G.N. 18.10.2010 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 Zima będzie z cała pewnością. jak co roku pomiędzy 22 grudnia a 21 marca. A jaka będzie pogoda, czy przysypie śniegiem i przymrozi czy będzie ciapa i kilka do kilkunastu stopni to dopiero się zobaczy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrmak 18.10.2010 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A niech mrozi. Przecież ja zarabiam zimą Byle śniegu nie było za dużo bo mi koszty wtedy rosną. Mróz jak najbardziej niech będzie i to siarczysty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A niech mrozi. Przecież ja zarabiam zimą Byle śniegu nie było za dużo bo mi koszty wtedy rosną. Mróz jak najbardziej niech będzie i to siarczysty Dobra, dobra, niech będzie, ale u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
WERI 18.10.2010 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2010 A niech mrozi. Przecież ja zarabiam zimą Byle śniegu nie było za dużo bo mi koszty wtedy rosną. Mróz jak najbardziej niech będzie i to siarczysty:) to zmień branże na letnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 25.10.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 Eeech.. O kaczce dziennikarskiej z Golfsztromem: http://doskonaleszare.blox.pl/2010/10/Jeszcze-o-zimie-tysiaclecia.html nie należy wierzyć we wszystko o czym czytasz w internecie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blackjack2 03.11.2010 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Wczoraj jak jechalem autem, to slyszalem, ze w tym roku zima ma byc bardzo lekka, oby sie sprawdzilo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 03.11.2010 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zimy co prawda nie ma ale za to jest cholerna zmiana czasu Do soboty kończyłam pracę i było jeszcze widno. Od wczoraj kończę pracę w nocy-około 17 I komu to przeszkadzało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 03.11.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Zima ? - 1 listopada 2010 - Piaseczno i mors to nie był tylko ciepło było..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oxa 04.11.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Gosiek, jak Ty masz tam fajnie u siebie U mnie w pracy straszyli ciężką zimą co to niby miała już pod koniec października nadejść, na szczęście, tak pięknych dni jak ostatnio to w poprzednich latach nie pamiętam o tej porze. Łączę się z Wami w odganianiu zimy i cieszę z każdego ciepłego dnia, choć dziś coś buro i mokro za oknem. I jak poprzednicy, zamawiam białe święta i mroźne białe ferie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.11.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Trzeba się spytać Indian ile lat chrust zbierali na te zime. A na poważnie to część meteorologów sama przyznaje że wszelkie prognozy długoterminowe , można o kant dupy potłuc. Będzie co będzie , byleby dużo tego białego guffna nie leciało . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rpawlak 04.11.2010 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 [ATTACH=CONFIG]29259[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]29260[/ATTACH] Zima ? - 1 listopada 2010 - Piaseczno i mors to nie był tylko ciepło było..... Górki Szymona ? Pozdrawiam ziomala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 04.11.2010 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Mam nadzieje że śniegu nie będzie brakować to wyskocze sobie na deske Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 04.11.2010 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Wszyscy którzy mają dużo do odgarniania (w tym ja) są przeciwnego zdania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 04.11.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Górki Szymona ? Pozdrawiam ziomala. Jasne witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 04.11.2010 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Duuuużo śniegu w górach i wszędzie tam, gdzie sa wyciągi.Trochę śniegu zwłaszcza na święta i ferie zimowe wszędzie indziej.Trochę mrozów, żeby wymroziło to, co trzeba wymrozić (ale dopiero, kiedy spadnie śnieg i przykryje wrażliwe roślinki).Ale nie za długo, bo prąd drożeje (nie wiem, jak z gazem, bo nie mam).Słonecznie (mamy solary, a poza tym fajnie się trochę opalić na nartach w Polsce i nie zazdrościć tym, którzy byli w Alpach).Trochę szadzi, żeby ładnie było, ale nie za dużo (bez powtórki zeszłorocznych przebojów z prądem).Żadnych wiatrów porywistych!Wiosna od marca, bez upałów, powolutku, rozsądnie i pogodnie. W kwietniu już może być ciepło.W maju jeszcze cieplej i trochę deszczu, żeby ładnie rosło. Czy streściłam wszystkie życzenia? jeżlei nie, to dopiszcie, o czym zapomniałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.11.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ... Trochę śniegu zwłaszcza na święta i ferie zimowe wszędzie indziej. ... ... tiaaaa ... u mnie w telewizji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.11.2010 23:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 ... tiaaaa ... u mnie w telewizji No, było się nie pchać w "ciepłe kraje" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.11.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ponieważ zima będzie sroga wystrugałem karmnik. dla ptaszków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.11.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Ponieważ zima będzie sroga wystrugałem karmnik. dla ptaszków. Ty nas tu nie strasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 06.11.2010 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Gratuluję zrozumienia.Nie wszyscy wiedzą co znaczy sroga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts