Korozja 31.12.2011 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Upojnego Sylwestra oraz pomyślności i szczęścia w Nowym Roku 2012 życzy Korozja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 31.12.2011 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 nemi mam nadzieję, że ból zęba przejdzie Szczęśliwego Nowego Roku i spełnienia marzeń http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/themes/ThrillingTheme1.0.3/thumb.php?src=http://www.truehdwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/12/2012-Happy-New-Year1.jpg&h=338&w=540&zc=1&q=95 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 mrówka, Korozja, pysiaczku dzięki śliczne za życzenia. Starałam się dotrzeć do wszystkich wątków, które odwiedzam i zostawić tam życzenia, ale gdybym coś przeoczyła to mój życzeniowy alfabet wklejam jeszcze tutaj. http://img31.imageshack.us/img31/1276/4i46u5wmitz.gif Alfabet życzeń na Nowy Rok! A... anioła stróża u boku B... buziaków słodkich miliony C... czasu wolnego dla siebie D... drogi usłanej różami E... ekskluzywnych wakacji F... fury pieniążków G... gwiaździstego nieba H... horoskopu korzystnego I... i oprócz tego J... jasności umysłu K... kolorowych chwil L... lotów wysokich M... miłosnych uniesień N... nieprzemijającej urody O... oddechu od codzienności P... pogodnych dni R... romantycznych wieczorów S... szalonych nocy T... tylko spełnionych marzeń U... uroku osobistego W... wiary w sukces Z... zawsze uśmiechniętej buzi // zakończenia remontów, budów, przeprowadzek itp. Wszystkiego naj na każdy dzień 2012 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.12.2011 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Szczęśliwego Nowego Roku! po Angielsku ... Happy New Year po Arabsku ... سنة ميلادية مباركة (sanatun miilaadiyyatun mubaarakatun) po Baskijsku ... Urte Berri On po Bułgarsku ... Щастлива Нова Година (Shtastliva Nova Godina) po Chińsku (tradycyjny) ... 新年快樂 po Chińsku (uproszczony, wymowa mandaryńska) ... 新年快乐 ( xin nian kuai le) po Chorwacku ... Sretna Nova Godina po Czesku ... Šťastný Nový rok po Duńsku ... Godt nytår w Esperanto ... Bonan Novjaron po Filipińsku ... Manigong Bagong Taon po Fińsku ... Onnellista Uutta Vuotta po Francusku ... Bonne Année po Grecku ... Καλή Χρονιά (Kalí Chroniá) lub Χρόνια Πολλά (Chrónia Pollá) po Hebrajsku ... שנה טובה (shana tova) po Hiszpańsku ... Feliz año nuevo po Islandzku ... Forsælt Komadi ár po Japońsku ... 明けましておめでとうございます po Koreańsku ... 새해 복 많이 받으세요 (sae-hae bok ma-ni ba-deu-se-yo) po Litewsku ... Laimingų Naujųjų Metų po Łacinie ... Felix sit annus novus po Łotewsku ... Laimīgu Jauno Gadu po Niemiecku ... Glückliches Neues Jahr po Norwesku ... Godt nyttår! po Persku ... سال نو مبارک ( Saale no mobarak ) po Portugalsku ... Bom ano novo lub Feliz ano novo po Rosyjsku ... Счастливого Нового Года lub С Новым Годом po Rumuńsku ... La mulţi ani po Serbsku ... Срећна Нова година (Srećna Nova godina) w Suahili ... Heri Ya Mwaka Mpya po Szwedzku ... Gott nytt år po Węgiersku ... Boldog Újévet po Wietnamsku ... Chúc Mừng Năm Mới po Włosku ... Buon Anno lub Felice Anno Nuovo Jak ktoś zna jeszcze jakieś inne tłumaczenia dodajcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2011 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img580.imageshack.us/img580/4264/1325327920241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 31.12.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 http://img580.imageshack.us/img580/4264/1325327920241.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_Grzes 31.12.2011 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Życzę Ci wiary, że wszystko ma sens. Życzę Ci nadziei, która obudzi Twoje serce i z nowym zapałem pozwoli spojrzeć na to, co już gdzieś przygasło. Życzę Ci miłości tak ogromnej, że nie można jej zatrzymać dla siebie. A przede wszystkim, życzę Ci, aby każdy kolejny dzień Nowego Roku był piękniejszy od poprzedniego. Życzy Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.12.