anagat 08.12.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pysiaczek, też ma Cię kto dowieźć do Katowić:D??? Hehe ale sobie wyobraziłam.. nasze szacowne grono w sklepie na I . na szarym Ektorpie popijające kawusię z termosu:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Z termosu jak z termosu, ale jakbyśmy tam w tej knajpce wylądowały, to pewnie siedziałybyśmy do zamknięcia. Albo dopóki by nas nie wywalili, bo pewnie by się okazało, że zamknięcie wcale nam nie przeszkadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 W tygodniu kawa/herbata gratis dla Ikea Family a nie wątpię, że każda z nas tam należy anagat mąż by mnie dowiózł na pewno bo miałby wymówkę by skoczyć w Tatry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 anagat mąż by mnie dowiózł na pewno bo miałby wymówkę by skoczyć w Tatry He he no to pewnie zebrałby Cię po trzech dniach, bo my z Siostrą to takie troszkę gaduły jesteśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 He he no to pewnie zebrałby Cię po trzech dniach, bo my z Siostrą to takie troszkę gaduły jesteśmy. taaa i tak się rodzą niedomówienia:D że niby TROSZKĘ:D:D Ja nie mam karty ikea family:(:( ale zdobędę hihi!!!!!!!!!!! Chciałam wkleić na mój wątek zdjęcia kilku 'skarbów' jakie nazbierałam do domku, ale serwer nie chce mi ładować zdjęć.. Jutro Radek może naprawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Sister ja chciałam napisać tak DYPLOMATYCZNIE - no wiesz, żeby ludzi do nas nie zrażać. Ja karty mam dwie więc NO PROBLEM! No i oczywiście czekamy na Twoje skarby oczywiście, więc przypilnuj Radka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 heh, no dyplomacja to zdecydowanie nie jest moje drugie imię:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 08.12.2011 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 He he no to pewnie zebrałby Cię po trzech dniach, bo my z Siostrą to takie troszkę gaduły jesteśmy. Myślę, że nie miałby nic przeciwko! To kiedy się ustawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Pysiaczek, Ty poczekaj aż ja dziecko urodzę, wrócę do Polski, odkarmię cycem, co bym mogła syna ojcu zostawić.. wtedy pewnie Nemi zaciąży i dalej będziemy czekać:D Dobre w tym jest, że mamy czas na zbieranie kasiorki:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 No na Tira zakupów z Ikei to myślę, że będziemy bardzo długo zbierać. We trzy to pewnie byśmy połowę sklepu wyniosły. pysiaczek nie należy tak do końca wierzyć mojej Siostrze, bo wg jej obliczeń to nie spotkamy się wcześniej jak w przyszłej dziesięciolatce, a ja myślę, że jak tylko "strony" będą chętne to się uda wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 no dobra.. mały tir to będzie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 23:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 Nie ma małych tirów - są duże. A my mamy duże potrzeby. Znaczy ja to potrzeby mam duże, ale miejsca mam mało, ale u Was to więcej wejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 08.12.2011 23:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 też nie za dużo:D ale zawsze możemy zacząć kupować na poczet nowych , większych domów/mieszkań Mail ci posłałam, sister! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 08.12.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2011 He he he no w sumie. Tyle że przydałby się jakiś magazyn coby tego tira rozładować. Chociaż nie - mam pomysł - u mojego ojca w domu jest miejsca od cholery, czyli magazyn mamy. Na mailika odpisałam. Masz jakieś nowe fotki Ignasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 09.12.2011 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja tam spokojnie 1/3 tira jestem w stanie swoim zakupami zająć My jak wracamy z Ikei to zawsze jak na tej reklamie co taki mały samochodzik ma na sobie załadowane pełno kartonów i kłopot pojawia się w momencie jak ma przejechać pod mostem Aha no i jestem w stanie spokojnie poczekać aż się Ignaś urodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 09.12.2011 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2011 Ja tam spokojnie 1/3 tira jestem w stanie swoim zakupami zająć My jak wracamy z Ikei to zawsze jak na tej reklamie co taki mały samochodzik ma na sobie załadowane pełno kartonów i kłopot pojawia się w momencie jak ma przejechać pod mostem :lol2: Ja mam blisko do Ikei, więc nie mamy problemu, żeby tam być często. Aha no i jestem w stanie spokojnie poczekać aż się Ignaś urodzi Woow, ależ poświęcenie. Ja tam mogę na zakupy z Ignasiem też iść, ważne żeby Ania była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.12.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2011 Mamy śnieg! Wreszcie. Pierwszy raz w tym roku sypnął i póki co się utrzymuje. Zobaczymy co będzie rano, ale jakby został na święta to by było miło. Niutek zwariował - na spacerach biegał jak z piórkiem w d... bo wszystkie jego znane zapachy gdzieś zniknęły. Ale z hamowaniem ma lekkie kłopoty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 22.12.2011 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2011 U nas wczoraj też było biało a dziś już śladu prawie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 23.12.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 23.12.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg710/scaled.php?server=710&filename=kartkawitecznonoworoczn.jpg&res=medium Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts