Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He he no to pewnie zebrałby Cię po trzech dniach, bo my z Siostrą to takie troszkę gaduły jesteśmy. :D

taaa i tak się rodzą niedomówienia:D że niby TROSZKĘ:D:D:D

Ja nie mam karty ikea family:(:(:( ale zdobędę hihi!!!!!!!!!!!

Chciałam wkleić na mój wątek zdjęcia kilku 'skarbów' jakie nazbierałam do domku, ale serwer nie chce mi ładować zdjęć.. Jutro Radek może naprawi

No na Tira zakupów z Ikei to myślę, że będziemy bardzo długo zbierać. :D We trzy to pewnie byśmy połowę sklepu wyniosły. :rotfl:

pysiaczek nie należy tak do końca wierzyć mojej Siostrze, bo wg jej obliczeń to nie spotkamy się wcześniej jak w przyszłej dziesięciolatce, a ja myślę, że jak tylko "strony" będą chętne to się uda wcześniej. :D

He he he no w sumie. Tyle że przydałby się jakiś magazyn coby tego tira rozładować. :) Chociaż nie - mam pomysł - u mojego ojca w domu jest miejsca od cholery, czyli magazyn mamy.

Na mailika odpisałam. :) Masz jakieś nowe fotki Ignasia?

Ja tam spokojnie 1/3 tira jestem w stanie swoim zakupami zająć :D My jak wracamy z Ikei to zawsze jak na tej reklamie co taki mały samochodzik ma na sobie załadowane pełno kartonów i kłopot pojawia się w momencie jak ma przejechać pod mostem :rotfl:

Aha no i jestem w stanie spokojnie poczekać aż się Ignaś urodzi :yes:

Ja tam spokojnie 1/3 tira jestem w stanie swoim zakupami zająć :D My jak wracamy z Ikei to zawsze jak na tej reklamie co taki mały samochodzik ma na sobie załadowane pełno kartonów i kłopot pojawia się w momencie jak ma przejechać pod mostem :rotfl:

:lol2: :lol2: :lol2: Ja mam blisko do Ikei, więc nie mamy problemu, żeby tam być często.

Aha no i jestem w stanie spokojnie poczekać aż się Ignaś urodzi :yes:

Woow, ależ poświęcenie. :D Ja tam mogę na zakupy z Ignasiem też iść, ważne żeby Ania była.

• 2 weeks później...

Mamy śnieg! Wreszcie. Pierwszy raz w tym roku sypnął i póki co się utrzymuje. :) Zobaczymy co będzie rano, ale jakby został na święta to by było miło. :)

Niutek zwariował - na spacerach biegał jak z piórkiem w d... bo wszystkie jego znane zapachy gdzieś zniknęły. Ale z hamowaniem ma lekkie kłopoty...