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Nemi właśnie przejrzałam całe 48 stron, przeczytać wszystkiego nie dałam rady ale widziałam już kawał dobrej roboty w Twoim M Pozdrawiam, życzę wszystkiego dobrego w Nowym Roku i zapisuję się do "podglądaczy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.01.2012 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 pepejeans, Kasia_Grzes, mugatka mugatka kawał roboty to jeszcze przed nami. A zrobione jest póki co tylko tyle, by się dało mieszkać jakoś w miarę normalnie. No ale Nowy Rok przed nami, może teraz uda nam się jakoś zmobilizować i coś zrobić. Dzięki za odwiedziny - wpadaj częściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 01.01.2012 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To gdzie te fotki co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.01.2012 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 To gdzie te fotki co? Aaaaa... weny twórczej jakoś nie mam. Przez pół nocy Niutek nam jakieś jazdy urządzał (pierwszy raz w życiu wystraszył się petard), a przez drugie pół ten zakichany ząb. Muszę jakoś wytrzymać ten tydzień do powrotu dentysty, ale coś mi się wydaje, że będzie ciężko. http://emoty.blox.pl/resource/sorry.gif A na dodatek jutro do pracy muszę iść, a ponieważ jest to początek roku to znowu zacznie się cyrk... Dobrze, że ten tydzień trochę skrócony, bo piątek jest wolny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.01.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Nadal boli? Naprawdę spróbuj goździka. Paskudztwo, ale mi pomaga. A petardowcom, to bym nogi i ręce powyrywała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 01.01.2012 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Spełnienia marzeń i dużo zdrówka , resztę można kupić lub zrobić samemu Kubelkowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 01.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 Radosnego i szczęśliwego Nowego Roku z marzeniami o które warto walczyć,z radościami którymi warto się dzielić, z przyjaciółmi z którymi warto być i z nadzieją bez której nie da się żyć! http://img580.imageshack.us/img580/9720/20121l.jpgUploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.01.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dziękuję nemiczku za piękne życzenia Życzę również wielu szczęśliwych chwil, spełnionych marzeń i egzotycznych podróży w Nowym 2012 Roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.01.2012 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 kubelko, anetko, lakorun dziękuję ślicznie za życzenia. Kochane jesteście. Jak Wam się ten Nowy Rok zaczął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Póki co jest leniwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakorun 02.01.2012 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 u mnie też , ale w ramach noworocznych postanowień dziś planuję iść pierwszy raz na jogę... mam nadzieje że się nie rozmyślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 02.01.2012 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Póki co jest leniwie To jest to! Cały czas zastanawiałam się czemu ten dzień jest jakiś taki dziwny. Teraz już mam odpowiedź. Właśnie jest LENIWY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.01.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Przeczytałam cały wątek ... Trochę brak mi zdjęć, trochę za mało... , ale to co widziałam naprawdę podoba mi się A może masz jakiś dziennik? Niutek jako szczeniak wymiata .... Poplułam monitor jak czytałam o tym, że trzeba coś nakrzyczeć a nie psa... Wymiata to... będę na rzeczy krzyczała.. a nie na Inkę.. I powiem, że też mamy rozmiękczenie mózgu na naszego czworonożnego członka rodziny... Jak co to ja też do tego sklepu na I mogę wpaść, i też mam kartę... , a ze do mnie blisko i miejsca w garażyku mam chyba... to i ze dwa tiry mogę przechować Nooo i I nie wie, że dawanie na lewo i prawo kart może ich do wypicia kawy w danym dniu doprowadzić I witam Gospodynię serdecznie ... i z gołą ręką nie przychodzę... http://storczykowyswiat.files.wordpress.com/2010/10/orchidea-storczyk-xl-90c_3155.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts