nemi 27.11.2011 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2011 :wave: Kochane UDAŁO SIĘ!!! - uzbieraliśmy 10.000 dla Frania!!! :wave: Kurcze zaglądałam do wątku z licytacją od rana, trzymając kciuki, żeby się udało. No i się udało! I cieszę się jak małe dziecko. Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senmon 29.11.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 :wave: Kochane UDAŁO SIĘ!!! - uzbieraliśmy 10.000 dla Frania!!! :wave: Kurcze zaglądałam do wątku z licytacją od rana, trzymając kciuki, żeby się udało. No i się udało! I cieszę się jak małe dziecko. Ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorfi 30.11.2011 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Przyszłam z rewizytą Przejrzałam cały wątek i stwierdzam, że bardzo sympatyczne mieszkanko. Będę Cię odwiedzać częściej. Kiedyś mieszkałam na Czerwonym Prądniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 30.11.2011 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Dorfi Że też Ci się chciało te moje wywody przekopywać. Ja to już w sumie nie wiem, czy u nas Prądnik, Górka Narodowa czy jeszcze nie wiadomo co, pokręcona okolica w każdym razie. I w ogóle to jak w Watykanie się czuję z jednej strony ulica Księdza M. z drugiej Biskupa F. Zapraszam do odwiedzin. Znaczy jak wygram z moją jesienną niemocą twórczą i wezmę się za robienie czekogolwiek, bo póki co ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.12.2011 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2011 nemi znalazłam przypadkiem foty naszych drzwi, ale w Twojej wersji piękne te przeszklenia http://fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2943878,2,1,Drzwi-z-listwami.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 alana posta od Ciebie nie zauważyłam. Dzięki za linka - zauważyłam, że tam ktoś ma taką samą koncepcję drzwi do łazienki jak ja - czyli przeszklenie i tylko ta szczelina na dole. Czyli nie będę sama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 07.12.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dokładnie tak jak piszesz Mi te drzwi się bardzo podobają. A jak się sprawuję Twoje kasztanowe? Bo ostatnio przeleciałam od początku Twój wątek i byłam zaskoczona, ze takie same chcesz zamawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Mają kilka zalet - nieźle wyglądają, mają mocno nieprzezroczyste szybki (ważne w sprawie łazienki) i stosunek jakości do ceny jest ok. A nie chcę szukać innych, bo te mi się naprawdę podobają. Tylko kolorek nie ten... No i rozmiarowo moje też w tej chwili nie pasują, bo wcześniej otwory drzwiowe miały być 90, a są 80-tki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 nemi jak tam krzesła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 22:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Se przypomniała. Krzesła jak krzesła - natomiast po raz kolejny przekonałam się że jak ktoś nie umie czegoś robić to się nie powinien za to brać. Znaczy wyglądają lepiej niż przed malowaniem, a gorzej niż miały wyglądać. Teraz zastanawiam się co z nimi zrobić - najpewniej znajdą swoje stałe miejsce na balkonie, a do kuchni trzeba będzie kupić coś innego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Nemi, a co to za drzwi??? U Ciebie link od Alany chodzi.. u mnie nie:D A są też pełne?? no bo jeszcze do łazienki na upartego tak, ale do kotłowni, to już nie bardzo takie przeszklone, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 07.12.2011 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 A pokażesz? Pewnie wcale nie jest tak źle jak piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 07.12.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Pokaż krzesła!.. zrobiłam się głodna, jeszcze nie idę spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 07.12.2011 22:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2011 Dziewczęta nie chcecie ich widzieć, a krzesła nie chcą, żeby je oglądać. Bo się wstydzą. Sister zostawiłam Ci w wątku link do stronki producenta - są absolutnie wszystkie wersje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rynka 08.12.2011 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Witam sie oficjalnie, bo po cichu to podczytuję od dawna .... Ujawniam się, żeby podziekować za aniołki...dzisiaj dotarły. Moi chłopcy są zachwyceni, w końcu sami je wybrali ....musiałam kupic im mały cyprysik, bo nie mogą doczekać się choinki Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Rynka ja równiez Cię witam. Cieszę się, że paczucha dotarła, a jak Chłopcy stworzą już aniołkową choinkę to wrzuć proszę fotkę. No i oczywiście zapraszam do odwiedzin. Oczywiście moja depresja wykończeniowa trwa nadal, ale zaplanowałam sobie urlop przedświąteczno-poświąteczny, więc myślę, że może wtedy uda mi się coś zdziałać w mieszkaniu. A tak w ogóle - byłam dziś w Ikei i miałam szczerą ochotę zamordowania własnego męża. Z nim się po prostu nie da chodzić po I. bo nic nie mogę pooglądać, nic nie mogę wybrać i dziś też nic nie kupiłam. Następnym razem jadę sama - a później zadzwonię żeby po mnie przyjechał. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nemi, jak już będę w Polsce, to wpadnę do Ciebie.. razem pójdziemy do I. o 10 rano.. a wyjdziemy jak nas wyrzucą!!! A Radek tirem podjedzie:D:D Ja mam z nim ten sam problem:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 (edytowane) Nemi, jak już będę w Polsce, to wpadnę do Ciebie.. razem pójdziemy do I. o 10 rano.. a wyjdziemy jak nas wyrzucą!!! A Radek tirem podjedzie:D:D Ja mam z nim ten sam problem:D Sister, a wiesz co mi dziś powiedział Tomek - "no jak Ania wróci do Polski to będziesz miała z kim po tej Ikei łazić". :bash:No to mu mówię, że Ty masz chyba bliżej Ikeę w Katowicach - to stwierdził, że nawet może mnie tam zawieść byleby nie musiał wchodzić do środka. No dramat normalnie. A tak w ogóle to sobie zdałam sprawę, że faktycznie nie mam z kim łazić po I. dla samej przyjemności oglądania czy tzw. zakupów drobnych. I to tez jest dziwne. Edytowane 8 Grudnia 2011 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No coś Ty........... Jaki DRAMAT???????? REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!! Niech on tylko szybciutko to napisze i podstempluje własną krwią.. Radek w każdym sklepie włącza książkę w swoim telefonie i czyta..grrrr .. doprowadza mnie tym do szewskiej pasji.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Dziewczyny jakby co ja z Wami po tej Ikei też cały dzień mogę śmigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts