skarla 15.10.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 WitamTo mój debiut na forum, chociaż obserwuję je już od ok 2 lat. Przyszła i na mnie pora jeśli chodzi o konkretne rozwiązania, a nie tylko podziwianie pracy innych forumowiczów. Za jakiś czas będę miała do wykończenia 57 metrowe mieszkanie w stanie deweloperskim (Białystok). Próbuję zorientować się ile może chcieć fachowiec za jego wykończenie wykończenie.Chodzi głównie o:- ułożenie gresu – w sumie kuchnia + przedpokój to ok 12-13 m2- zrobienie całej łazienki 4 m2 (tzn. gres na podłogę, glazura do wys 130-140 cm, montaż stelaża + wc, montaż wanny, zlewu, baterii, sufit podwieszany + oświetlenie, malowanie nad glazurą- sufit podwieszany nad kuchnią – ok 4 m2- ewentualnie gładź na ściany w całym mieszkaniu + malowanie (jest opcja, że zrobimy to sami, ale wolałabym wiedzieć na co powinnam być przygotowana) Z góry dziękuję za sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 22.10.2010 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 dostałaś odpowiedż na GAZETA PL FORUM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skarla 25.10.2010 12:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Dzięki, widziałam już.Może ktoś jeszcze się wypowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maikel1001 26.10.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Witam To mój debiut na forum, chociaż obserwuję je już od ok 2 lat. Przyszła i na mnie pora jeśli chodzi o konkretne rozwiązania, a nie tylko podziwianie pracy innych forumowiczów. Za jakiś czas będę miała do wykończenia 57 metrowe mieszkanie w stanie deweloperskim (Białystok). Próbuję zorientować się ile może chcieć fachowiec za jego wykończenie wykończenie. Chodzi głównie o: - ułożenie gresu – w sumie kuchnia + przedpokój to ok 12-13 m2 - zrobienie całej łazienki 4 m2 (tzn. gres na podłogę, glazura do wys 130-140 cm, montaż stelaża + wc, montaż wanny, zlewu, baterii, sufit podwieszany + oświetlenie, malowanie nad glazurą - sufit podwieszany nad kuchnią – ok 4 m2 - ewentualnie gładź na ściany w całym mieszkaniu + malowanie (jest opcja, że zrobimy to sami, ale wolałabym wiedzieć na co powinnam być przygotowana) Z góry dziękuję za sugestie Trudno tak ocenić bez pełnych danych. Region też ma wpływ na ceny. Ale tak na oko między 10k a 20k. O dokładną wycenę będziesz musiała poprosić kilka ekip które po oględzinach i ustaleniu szczegółów przedstawią oferty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts