Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Będzie Zima czy nie ?

WERI

Recommended Posts

• Odpowiedzi 87
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Na to wychodzi...

Ale ja nie od Indian to wiem, tylko tak po prostu... mam pecha... i jak planuję imprezę w ogrodzie, to mi w maju przepojka w szklankach zamarza...

to żadnych imprez nie planuj. Wcale!!!

miałam takiego kolegę- na urlop bezbłędnie wybierał jedyne dwa tygodnie deszczu w ciągu wakacji ;)

Odpowiedz na to pytanie przyszla sama. Zima bedzie i to calkiem porzadna .... Niestety, ale nic nie mozna robic. No chyba ze wyniesc sie na ten okres z ukochanego kraju , chbociazby do Egiptu czy Tunezji. W tamtym roku bylam w Egipcie w styczniu i musze przyznac , ze bylo to niesamowite uczucie. W Polsce bylo wowaczas -22 stopnie, a w Sharm El Sheikh +28 stopni, tak wiec roznica - jak latwo policzyc - wynosila dokladnie 50 stopni. Byly to przewspaniale dwa tygodnie, ktoren zreszta duzo lepiej wspominam niz wakacje w Egipcie w okresie letnim.

Takze polecam wczasy w cieplych krajach w okresie zimowym!!!!!! A co Wy na ten temat sadzicie? Row niez "emigrujecie" chociaz na 2 tygodnie w zime???? :)

Pozdrawiam,

lora77

chętnie bym tak poemigrowała :) chociaż w tym roku to będę przeszczęśliwa jak uda mi się już migrować przed własny kominek na stałe

Skojarzenie takie lekko makabryczne mi się nasunęło...

Pewnie zima jest jedyną porą roku, kiedy mogłabym zobaczyć Egipt, bo nie lubię upałów. Niestety... Może za kilka lat... Póki co udaje nam się kilka razy wyskoczyć na narty do Kasiny Wielkiej.

........

Takze polecam wczasy w cieplych krajach w okresie zimowym!!!!!! A co Wy na ten temat sadzicie? Row niez "emigrujecie" chociaz na 2 tygodnie w zime???? :)

.....

Zgadzam się z tobą, napewno miło jest skorzystać z ciepełka i promieni słonecznych gdy u nas tego brak, może kiedyś się uda gdzieś wyjechać, narazie na takie przyjemności mnie nie stać.