i nieznane. A poza tym nie każdy Forumowicz chciałby podawać, gdzie jest prowadzona budowa. Przepraszamy za to nieporozumienie.

Czy po ostatnich zmianach struktury forum aż tak spadła frekwencja, że reklamę forum trzeba do gazety dokładać? Bo cały ten dodatek jest zrobiony w formie reklamy (kto dba o błedy w reklamówce?).

A nawiasem mówiąc - czy Edzia jeszcze bywa? Jakoś dawno jej nie widziałam. Jak i wielu osób wspomnianych w wymienionym dodatku ;)

EZS - bywam na forum może teraz trochę mniej, bo moja sytuacja życiowa się zmieniła i czas nie pozwala na bywanie tyle ile bym chciała. W mniejszym stopniu też pełnię role o której napisane w dodatku, bo mniej osob tego potrzebuje.

Inne osoby też bywają - nie widać ich bo się moze mniej udzielają.

Podzielam zdanie poprzedników - dodatek super mimo drobnych nieścisłości.

Jest to fajna pamiatka uwięczająca niełatwe dzieło jakim jest budowa.

pozdrawiam

Edzia

EZS - bywam na forum może teraz trochę mniej, bo moja sytuacja życiowa się zmieniła i czas nie pozwala na bywanie tyle ile bym chciała. W mniejszym stopniu też pełnię role o której napisane w dodatku, bo mniej osob tego potrzebuje.

Inne osoby też bywają - nie widać ich bo się moze mniej udzielają.

Podzielam zdanie poprzedników - dodatek super mimo drobnych nieścisłości.

Jest to fajna pamiatka uwięczająca niełatwe dzieło jakim jest budowa.

pozdrawiam

Edzia

Fajnie, że bywasz, szkoda, że mniej.

Stąd mój post - dodatek uświadomił mi, ilu ciekawych ludzi tu bywało i już nie bywa.