annNS2 23.01.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2012 oj dawno dawno ale podczytuje regularnie w mieszkaniu niewielkie zmiany to i nie ma sie czym pochwalic... choc niebawem trzeba bedzie robic przemeblowanki w dzieciecym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 28.01.2012 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2012 oj dawno dawno ale podczytuje regularnie w mieszkaniu niewielkie zmiany to i nie ma sie czym pochwalic... choc niebawem trzeba bedzie robic przemeblowanki w dzieciecym Odwiedziłam Twoją galerię Aniu i jestem zachwycona. Całość pięknie skomponowana, przemyślana, prosta, ale nie nudna. Mam pytanie czy zlew umieszczony w kącie jest funkcjonalny? Tak właśnie chcę go umieścić w trakcie remontu, tylko nie wiem jak to się sprawdza w praktyce Co masz na podłodze w kuchni (sławny już na forum Woodentic)? Szafa w pokoju to moje marzenie (szkoda, że bardzo odległe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.01.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Uff kilka dni mnie nie było ale powróciłam. Miałam tyle roboty w pracy, że nawet nie miałam czasu wejść na FM - a to jest dziwne, bo normalnie nawet jak mam dużo pracy to i tak włażę... Coś się zaniedbuję ostatnio. No ale najważniejsze, że wątku nie musiałam szukać. TAR z cenami nie pomogę, bo nie mam pojęcia ile Kabe kosztuje. Flugger Dexo 5 moim zdaniem drogi. annNS2 a co Ty chcesz w swoim mieszkaniu poprawiać??? Hym?? Ja się cały czas zachwycam Twoją łazienką, bo mi się strasznie podoba. I narożnik w salonie też fajny - jak będziesz mieć chwilkę napisz please skąd on. Rocia fajnie, że zajrzałaś - u Was jakieś większe postępy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Fajnie , że już jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.01.2012 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 No... Teraz latam jak kot z pęcherzem, zaległości nadrabiać. Kurcze nie było mnie niecały tydzień, a nie tu gdzie nie zajrzę to po kilka lub kilkanaście stron do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Eeee w sumie nic się nie działo.... Nikt nie odszedł, nikt nie urodził, czyli constans... trochę u mnie znowu pomarzyłyśmy o równiku i lazurowym i o błękicie mórz... Czyli wszystko po staremu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 29.01.2012 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Jestem i ja Dostaję na łeb już...kupiliśmy tego Fluggera szarego...tzn. szary był na próbniku ale na ścianach wyszedł fioletowy! Miał być do dużego pokoju, ale w ostateczności pomalowaliśmy go Dziką Orchideą ze Śnieżki Cały wczorajszy dzień machałam wałkiem i dzisiaj mam zakwasy choćbym na aerobiku była Ta cała orchidea jest tak jasna, ze jak malowałam to nie widziałam gdzie już pomalowała a gdzie trzeba dalej machać Pomalowaliśmy 2 razy, zdjęliśmy taśmę i dopiero można było dostrzec kolor...żółty? Ja już nie rozróżniam kolorów, powinnam się skupić na czystym szarym lub czystym beżu bo jakoś inne mi się nie podobają...to forum mi w mózgu namieszało Pierdziele to, będziemy mieć pokój "słoneczny" Mały pokój chyba zostawię biały, tak dla świętego spokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Alana.. bo najlepiej słuchać własnego rozumu i upodobań... Mnie szare u mnie nie bardzo się widzi... u niektórych dziewczyn jest OK i fajnie wygląda... ja bym raczej nie chciała.... Tak samo jak np czerwona kuchnia... super wygląda, tak soczysta, energetyczna, ale dla mnie u mnie by krzyczała... Więc ja mam stare skórzana fotele... szukam starych mebli... i nie będzie nowocześnie... Dom mam pomieszany... i dobrze mi z tym.... mnie się podoba... Najważniejsze, żeby nasze domy nam się podobały a nie forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 29.01.2012 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Alana.. bo najlepiej słuchać własnego rozumu i upodobań... Arnika tyle tylko, że forum trochę zmieniło moje upodobania A moze po prostu dzięki niemu odkryłam to co mi się podoba, nie wiem jak to jest Wiem, ze nie lubię żywych kolorów, nigdy nie lubiłam. Wiem, ze lubię prostotę i czasem aż przesadzam Fora "dekoratorskie" pokazały mi inne możliwości jak brąz, beż, meble wenge itd. A teraz mnie wzięło na balkon, już się doczekać nie mogę, aż zacznę sadzić kwiaty i zrobię mały ogród w bloku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 A duży masz ten balkon?Ja kiedyś na balkonie 110X 350 miałam ponad 200 sadzonek... aż sama nie wiem jak ja to zmieściłam, ale kwiatów miałam wszędzie i dużo, włącznie z fontanną...W drugim roku byłam w ciąży i nie miał mi kto nosić tych wiader z wodą.. i tak co roku coraz mniej, coraz mniej kwiatów... aż została donica z hostami, i zawsze pelargonie, które ubóstwiam... w domu też zafundowałam sobie donice właśnie na pelargonie.... choć ja to w ziemi grzebać nie za bardzo lubię....Aaa jest Twój wątek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 29.01.2012 17:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Alana przypomniałaś mi te moje przeprawy z błękitami... W większym pokoju też dwie ściany są białe, bo jasno-szary non stop mi się niebieski wydawał. Fotki jakieś pokażesz? Arnika w domu / mieszkaniu to mamy się dobrze czuć. A czy on będzie w groszki, kropki, gwiazdki czy inne twory to już kwestia indywidualna, a jak wiadomo o gustach się nie dyskutuje. Ja trochę żałuję, że nie mogę zacząć od początku, bo pewnie sporo rzeczy zrobiłabym inaczej. Ale to nie zmienia faktu, że w naszym mieszkanku obydwoje czujemy się dobrze. Tyle, że ostatnio mam tak mało czasu, żeby w nim mieszkać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 29.01.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Balkon 590 x 250 To przez ten balkon zdecydowaliśmy się na to mieszkanie, w lato spokojnie można go traktować jak dodatkowy pokój Widok świetny, żyć nie umierać. Wątek był jakiś czas temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 29.01.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 Alana przypomniałaś mi te moje przeprawy z błękitami... W większym pokoju też dwie ściany są białe, bo jasno-szary non stop mi się niebieski wydawał. Fotki jakieś pokażesz? pamiętam, pamiętam i powiem Ci, ze jak zobaczyłam ten fiolet to od razu o Tobie pomyślałam A fotek nie zrobiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.01.2012 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 To gdzie znajdę tyen wątek? A jak go nie ma to czy będzie? I dlaczego go nie ma.... Nemi.. bo to jest nasz dom.. NASZ Mnie jest dobrze.... I powiem, ze też za późno zaczęłam czytać... tak co najmniej z rok to forum... ciut może inaczej pewne rzeczy bym zrobiła... ale to co mam jest w zupełności tym co chciałam.... Jakbym miała budować jeszcze raz to koniecznie większy wiatrołap tak aby szafy się zmieściły, koniecznie pralnia osobna choć moja obecna łazienka jest tak naprawdę pralnią i drugą łazienką... Pierwsza jest nie tchnięta, a że będzie miała prysznic to już jej nie lubię.... ze zmian to jeszcze większe okna w salonie.. i zastanowiłabym sie jaki kolor okien i drzwi... nie wiem czy nie biały... choć te co mam nadal mi sie podobają i to bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 29.01.2012 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2012 To gdzie znajdę tyen wątek? A jak go nie ma to czy będzie? I dlaczego go nie ma.... Wątek zamknęłam w chwili kryzysu "Przebudowy i remonty" mało kto odwiedza, a więc i mało kto doradza, nic się nie działo itd. Do "galerii" też niestety nie mam z czym przyjść waham się nad załozeniem nowego z etapu wykończeniówki, ale jak już to po załozeniu paneli czyli za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
annNS2 30.01.2012 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 annNS2 a co Ty chcesz w swoim mieszkaniu poprawiać??? Hym?? Ja się cały czas zachwycam Twoją łazienką, bo mi się strasznie podoba. I narożnik w salonie też fajny - jak będziesz mieć chwilkę napisz please skąd on. łazienka to rowniez moje ulubione pomieszczenie a poprawki sa nieuniknione trzeba upchac gdzies drugie lozeczko i wymarzonej sypialni to sie chyba nigdy nie doczekam kanapa/naroznik robiona na wymiar w lokalnej firmie meblarskiej (ŁYPIK meble, czy jakos tak). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.01.2012 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 nemi cyknęłam wczoraj fotkę koloru...może coś będzie widać http://img210.imageshack.us/img210/8264/img0984kw.jpg mi podchodzi pod żółty i sama się nakręcam na "nie". Przemalowałabym... Jest ok jak patrzę na ściany, ale jak już spojrzę na połączenie koloru z bielą sufitu już mi się nie podoba a taki mamy na przedpokoju i kuchni http://img109.imageshack.us/img109/5807/img0982z.jpg Buziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 31.01.2012 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A moze po prostu dzięki niemu odkryłam to co mi się podoba, nie wiem jak to jest Wiem, ze nie lubię żywych kolorów, nigdy nie lubiłam. Wiem, ze lubię prostotę i czasem aż przesadzam Fora "dekoratorskie" pokazały mi inne możliwości jak brąz, beż, meble wenge itd. Mnie osobiście fora utwierdziły w moich upodobaniach Zobaczyłam, że nie tylko ja lubię szarości, biele i czernie. Że nie jestem wcale dziwna. A tak mi się czasem wydawało, jak patrzyłam na swoje bezpośrednie otoczenie waham się nad załozeniem nowego z etapu wykończeniówki, ale jak już to po załozeniu paneli czyli za tydzień Załóż, załóż Chętnie zobaczę coś więcej niż Twój przyjemny przedpokój! Jakie masz tam płytki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 narendil ja zawsze lubiłam szary i czarny w ubiorze, ale nad tymi kolorami jakoś się nie zastanawiałam odnośnie mieszkania. Niestety mój chop to moje przeciwieństwo i uwielbia kolory. Potrafi założyć kolorowe paski do kratki i zajebiście wygląda Jeśli chodzi o mieszkanie to szarosci więcej już raczej nie będzie bo ciężko mi je przeforsować, kuchnia i przedpokój to dla mojego chopa wystarczająco dużo. Płytki to Nowa Gala Signum 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.01.2012 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Alana przedpokój świetnie wygląda. Ten żółtawy trochę nie moja bajka, ale nie razi jakoś specjalnie. Wątek zakładaj szybciutko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts