ryzio 15.10.2010 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dzień dobry Mam takie miejsce w mieszkaniu gdzie płytki podłogowe stykają się z parkietem, a dokładnie z drewnianym progiem. Pomiędzy nimi była fuga, ale że próg lekko się ugina to fuga się wykruszyła i pozostała szczelina. Czym tą szczelinę wypełnić by była trwała a jednocześnie elastyczna?Dziękuję za pomoc. -- Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 15.10.2010 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Najlepiej silikonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Parkiet 15.10.2010 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Dzień dobry Mam takie miejsce w mieszkaniu gdzie płytki podłogowe stykają się z parkietem, a dokładnie z drewnianym progiem. Pomiędzy nimi była fuga, ale że próg lekko się ugina to fuga się wykruszyła i pozostała szczelina. Czym tą szczelinę wypełnić by była trwała a jednocześnie elastyczna? Dziękuję za pomoc. -- Marek Przed jakimkolwiek wypełnieniem szczeliny musisz ustabilizować próg - zawsze zaczynaj od przyczyny problemu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacperr 07.03.2011 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Dzień dobry Mam takie miejsce w mieszkaniu gdzie płytki podłogowe stykają się z parkietem, a dokładnie z drewnianym progiem. Pomiędzy nimi była fuga, ale że próg lekko się ugina to fuga się wykruszyła i pozostała szczelina. Czym tą szczelinę wypełnić by była trwała a jednocześnie elastyczna? Dziękuję za pomoc. -- Marek Takie łączenia można wykończyć przykręcając listwę wykończeniową, dobierając kolor, aby tworzył jednolitą całośc. Ciekawe przykłady wykończeń można zobaczyć w googlach, np.: konfigurator podłóg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts