alana 31.01.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Ten żółtawy trochę nie moja bajka, ale nie razi jakoś specjalnie. czyli jednak żółtawy? kutwa noga.... Wątek zakładaj szybciutko. i chciałabym i boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 31.01.2012 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 alana w moim odczuciu też żółtawo a w przedpokoju śliczny kolorek ! Jak nie jesteś do końca zadowolona to maluj, zanim wstawisz meble. Potem będzie trudniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 31.01.2012 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Alana.. jak dla mnie też żółtawy.. a ja na żółtawy jestem uczulona po 4 latach mieszkania w Ire większości w ścianach pt. MAGNOLIA.. Przy takim kolorze wszystko łącznie z białą stolarką jest żółtawe.. A jaki kolorek i z czego masz na korytarzu? Baaardzo fajna szara szarość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No to ja będę inna... mnie ten kolorek szarawo-żółtawy się podoba.. Nie jest żółty, ale i też nie jest szary. Za to jest ładny szary-szary w przedpokoju.Podaj mi co to za kolor szarożółty.. ja bym biuro takim machła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 31.01.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 Anagat.. zastanawiałam się co się dzieje, ze długo Ciebie nie ma... Dobrze , że jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 31.01.2012 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 No to ja będę inna... mnie ten kolorek szarawo-żółtawy się podoba.. Nie jest żółty, ale i też nie jest szary. Za to jest ładny szary-szary w przedpokoju. Podaj mi co to za kolor szarożółty.. ja bym biuro takim machła.... ja podam: dzika orchidea ze sniezki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.01.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 (edytowane) no to już się nie łudzę...jest żółty TAR dzięki tak żółty to Dzika Orchidea ze Śnieżki. mugatko mebli to ja raczej nie będę miała przez najbliższy rok Anagat do dużego pokoju planuję dębowe meble ale wiadomo jak to z planami bywa...szary to Luxens Nordyckie Mgły - produkt z Leroy Merlin i jak narazie jedyny trafiony kolor w mieszkaniu Choć dziś znów machałam wałkiem mały pokój i nie zapeszając też powinno wyjść ok choć to ciepły beż Przez to malowanie z sił opadłam...chciałam się napić herbaty i tak mi ręka drżała, ze musiałam odstawić szklankę Edytowane 31 Stycznia 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.01.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 alana ale mi się Ciebie żal zrobiło... Z tymi farbami Luxens to mnie zaskoczyłaś, bo kolorek wyszedł bardzo fajny. Teraz płytki na podłodze robią jeszcze lepsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 31.01.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 alana ale mi się Ciebie żal zrobiło... Z tymi farbami Luxens to mnie zaskoczyłaś, bo kolorek wyszedł bardzo fajny. Teraz płytki na podłodze robią jeszcze lepsze wrażenie. dzięki za uściski płytki to chyba dopiero zaczną wyglądać jak je w końcu umyję o tych farbach dowiedziałam się od tej osóbki http://deccoria.pl/galeria,id,63554,1,odslona-pierwsza-zapraszam-na-salony-.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 31.01.2012 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2012 A tak w ogóle to te cudne temperaturki w okolicach -16 stopni to już mi się nuudzą. Zdecydowanie nie jest to temperatura, którą mogę tolerować. Pod spodnie ubieram rajstopy, których nie lubię, noszę czapkę której też nie lubię i w której źle wyglądam i nadal jest mi zimno. Jedyny pozytyw to taki, że "wiecznie podróżujących" (ludziki na emeryturze, którzy gotowi są jechać na 2 koniec miasta i trzy razy przesiadać się po drodze celem zakupienia np. 2 marchewek) jest w komunikacji miejskiej jakby trochę mniej... Najgorsze jest to że taka zima ma trwać jeszcze od 2 do 4 tygodni... No jak nie urok to... Alana fajny ten salon na Deccorii. Aż mu się dokładniej przyjrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 01.02.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Alana, zakładaj wątek, nie bój się. Pamiętam poprzedni i brakuje mi Twojego pisania i zdjęć. Co się stało, że go usunęłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.02.2012 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Alana, zakładaj wątek, nie bój się. Pamiętam poprzedni i brakuje mi Twojego pisania i zdjęć. Co się stało, że go usunęłaś? U mnie jest już -17-18*C.. będzie więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 01.02.2012 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 Przed chwilą dotarłam do domu. Znów -16... Beznadzieja totalna... Pierwszy raz od bardzo bardzo dawna nie chciało mi się wychodzić z pracy, żeby pójść do domu... Alana ja już dawno pisałam, żebyś zakładała wątuś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 01.02.2012 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2012 (edytowane) Boshesz Ty mój jak ja zmarzłam....wrrrrrr....!!!!!!!!!!!!!! Dzięki dziewczyny Chciałam wczoraj pocykać trochę zdjęć ale aparat padł, po włączeniu jest napisane"karta zablokowana". W sumie to nie ma co fotografować, wszędzie syf, łazienka brudna, na przedpokoju znajdziecie wszystko - wiadra, gładzie, worek wylewki, silikony, fugi...czego dusza zapragnie. W pt. zamontują panele to wezmę się za sprzątanie i moze aparat się sam naprawi Ale widziałam dzisiaj moje panele i na szczęście mi się podobają aaaaaaaa popatrzcie co do mnie dziś przyszło poduchy od Monisiaaa (zdjęcia też jej bo jak wspomniałam aparat padł) http://img51.imageshack.us/img51/3912/poducha1.jpg http://img716.imageshack.us/img716/8439/poducha2.jpg są piękne i do tego perfekcyjnie wykonane!!!!! Edytowane 1 Lutego 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 02.02.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 mi się baaaaaaaaaaaardzo podoba ta w szarościach śliczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.02.2012 15:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A o co chodzi z podusiami? Bo chyba gdzieś się pogubiłam... Kurcze taką jak ta szara miała kiedyś moja babcia, tylko - uwaga - pomarańczowo-brązową. Taka fajna w dotyku była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 02.02.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2012 A o co chodzi z podusiami? Bo chyba gdzieś się pogubiłam... kiedyś trafiłam na galerie http://deccoria.pl/galerie,user,8900.html i przepadłam Zakochałam się, zachorowałam...szukałam kogoś uzdolnionego w kwestii szydełka no i znalazła się Monisiaaa , która zrobiła dla mnie te cudności .... Taka fajna w dotyku była. te są dokładnie takie same Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.02.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2012 Jej, jakie cuda, szczególnie ta szara. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 06.02.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Dziewczęta tapety na przedpokój szukam. Zmniejszaliśmy otwory drzwiowe płytami GK i leciutko popękały. Trzeba chyba tapetę na to nakleić, bo inaczej będzie chyba średnio wyglądać... Jakieś pomysły? Ma być ciemna (czarna, grafitowa, itp) i raczej nie bardzo wzorzysta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.02.2012 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2012 Zajrzyj do LM jest spory wybór tapet i w OBI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts