danielon 15.10.2010 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Witam Drodzy Forumowicze, Mam balkon na którym niedawno położyłem płytki, następnie cokolik ale nie wiem jak mam przykleić płytki na czoło tego balkonu.. próbowałem przykleić na klej Adesilex P9 ale niestety i tak płytka zjechala nie dużo ale zjechała i tu moje pytanie co z tym zrobic? czy zrobić z desek i stępli podpórke czy jest jakiś inny sposób? jeśli wiecie cos na ten temat lub znacie jakies stronki w necie gdzie jest to pokazane jak zrobic to bylbym bardzo wdzieczny za wszelkie rady i podpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamykkamyk2 15.10.2010 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Chyba tylko stęple i podpórka z desek. Chociaż chodzi mi po głowie taki pomysł, że jeśli są już barierki, to wtedy można by podłożyć pod płytę czoła balkonu jakiś profil metalowy, mocowany drutem do barierki, ale nie jestem pewny czy to się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danielon 15.10.2010 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Chyba tylko stęple i podpórka z desek. Chociaż chodzi mi po głowie taki pomysł, że jeśli są już barierki, to wtedy można by podłożyć pod płytę czoła balkonu jakiś profil metalowy, mocowany drutem do barierki, ale nie jestem pewny czy to się sprawdzi. wiesz to co napisales to mnie zastanowilo jutro to obmysle popatrze na balkon moze akurat jakos daloby sie tym sposobem. dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 15.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 1) Kleisz taśmą montażową (srebrną) do płytek górnych2) Montujesz cwingami deskę do dolnej powierzchni balkonu tak, żeby centymetr wystawała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 15.10.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 pytanie podstwowe czy wypuściłeś nosek na grubośc płytki plus klej kładąc płytki na balkonie czy robiłeś na lico sprawę masz rozwiązana zrób klamry z pręta fi 10 < kształt macki > i zrób z kawałka deski podstawę którą dasz pod balkon wysuniętą poza obrys balkonu i po kłopocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts