Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

No to dobrze. Zaglądaj zatem do mnie. :D

Ooo, a jak się takie efekty specjalne robi?

Nie mam pojęcia. :D Samo wyszło. Ale ja już psiałam u pysiaczka fotograf ze mnie taki jak z koziej d... trąba. :D

A psiak rozkoszny!

No baaa. :D

Mopa nie widziałam :rotfl:

Ja myślę. :)

Edytowane przez nemi

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

alana dlaczego zamknęłąś wątek? Buuuu :(

nemi no mów co chcesz ale ja widzę płonącą świeczkę na głośniku :D A raczej pewnie podgrzewacz i to w świeczniku, ale jednak - liczy się sztuka :D

Efekty specjalne aparatu są świetne! A choinkę mieliście uroczą :p

PS. Fotki takich lampek i świec trzeba robić (chyba:D) na długim czasie naświetlania na na statywie bo inaczej zawsze będą poruszone. Ale sama robię inaczej oczywiście bo statyw gdzieś daleko zakopany jest :rotfl:

nemi no mów co chcesz ale ja widzę płonącą świeczkę na głośniku :D A raczej pewnie podgrzewacz i to w świeczniku, ale jednak - liczy się sztuka :D

He he - a Ty myślisz, że skąd ja wiem, że nie wolno. :) Właśnie dlatego, że ją tam postawiłam, ale Tomek zaczął warczeć, więc zdjęłam. Natomiast lampion ze świeczką mu absolutnie nie przeszkadza. To też dziwne.

Efekty specjalne aparatu są świetne! A choinkę mieliście uroczą :p

No ba. ;)

PS. Fotki takich lampek i świec trzeba robić (chyba:D) na długim czasie naświetlania na na statywie bo inaczej zawsze będą poruszone. Ale sama robię inaczej oczywiście bo statyw gdzieś daleko zakopany jest :rotfl:

Robiłam fotki takim małym aparatem. Statyw mam tylko do lustrzanki. Muszę kiedyś spróbować porobić fotki właśnie tym dużym aparatem, tylko gdzieś mi przepadł kabelek do zgrywania zdjęć i nie mogę go znaleźć. ;(

nemi, ale kabelek można spokojnie dokupić :p

Masz sprzęt i nie korzystasz? No wiesz co???

Czy ja wiem, czy taki sprzęt - duże, ciężkie... ;) Ostatnie fotki nią robiłam w październiku w Turcji. Nawet ich nie zgrałam.

No ja właśnie robię lustrzanką - jednak to zupełnie inna bajka niż taka małpka, więc szukaj kabelka/ewentualnie dokup i wtedy żadne lampki Ci nie straszne :yes:

No tak dodaj jeszcze naucz się robić zdjęcia wykorzystując to co potrafi aparat. I obiektywy do niego. :D

Ale obiecuję coś podziałać w temacie. T. powiedział mi właśnie, że ten aparat ma dwie karty - taką dużą, która mi nie pasuje do niczego i taką normalną, z której podobno da się zgrywać fotki normalnie przez czytnik. To ciekawa informacja jest...

Dziewczęta ja w ogóle jestem ignorantką jeśli chodzi o robienie zdjęć w pomieszczeniach. Plenerki wychodzą mi nie najgorzej, a w środku czarna d...

Nooo miałyście racje - zdjęcia lustrzanką są zdecydowanie lepsze. I chyba kolorków tak bardzo nie przekłamuje jak to małe dziadostwo... Nawet ma tryb do świeczek. :) Jutro spróbuję coś wrzucić, bo aparat ma faktycznie 2 karty, a mała pasuje do czytnika, więc można z niej chyba normalnie zgrać fotki...

Kurcze dlaczego ja dopiero teraz sobie przypomniałam o tym aparacie... :bash:

Sister, bo te zacmienia sa u nas rodzinne najwyrazniej:D

Hi hi zawsze to jakieś pocieszenie, że nie jestem w tym osamotniona. :hug:

Nemiczku witam sie po przerwie :)

Noo wreszcie jesteś. :) Gdzie byłaś jak Cię nie było?

Niutek boski - jak widze leniuszkowac lubi bardzo :)

Zdecydowanie. Jego lenistwo jest niemożliwe do ogarnięcia, ale ponoć pies upodabnia się do właścicieli, a to raczej nienajlepiej o nas świadczy... :rolleyes:

Noo wreszcie jesteś. :) Gdzie byłaś jak Cię nie było?

od listopada w nowej pracy, w związku z tym ograniczony dostęp do swobodnego korzystania z netu ;), a w domu jeszcze nie mam, więc czasami gościnnie u kogoś korzystam - taki przymusowy odwyk od komputera i sieci i forum ;)

a że w mieszkaniu u mnie nic się nie dzieje... no może poza awarią na instalacji centralnego ogrzewania...

Zdecydowanie. Jego lenistwo jest niemożliwe do ogarnięcia, ale ponoć pies upodabnia się do właścicieli, a to raczej nienajlepiej o nas świadczy... :rolleyes:

no ja mam leniwą amstaffkę - i zastanawiam się ktróra z nas się do której upodobniła ;)

a w domu jeszcze nie mam, więc czasami gościnnie u kogoś korzystam - taki przymusowy odwyk od komputera i sieci i forum ;) a że w mieszkaniu u mnie nic się nie dzieje...

No to taki standard po przeprowadzce. Dopóki się nie mieszka to jeszcze człowiekowi zależy żeby coś zrobić, a jak już się zacznie mieszkać to zawsze jest milion ważniejszych rzeczy do zrobienia. ;] Kurcze u nas 01.01. będzie rok jak mieszkamy... A drzwi wewnętrznych nadal nie ma... Ehh...

Najgorsze jest to, że zanim zamontujemy drzwi to chcielibyśmy wymienić panele, bo te które są Niutonek już trochę zniszczył (z resztą one w ogóle były planowane jako tymczasowe), a akcja pt. wymiana paneli, albo raczej wynoszenie wszystkiego co jest w mieszkaniu odstrasza mnie dość mocno. Najpewniej poczekamy aż będzie ciepło, bo wtedy przynajmniej część gratów wystawi się na balkon.

Ostatnio jestem coraz bardziej pewna, że Tomek ma rację - to mieszkanie wykończymy wtedy jak będzie trzeba je sprzedać...

A tak w ogóle to taki komputerowy odwyk fajna sprawa :rotfl:

no ja mam leniwą amstaffkę - i zastanawiam się ktróra z nas się do której upodobniła ;)

:rotfl: :rotfl: :rotfl:

http://img214.imageshack.us/img214/2084/nowyrokj.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Nemi

Niech się spełnią świąteczne życzenia,

te łatwe i te trudne do spełnienia.

Niech się spełnią te duże i te małe,

te mówione głośno lub wcale.

Niech się spełnią te wszystkie krok po

kroku w nadchodzącym Nowym Roku

Ja nawet wiem jaką. Nazywa się chirurgia stomatologiczna. Mam świetnego dentystę (poprzednią ósemkę załatwił mi tak szybko, że nawet nie zdążyłam się wystraszyć), ale pojechał na narty i wróci dopiero za tydzień.

A do innego nie pójdę choćby nie wiem co. Mam całe opakowanie ketonalu...