alana 19.01.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 anagat przepraszam ale dobrze mi...hehehehehe Cmokas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 19.01.2012 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 pijaczki! zgroza ! :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2012 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Mugatka... no zaraz pijaczki.... Nooo wiesz co?????!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 podrazcie jeszcze temat farb, bo na wiosne chce malowac salon i sie waham pomiedzy kabe a fluggerem. na temat picia sie nie wypowiem, choc zauwazylam ze na fm tendencja jest zwyzkowa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.01.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 TAR o Kabe dużo dobrego słyszałam (chyba AnSi pisała na ten temat), ale nie malowałam, więc tak "z doświadczenia" się nie wypowiem. O Fluggerze też są różne opinie - ja z tych zadowolonych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.01.2012 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Ja o kabe też wiele dobrego słyszałam Niestety za daleko mieliśmy do punktu, gdzie sprzedają u nas tą farbę (jedno miejsce w mieście ponoć) dlatego odpuściliśmy i skończyło się na fluggerze. Jeszcze słyszałam, że kabe nie posiada ciemnych kolorów farb tylko raczej takie jasne, pastelowe, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia Co za pijaczki z Was Dziś piątek, więc pewnie na jednej lampeczce się nie skończy co (czegokolwiek byście tam nie piły, bo ja przepraszam bardzo ale akurat za likierami nie przepadam ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.01.2012 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Co za pijaczki z Was Dziś piątek, więc pewnie na jednej lampeczce się nie skończy co Niektórzy z nas (znaczy ja) idą w sobotę do pracy. Buuuuuuuu... :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.01.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 ja mam dostep i do kabe i do fluggera i do tikkurili i chce w kolorze smietanki, teraz mam rzymski poranek dulux i juz mi sie opatrzyl. choc z duluxa jako marki jestem zadowolona no ale nie maja smietanki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.01.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Likier to ja lubię ale dzisiaj zero.... I jakoś nie mam ochoty na cokolwiek...Czekam na ślubnego... oby na Zakopiance nie utknął.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.01.2012 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Dziewczyny jaka syfiasta pogoda w Krakowie - pada deszcz ze śniegiem, temperatura na plusie, ale na chodnikach lodowisko. Kurde chyba nie będzie normalnej zimy w tym roku... No jak nie urok to sra... przemarsz wojsk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 21.01.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Ja o kabe też wiele dobrego słyszałam Niestety za daleko mieliśmy do punktu, gdzie sprzedają u nas tą farbę (jedno miejsce w mieście ponoć) dlatego odpuściliśmy i skończyło się na fluggerze. Jeszcze słyszałam, że kabe nie posiada ciemnych kolorów farb tylko raczej takie jasne, pastelowe, ale ile w tym prawdy to nie mam pojęcia ) niewiele u mnie wszedzie kabe (w polmacie) lacznie z grafitowa w salonie, wiec nie ma najmniejszego problemu z ciemnymi kolorami pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 annNS dobrze, że napisałaś jak jest w rzeczywistości nemi ja też dziś musiałam iść do pracy ale nie przeszkodziło mi to we wczorajszych wieczornych planach a dziś była powtórka z rozrywki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.01.2012 23:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 annNS2 dawno Cię nie było. Co tam dobrego? pysiaczek mnie się ostatnio coś porobiło i nienawidzę siedzieć w soboty w pracy. Migam się jak tylko mogę, ale raz na jakiś czas (tak z raz na miesiąc) i tak mnie ta wątpliwa przyjemność dopadnie. Parę lat temu nie miałam problemów z przychodzeniem do pracy w soboty, w niedziele, w jakieś święta itp., wręcz przeciwnie chętnie brałam takie dyżury, bo w biurze było wtedy zdecydowanie ciszej i mogłam pracować sobie w spokoju. Ehh... człowiek to się jednak starzeje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2012 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A nie to ja dziś miałam wyjątkowo dzień pracujący bo u mnie tylko poniedziałek-piątek pracujemy, ale z racji przeprowadzki do nowej siedziby od lutego trzeba było kiedyś przejrzeć i popakować papiery i padło akurat na dzisiejszą sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 21.01.2012 23:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 Cześć pracująca, starzejąca się kobieto Ale, żeby tak od razu starzejąca się.... Bożesz... chyba muszę cie opitolić... A ileż Ty Dziecinko masz lat, ze już się tak starzejesz?????? Nooo a ja wcale, a wcale się nie starzeję... tylko nie wiem dlaczego dzieci już takie spore są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 21.01.2012 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2012 A nie to ja dziś miałam wyjątkowo dzień pracujący bo u mnie tylko poniedziałek-piątek pracujemy Aaa no to fajnie macie. U nas poniedziałek - sobota, a od czerwca do września 7 dni w tygodniu. Bożesz... chyba muszę cie opitolić... A ileż Ty Dziecinko masz lat, ze już się tak starzejesz?????? Chciałabym mieć mniej. Ale dopiero w tym roku po raz pierwszy zdałam sobie z tego sprawę. Nooo a ja wcale, a wcale się nie starzeję... tylko nie wiem dlaczego dzieci już takie spore są Wiesz co Kochana, ja mam pewną koncepcję - bo dzieci rosną (nie tylko własne, ale wszystkie dookoła), ale my się nie starzejemy. Taka hmmm... anomalia społeczna. A tak poważnie niedawno zadzwonił do mnie znajomy, że szuka wakacji i czy nie pomogę. No pewnie, że pomogę - ustalam sobie szczegóły, ale jakoś nie mogłam skojarzyć ile lat mogą mieć teraz jego dzieci (znajomy ma dwóch synów, których ja pamiętam jak byli w wieku pampersowym). Zapytałam... I usłyszałam odpowiedź - młodszy 18, starszy 20. No i chyba to mnie dobiło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2012 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Aaa to jeszcze takie dzieci z rodzicami jeżdżą? Bo moje pępowinę odcięło... i nie bardzo chce z mamusią i tatusiem...No chyba, że w wolnym czasie błysnęłabym mu jakimś all... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2012 00:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 Ostatnio odnośnie wakacji... gdzieś czytałam, że pani wykładająca na uczelni coś z zarządzaniem, finansami... wzięła z mężem 28000 kredytu, aby wyjechać na wakacje.... i będą go spłacać... bynajmniej nie rok... jakiś spory czas...brrrr Pomyślałam, że nie chciałabym aby ta pani uczyła mnie zarzadzania finansami... ooo nie, nie, nie nie nie... nigdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 22.01.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 He he, a może kobiecina prowadzi badania wykorzystując siebie jako materiał do tych badań... Chociaż takie zachowanie bardziej podchodziłoby mi pod jakieś kierunki psychologiczno-psychiatryczne... może jakaś psychologia zaburzeń... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.01.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2012 a orientujecie sie moze jak cenowo rozni sie flugger od kabe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts