Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja o kabe też wiele dobrego słyszałam :yes: Niestety za daleko mieliśmy do punktu, gdzie sprzedają u nas tą farbę (jedno miejsce w mieście ponoć) dlatego odpuściliśmy i skończyło się na fluggerze. Jeszcze słyszałam, że kabe nie posiada ciemnych kolorów farb tylko raczej takie jasne, pastelowe, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia :)

Co za pijaczki z Was :D

Dziś piątek, więc pewnie na jednej lampeczce się nie skończy co (czegokolwiek byście tam nie piły, bo ja przepraszam bardzo ale akurat za likierami nie przepadam :oops: )

Ja o kabe też wiele dobrego słyszałam :yes: Niestety za daleko mieliśmy do punktu, gdzie sprzedają u nas tą farbę (jedno miejsce w mieście ponoć) dlatego odpuściliśmy i skończyło się na fluggerze. Jeszcze słyszałam, że kabe nie posiada ciemnych kolorów farb tylko raczej takie jasne, pastelowe, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia :))

niewiele ;) u mnie wszedzie kabe (w polmacie) lacznie z grafitowa w salonie, wiec nie ma najmniejszego problemu z ciemnymi kolorami :) pozdr. ;)

annNS2 dawno Cię nie było. :) Co tam dobrego?

pysiaczek mnie się ostatnio coś porobiło i nienawidzę siedzieć w soboty w pracy. Migam się jak tylko mogę, ale raz na jakiś czas (tak z raz na miesiąc) i tak mnie ta wątpliwa przyjemność dopadnie. Parę lat temu nie miałam problemów z przychodzeniem do pracy w soboty, w niedziele, w jakieś święta itp., wręcz przeciwnie chętnie brałam takie dyżury, bo w biurze było wtedy zdecydowanie ciszej i mogłam pracować sobie w spokoju. Ehh... człowiek to się jednak starzeje.

Cześć pracująca, starzejąca się kobieto :lol:

Ale, żeby tak od razu starzejąca się....

Bożesz... chyba muszę cie opitolić... A ileż Ty Dziecinko masz lat, ze już się tak starzejesz??????

Nooo a ja wcale, a wcale się nie starzeję... tylko nie wiem dlaczego dzieci już takie spore są ;)

A nie to ja dziś miałam wyjątkowo dzień pracujący bo u mnie tylko poniedziałek-piątek pracujemy

Aaa no to fajnie macie. U nas poniedziałek - sobota, a od czerwca do września 7 dni w tygodniu.

Bożesz... chyba muszę cie opitolić... A ileż Ty Dziecinko masz lat, ze już się tak starzejesz??????

Chciałabym mieć mniej. :) Ale dopiero w tym roku po raz pierwszy zdałam sobie z tego sprawę.

Nooo a ja wcale, a wcale się nie starzeję... tylko nie wiem dlaczego dzieci już takie spore są ;)

Wiesz co Kochana, ja mam pewną koncepcję - bo dzieci rosną (nie tylko własne, ale wszystkie dookoła), ale my się nie starzejemy. Taka hmmm... anomalia społeczna. :)

A tak poważnie niedawno zadzwonił do mnie znajomy, że szuka wakacji i czy nie pomogę. No pewnie, że pomogę - ustalam sobie szczegóły, ale jakoś nie mogłam skojarzyć ile lat mogą mieć teraz jego dzieci (znajomy ma dwóch synów, których ja pamiętam jak byli w wieku pampersowym). Zapytałam... I usłyszałam odpowiedź - młodszy 18, starszy 20. No i chyba to mnie dobiło.

Ostatnio odnośnie wakacji... gdzieś czytałam, że pani wykładająca na uczelni coś z zarządzaniem, finansami... wzięła z mężem 28000 kredytu, aby wyjechać na wakacje.... i będą go spłacać... bynajmniej nie rok... jakiś spory czas...

brrrr

Pomyślałam, że nie chciałabym aby ta pani uczyła mnie zarzadzania finansami... ooo nie, nie, nie nie nie... nigdy...