lakorun 23.07.2011 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ciekawy pomysł z takim obniżeniem włączników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 23.07.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nemi, sprawdź, czy te 90 cm to nie za wysoko dla Twojego kolana Jestem wysoka, a to moje 80 cm jest optymalne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 23.07.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Nemi, sprawdź, czy te 90 cm to nie za wysoko dla Twojego kolana Jestem wysoka, a to moje 80 cm jest optymalne.. He he he na włączanie światła kolanem to bym nie wpadła. A pomysł dobry. Ja też jestem raczej z tych wyższych - 173 cm, ale T. ma sporo ponad 190... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.07.2011 00:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Moim zdaniem obniżanie włączników jest trochę bez sensu bo tak czy siak je widać czy nisko są czy wysoko. A przy niskim usytuowaniu trzeba się niepotrzebnie nachylać. Lepiej kupić jakieś ładne włączniki albo takie które się nie rzucają w oczy albo w ogóle w każdym pokoju dopasować sobie kolor włącznika do koloru ściany jak ktoś tak woli. No ale to moje zdanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.07.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Korozjo, ależ nie ma mowy o nachylaniu się! Włącznik mam idealnie na poziomie opuszczonej dłoni/podniesionego kolana (kiedy niosę coś w obu rękach)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 24.07.2011 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 joliska jak dla mnie to i tak to za bardzo przekombinowane. W niektórych sprawach jestem jednak tradycjonalistką Ja jak niosę coś w obu rękach to zapalam głową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 24.07.2011 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witam i ja po dłużej przerwie, ciekawe co z twoim salonem, jak postępy, a co do włączników, jak jest duża różnica wzrostu między partnerami to może być ciężko ,wiem to z doświadczenia, wówczas najbardziej sprawdza się standard, no i to co mówi korozja o ładnych włącznikach w 100% się zgadzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 24.07.2011 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Dziewczęta!! DZIĘKI - jak zawsze jesteście nieocenione! Pogadałam z T. i jeszcze z tatą i uznaliśmy, że gniazdka na razie zostaną jak są, czyli na standardowych wysokościach. Razem z T. mamy łapki na różnych wysokościach, a nie chciałabym, żeby się musiał schylać do włączania światła. Muszę się rozejrzeć za ładnym włącznikiem do pokoju - szary lub czarny mile widziany. Lepiej kupić jakieś ładne włączniki albo takie które się nie rzucają w oczy albo w ogóle w każdym pokoju dopasować sobie kolor włącznika do koloru ściany jak ktoś tak woli. No ale to moje zdanie.... Korozja na dopasowywanie włączników do kolorów ścian chyba się nie zdecyduje - musiałabym je za często wymieniać Spróbuję znaleźć coś neutralnego... Może czarne wszędzie? Ehhh... chyba jednak moja miłość do czerni znów bierze górę nad zdrowym rozsądkiem... Witam i ja po dłużej przerwie, ciekawe co z twoim salonem, jak postępy, a co do włączników, jak jest duża różnica wzrostu między partnerami to może być ciężko ,wiem to z doświadczenia, wówczas najbardziej sprawdza się standard, no i to co mówi korozja o ładnych włącznikach w 100% się zgadzam. Ulcia salon ma się dobrze i jest na dobrej drodze do wykończenia się... znaczy mnie. A tak poważnie coś tam się dzieje, ale jeszcze się wstydzę pokazać. W ramach ciekawostki z placu boju napiszę tylko, że zmniejszanie otworów drzwiowych spowodowało 2-krotne burzenie i budowanie ścianki. Teraz jeszcze listwy muszę znaleźć... I dywan szary... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 25.07.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nemi z włącznikami sama miałam niezły problem. I powiem Ci, że o ile czarne jeszcze znajdziesz to z szarymi, grafitowymi (np.do salonu chciałam na tą ścianę czy do przedpokoju na tapetę) to już jest kiepsko. Oczywiście u nas koncepcja zmienia się z dnia na dzień, więc aktualnie w salonie na jednej ścianie będzie tapeta w bieli to i z włącznikiem będzie łatwiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 25.07.2011 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 nemi no ja nie wiem czy czarne włączniki to dobry pomysł.... jak dla mnie to za bardzo się będą w oczy rzucać. A może.... włączniki przezroczyste? Ciekawe, oryginalne, nie rzucające się w oczy, neutralne. Tylko nie wiem ile takie kosztują Co sądzisz? http://dom.poznajopinie.pl/2010/06/28/gniazdka-i-wlaczniki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 09.08.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Włączniki ładne,grafitowe-ciemnoszare sa w LM.Kupiłam do pokoju syna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 09.08.2011 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2011 Dla mnie włączniki na kolano to pomyłka . Rzucają się w oczy bardziej niż te na standardowej wysokości i jak dla mnie rozwiązanie kłopotliwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 10.08.2011 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 nemi i co tam u Was się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.08.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Dziewczęta przepraszam za zaniedbanie wątku, ale mam od cholery roboty w firmie. Do domu wracam koło 21:00 i ide spać, a o 7:00 znów wychodzę. I tak w kółko. Ehh... Zmęczona jestem już tak, że po prostu padam na ryjek. Na szczęście cały weekend mam wolny (całe 3 dni, bo poniedziałek też) to się postaram trochę zaległości nadrobić, pokażę co się dzieje w eM no i na jakieś zakupy muszę się wybrać, bo w lodówce to mam światło już tylko. W każdym razie listew dalej nie kupiłam i zasłon też nie. W ogóle nie zrobiłam nic z tego co sobie zaplanowałam, bo nie mam kiedy. A kontakty narazie będą białe, bo na takie jak chce, to na razie finanse nie pozwalają. W każdym razie CHYBA chciałabym coś takiego: http://img192.imageshack.us/img192/5830/img6042h.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 nemi u nas też kontakty na razie białe bo te wymarzone poza zasięgiem finansowym są. Ale kiedyś.... Śliczne wnętrze które pokazałaś. Jest więcej fotek? Możesz dać linka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 12.08.2011 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 To samo sobie pomyślałam - piękne wnętrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 12.08.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 No hej siostra:) To widzę przykład ze mnie bierzesz I pracujesz jak szalona.. CO do kontaktów, ja chcę nisko, tak jak ma Joliska. U nas też jest różnica wzrostu (ja 167, Radek 190), ale co to za problem? Kolano można podnieść niżej lub wyżej. A brodą lub czołem nie lubię włączać światła..A ja zawsze mam ręce zajęte:D Zawsze muszę przenieść wszystko na raz. Aaa no i w przyszłości ominie mnie..: 'mammooo, włącz mi światłooo..' Co do włączników z powyższego zdjęcia. To mnie one rażą. Śliczne delikatne wnętrze, a tu nagle czarne włączniki. Ja nigdy nie zrozumiem robienia na siłę ozdoby z czegoś, co tą ozdobą nie jest. Ale ta komoda z inspiracji.. buuuu moje marzenie.. nie do spełnienia, bo po powrocie do kraju jej cena będzie wyższa niż moja przyszła miesięczna pensja.. tragic. Buziaki! Trzymaj sie mała, mam nadzieję, że niedługo w pracy się uspokoi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.08.2011 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) Korozja, pysiaczek mieszkanko Grażyny Wolszczak - robione przez Dekoratornię. Podoba mi się niesamowicie. Linkuś: http://dekoratorniatv.pl/262.htm Sister u mnie ten pracoholizm (a propos tego, że dziś mamy dzień pracoholikow) to na szczęście czasowy. Myślę, że od września już będzie troszkę luźniej, muszę jakiś urlop zaplanować. Czarne włączniki podobają, ale mnie się podoba wszystko co czarne. Takie zboczenie jakies mam. Komoda z Farmy Kolonialnej - też podoba mi się niesamowicie. W ogóle sporo elementów z tej kolekcji mi się podoba: http://www.farmakolonialna.pl/shop/category/1/collection:17 Ale cenki... hmm... 5 tys. za komode to trochę jakby dużo, RTV za 3 tysie... Ściskam gorąco!!! Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 (edytowane) To Ci Wolszczak no! Mieszkanie cudne! Zaintrygowały mnie te shuttersy Edytowane 12 Sierpnia 2011 przez Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 12.08.2011 18:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 :yes: podoba mi się bardzo bardzo. Naprawdę fajnie i z pomysłem. Jedynie sofa w kwiatki w gabinecie u mnie by nie przeszła - nie czuję klimatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts