nemi 02.12.2010 14:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 A druga dobra wiadomość jest taka, że we wtorek mamy umówioną wizytę u notariusza i nasze eM oficjalnie będzie NASZE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_usuniete_5 03.12.2010 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nemi, fajnie, że u Was do przodu. My wczoraj podpisalismy Akt Notarialny, a już od 3 dni mieszkamy w naszym M. Generalnie wszystko jest, ale czuje jeszcze brak tv, internetu, rolet i firanek, dekoracji, kwiatow. W sobote planujemy wielka przeprowadzke i generalne sprzatanie Ech czekam na dodatnią temperaturę, bo mam okna do mycia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.12.2010 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Cześć Wesolutka85 no biorąc pod uwagę fakt, że u nas okna są tak brudne, że ledwo coś przez nie widać, to niestety nie będę mogła czekać na dodatnią temperaturę, tylko tuż po malowaniu biorę się za mycie. Ale Wam fajnie, że już mieszkacie. Ja póki co krążę pomiędzy trzema dzielnicami miasta - mieszkam jeszcze w Hucie, pracuję w Centrum, a mieszkanie w Śródmieściu. Nic dodać nic ująć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_usuniete_5 03.12.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Nemi, no ja też środmiescie huta. To nasza lazienka Tylko jeszcze z czasow remontu.. bez drzwi itp http://img203.imageshack.us/img203/6595/23112010135.jpg http://img39.imageshack.us/img39/2408/23112010136.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 04.12.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2010 Fajniutka Wam ta łazienka wyszła. Byłam jej strasznie ciekawa, bo na projekcie wygląda na jeszcze mniejszą niż moja. Ale naprawdę wygląda baaaaardzo przyjemnie. Prysznica tylko nie widzę jakoś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 13.12.2010 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Nemi jak tam lazienka? Nasza trawena w trakccie montazu. Ciekawe jak u Was wyszlo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 13.12.2010 12:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Hej em_zetka, nasza łazienka na ostatniej prostej - fuguje się. Został montaż drzwi i wywalamy naszą ekipę z naszego mieszkania. W sumie miesiąc im zeszło (robili łazienkę, płytki w kuchni i gładzie wszędzie). We środę tam będę, bo okna trzeba umyć, więc postaram się wrzucić jakieś aktualne fotki. Płytki wyglądają kapitalnie - są naprawdę suuuuper. Na Travenie mazajek nie widać prawie wcale. Z jaśminową fugą tworzą ładną całość. Mogano Brown zamontowaliśmy też na ścianie w kuchni, nawet już je myłam (płynem do szyb), po fugowaniu i naprawdę nie są problematyczne. Mam nadzieję, że nic się z nimi nie będzie działo, bo z jasnych zostały nam tylko 4 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 17.12.2010 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Z niecierpliwością czekam na zdjęcia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 17.12.2010 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2010 Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
w_usuniete_5 19.12.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2010 Nemi co tam u Was? Ja nie mam narazie w mieszkaniu ( nowym) neta i nie moge tu za czesto zagladac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 14:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Dziewczęta, obiecuję szybką poprawę - fotki będą na pewno w tym tygodniu, choć nie bardzo mam się czym chwalić. Nadal nie mieszkamy i chyba przeprowadzimy się dopiero po świętach. Dziś po południu mają przybyć panele, a na środę zaplanowany jest ich montaż. Sypialnia już pomalowana, 'większy pokój', kuchnia i przedpokój zagruntowane. Malowanie ma być teoretycznie skończone przed montażem paneli - zobaczymy co z tego wyjdzie. Natomiast z "ekipą łazienkową" rozstaliśmy się w niezbyt przyjaznej atmosferze - jak troszkę ochłonę to opiszę dokładnie dlaczego. Na ten moment nie mamy jeszcze parawanu prysznicowego, szafki pod blat i drzwi do "mojej" szafy na pralkę, bo to są rzeczy, które niestety będą robione na zamówienie i będzie trzeba na nie troszkę poczekać. Tym bardziej, że jeszcze nie wiem, z czego te mebelki mają być. Skończyła nam się umowa z dostawcą internetu w starym mieszkaniu, a w nowym nie mam jeszcze, więc po forum buszuje tylko w pracy. Troszkę zdjęć zrobiłam w sobotę, postaram się je zgrać i wrzucić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Poszukuję fajnych koszyczków do łazienki - chyba wenge; czegoś w tym stylu: http://img714.imageshack.us/img714/1870/kosze.jpg Myślicie, że będzie pasowało do naszej łazienki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 20.12.2010 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Nemi takie koszyczki to czesto widuje w wielu sklepach ( Castorama, Leroy Merlin, w sklepichach szystko po 5zl itp ). Wydaje mi sie, ze beda pasowac do "naszych" plytek, choc ja bym sie bala, ze zaplesnieja. Zawsze jednak mozna sie bedzie ich wtedy pozbyc. A co myslisz o takich koszyczkach? http://2.bp.blogspot.com/_yPOK1xOblG8/THucantWeWI/AAAAAAAABQ8/ryMM-Jbrp5Q/s1600/koszyczki+na+szyde%C5%82ku.jpg http://lh3.ggpht.com/_4AZL3_sLsno/SZwy9ddZnXI/AAAAAAAARsE/99LQati3B_U/P1240901_thumb.jpg?imgmax=800 Strasznie ciekawa jestem tej Waszej lazienki. Mam nadzieje, ze mimo klopotow z ekipa, wyszlo wszystko dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 em_zetka te koszyczki chciałabym postawić w mojej szafie, a ponieważ szafa drzwi aktualnie nie posiada, to będą po prostu stały na półkach i będę sobie w nich trzymać chemię i jakieś "durnostojki" kosmetyczne. Chcę uniknąć jakiejkolwiek wystawki kosmetycznej. W łazience mam dość dobrą (podobno) wentylację mechaniczną, więc może dramatu z wikliną nie będzie (tym bardziej, że się to wyplata na mokro przecież, a później impregnuje). Te z IKEI świetnie sprawdzają się w szufladach jako takie organizery (posiadam w sypialni), ale jako taka wizualizacja na półkach to chyba średnio... Fotki łazienki wrzucę niebawem. Obiecuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.12.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Nemi, te wiklinowe koszyczki są w Jysku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.12.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 joliska witaj w naszych skromnych progach i dzięki za info o koszyczkach. Jyska mam nie daleko, ale rzadko go odwiedzam. A faktycznie muszę podjechać, może coś upoluję jeszcze przed świętami. PS. Jak myślisz sprawdzą się w łazience? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 20.12.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 To ja tu wcześniej nie byłam??? Hmm... Te koszyczki są lakierowane i jeśli nie będziesz ich trzymać w wodzie, to moim zdaniem nic im się nie stanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.12.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 To ja tu wcześniej nie byłam??? Hmm... Te koszyczki są lakierowane i jeśli nie będziesz ich trzymać w wodzie, to moim zdaniem nic im się nie stanie W każdym razie nie zostawiłaś po sobie śladu. No koszyków w wodzie trzymać nie zamierzam, więc luuuuuuuzik. Jadę dziś po południu do Jyska, a później do BRW to dam znać czy udało mi się coś kupić. A tak w ogóle to jestem w prezentowej czarnej D..., a do Świąt zostały 3 dni, więc to moje bieganie po sklepach może troszkę potrwać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
em_zetka 21.12.2010 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 nemi ja tez staram sie uniknac durnostojek i wystawek dlateho w lazience swiadomie rezygynowalismy z wszelkich poleczek. Z prezentami to Ci juz malo czasu zostalo, ale jeszcze cos zdazysz kupic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.12.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2010 em_zetka pierwsze podejście do prezentowych zakupów zrobiłam w piątek. Jak zobaczyłam ilość osób w galerii to zwiałam. Drugie podejście zrobiłam wczoraj rano, ale awaria w pracy wezwała mnie do biura. Dziś trzecie - mam nadzieję, że ostatnie. Swoją drogą ludziki to naprawdę zwariowały w związku ze świętami. Kupują wszystko co widzą, w marketach dzikie kolejki, wyścigi z wózkami i w ogóle jakoś tak niefajnie... Atmosfera świąt w pełni skomercjalizowama. Co do łazienki - półki są we wnęce szafy. Szafy jeszcze nie ma, więc chcę tam upchać koszyki. Wyniuchałam że w BRW też są dość fajne, więc postaram się i tam zajrzeć. Dobrze, że śnieg się troszkę stopniał bo przynajmniej da się po mieście jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts