aneta s 27.08.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2011 Nemi to moze byc kwestia oswietlenia...Pisalas ze macie ledowe a wiesz jaka barwe swiatla macie ? ja u siebie w ledach mam bawialnie i hol na gorze i tam wszystko wyglada zupelnie inaczej...ja na Twoim miejscu zostawilabym jak jest bo skoro przemalowywalas i nie widzisz poprawy a nawet farby z symbolem N maja niebieskawe zabarwienie to wedlug mnie bankowo winowajca jest oswitlenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 28.08.2011 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2011 i może warto sprawdzić metodę anagat i patrzeć przez cały dzień na pomarańcz... albo na wściekły róż Lakorun ooooo tak - wściekły róż będzie super. Nie wiem co prawda, czy mój zmysł estetyczny to przeżyje, ale chyba faktycznie spróbuję. Nemi to moze byc kwestia oswietlenia...Pisalas ze macie ledowe a wiesz jaka barwe swiatla macie ? Anetka jeśli dobrze pamiętam, to nasze ledy są "ciepłe" - barwa biała ciepła. I to oświetlenie trochę zniekształca kolorki, ale żaróweczki w lampie (nie mam pojęcia jakie są) to zmieniają wszystko. Bawiłam się tym oświetleniem wczoraj wieczorem - jak są włączone tylko ledy to jeszcze wygląda to "jako-tako", ale jak włączam ledy i to górne to jest niebiesko. Na przedpokoju też led i tam szary wygląda normalnie. Był dziś u nas mój tato - wchodzi i pierwsze słowa - "kurcze ale tu szaro". No to się pytam jak szaro jak niebiesko. Na co tato - "no w sumie". Zmęczona już tym trochę jestem, a jutro ponoć mają malować. Jako że T. zaczął przemawiać ludzkim głosem - bo ściana z TV mu się podoba, to stwierdził, że przemaluje wszystko "szarą myszą" z Fluggera, a jak nadal będę twierdzić że jest niebiesko, to malujemy na będzie biały. Swoją drogą, ten Flugger na bazie Flutex 5 jest genialny do zmywania - żadnych śladów. Ucieszyło mnie to o tyle, że ścianę nad stołem w kuchni, trzeba będzie nią pomalować (wspólna ściana z przedpokojem) i trochę się martwiłam o ewentualne czyszczenie tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 30.08.2011 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 i jak ze ścianami?? szare czy niebieskie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.08.2011 11:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Oczywiście że niebieskie. Na przedpokoju są szare, a w pokoju niebieskie, ale w piątek będą białe. Natomiast S5500-N (ten najciemniejszy) po kilku dniach od pomalowania wygląda na szary, więc zostaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.08.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Ja wczoraj zamalowywałam niebieskiego nobilesa (sprzed prau lat) moim szarym beckersem. Dziś drugie malowanie Pokój od północy, więc zobaczymy jak się będzie prezentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.08.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Pokażesz fotki? Bo Ty się pysiaczek tajniaczysz trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.08.2011 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 To żeby nie było, że się tajniaczę Dorzuciłam do galerii w podpisie kilka fotek z sypialni. Dziś malujemy drugi raz mały pokoik tym samym kolorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.08.2011 10:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Tym samym kolorem, czyli czym? Fajnie ta Wasza sypialnia wygląda. Nie wiem, czy już pytałam - co to za firanki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.08.2011 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Czyli Beckers Stardust Firanki to Ikea http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10083542 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.08.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2011 Fajne te firanki. Jakoś przeoczyłam je w sklepie na I. Jak z przepuszczalnością światła w nich? Tej farby jeszcze nie próbowałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.09.2011 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 nemi światło przepuszczają dobrze - mamy je w pokoju od południa co też może być inną sprawą A z drugiej strony są na tyle nieprzeźroczyste, że w sypialni spełniają swoje zadanie bardzo dobrze I tanie były bardzo jak na to co w sklepach widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.09.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 (edytowane) Dziękować! Dziewczęta jutro mam wolne. Cały jeden dzień. Normalnie nie wiem co z tym czasem zrobię, bo od czerwca to z pracy praktycznie nie wychodzę. Tata stwierdził, że dobrze by było, gdybyśmy przejrzeli część naszego magazynku (zorganizowaliśmy sobie coś takiego w jednym z wolnych pokoi u mojego Taty tuż po wyprowadzce z poprzedniego mieszkania, po 8 miesiącach widać, że cierpliwość taty do tego składowiska się kończy). No i mamy w planach wyprawę tam juterkiem. Ehhh... A tak przy okazji pokażę Wam jakie fajne miejsce na weekendowy wyjazd znalazłam: http://www.lipowadolina.pl/99,chata-i-pokoje.html Wielbicielkom szarości pewnie się spodoba. Edytowane 1 Września 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ulciapulcia 01.09.2011 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 oj piękne to miejsce ,a te wnętrza, chętnie bym do siebie taki stół do kuchni z krzesłami przygarnęła, bardzo ładnie tam, a chata..............superowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Pięknie tam tylko daleko ode mnie. Ale widać, że ktoś się przyłożył to i pewnie dużo gości teraz ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcela_a 01.09.2011 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 czy temat tapety z nazwami miast nadal aktualny?widzialam ze szukaliscie kiedys takiej - nie tak dawno. tez znam tę tapete i tez mi sie bardzo posoba. znalazlam taka na alarte.pl, bardzo mis ie podoba. http://img703.imageshack.us/img703/4569/alartepl.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.09.2011 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Marcela_a witaj u nas. Dzięki za tapetę faktycznie suppppppppppppppppper! Temat aktualny, choć chyba trochę będzie odłożony w czasie, bo się nie wyrobię teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.09.2011 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Fajna taka trochę jak 3D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.09.2011 13:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Ja w sumie nie wiem, czy mi się tylko tak wydaje, czy to jest zdjęcie literek ze styroduru? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 05.09.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 Dziewczyny - temat szarego malowania zakończony. W pokoju ściany dotychczas niebieskie przemalowaliśmy na biało, jedna ściana została w kolorze szarym (tym najciemniejszym). W sąsiedztwie białego wygląda całkiem fajnie - jak bardzo ładny szary. Przedpokój jest szaro-szary (i tak wygląda) i w kuchni również jest szaro, a nasz Flugger wygląda jak szary bez domieszki błękitu. Nie wiem co wymyślić do sypialni, ale nie zamierzam zajmować się tym teraz. Fotki niebawem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 05.09.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2011 nemi może jednak do sypialni jakieś inne kolory wybierz skoro z tym szarym ciężko Wam trafić A szary w salonie w sąsiedztwie bieli na pewno jest bardzo szary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts