Chef Paul 03.12.2010 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 czyżby poniżej +15 u Ciebie ... no kuźwa w dzień ... a rankiem (teraz) tylko 6* ... brrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 03.12.2010 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 całe szczęście, że bez minusa na pocieszenie ........... śnieg znowu leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 całe szczęście, że bez minusa na pocieszenie ........... śnieg znowu leci ... minusy zamordowały by moje drzewka i kumquaty ... za śniegiem to się stęskniła moja Ciemiężycielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.12.2010 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ... minusy zamordowały by moje drzewka i kumquaty ... za śniegiem to się stęskniła moja Ciemiężycielka :lol2:Wczoraj z Glasgow via Frankfurt wrócił do Polski kolega. Podróż koleją na prom - 18 godzin opóźnienia , średnio 12 cm śniegu. Droga do Frankfurtu tzw. szybką koleją - 10 godzin opóźnienia, około 18cm śniegu. Z Frankfurtu na naszą granicę - 8 godzin opóźnienia, śniegu jeszcze więcej. Z granicy do domu, śniegu niemal po pas 45 minut spóźnienia. Czekam na dalsze opady śniegu i jeszcze większe narzekanie rodaków i tzw. rodaków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 :lol2:Wczoraj z Glasgow via Frankfurt wrócił do Polski kolega. Podróż koleją na prom - 18 godzin opóźnienia , średnio 12 cm śniegu. Droga do Frankfurtu tzw. szybką koleją - 10 godzin opóźnienia, około 18cm śniegu. Z Frankfurtu na naszą granicę - 8 godzin opóźnienia, śniegu jeszcze więcej. Z granicy do domu, śniegu niemal po pas 45 minut spóźnienia. Czekam na dalsze opady śniegu i jeszcze większe narzekanie rodaków i tzw. rodaków. ... jako "tzw" ... specjalnie nie narzakem Twierdzę tylko, że mi zimno jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 03.12.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 ... jako "tzw" ... specjalnie nie narzakem Nie zauważyłem , żebyś gadał sam ze sobą Nie przyczepiaj więc sobie tego "tak zwanego", nie zasłużyłeś sobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 03.12.2010 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nie zauważyłem , żebyś gadał sam ze sobą Nie przyczepiaj więc sobie tego "tak zwanego", nie zasłużyłeś sobie. ... z tego "wychłodzenia organizmu" już prawie zacząłem Dziś jednak w dzień ma być 19* a jutro ponad 20-cia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 03.12.2010 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 :lol2:Wczoraj z Glasgow via Frankfurt wrócił do Polski kolega. Podróż koleją na prom - 18 godzin opóźnienia , średnio 12 cm śniegu. Droga do Frankfurtu tzw. szybką koleją - 10 godzin opóźnienia, około 18cm śniegu. Z Frankfurtu na naszą granicę - 8 godzin opóźnienia, śniegu jeszcze więcej. Z granicy do domu, śniegu niemal po pas 45 minut spóźnienia. Czekam na dalsze opady śniegu i jeszcze większe narzekanie rodaków i tzw. rodaków. Głęboka Rosja, śniegu 3 metry, kolega podróżuje i jest 10 minut przed czasem... Progres musi być... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts