Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No to ja będę inna... mnie ten kolorek szarawo-żółtawy się podoba.. Nie jest żółty, ale i też nie jest szary. Za to jest ładny szary-szary w przedpokoju.

Podaj mi co to za kolor szarożółty.. ja bym biuro takim machła....

ja podam: dzika orchidea ze sniezki :D

no to już się nie łudzę...jest żółty :D

TAR dzięki ;) tak żółty to Dzika Orchidea ze Śnieżki.

mugatko mebli to ja raczej nie będę miała przez najbliższy rok :D

Anagat do dużego pokoju planuję dębowe meble ale wiadomo jak to z planami bywa...szary to Luxens Nordyckie Mgły - produkt z Leroy Merlin i jak narazie jedyny trafiony kolor w mieszkaniu :) Choć dziś znów machałam wałkiem mały pokój i nie zapeszając też powinno wyjść ok choć to ciepły beż :) Przez to malowanie z sił opadłam...chciałam się napić herbaty i tak mi ręka drżała, ze musiałam odstawić szklankę :D

Edytowane przez alana

alana ale mi się Ciebie żal zrobiło... :hug:

Z tymi farbami Luxens to mnie zaskoczyłaś, bo kolorek wyszedł bardzo fajny. Teraz płytki na podłodze robią jeszcze lepsze wrażenie. :)

dzięki za uściski :)

płytki to chyba dopiero zaczną wyglądać jak je w końcu umyję :D

o tych farbach dowiedziałam się od tej osóbki http://deccoria.pl/galeria,id,63554,1,odslona-pierwsza-zapraszam-na-salony-.html

A tak w ogóle to te cudne temperaturki w okolicach -16 stopni to już mi się nuudzą. Zdecydowanie nie jest to temperatura, którą mogę tolerować. Pod spodnie ubieram rajstopy, których nie lubię, noszę czapkę której też nie lubię i w której źle wyglądam i nadal jest mi zimno. Jedyny pozytyw to taki, że "wiecznie podróżujących" (ludziki na emeryturze, którzy gotowi są jechać na 2 koniec miasta i trzy razy przesiadać się po drodze celem zakupienia np. 2 marchewek) jest w komunikacji miejskiej jakby trochę mniej...

Najgorsze jest to że taka zima ma trwać jeszcze od 2 do 4 tygodni... No jak nie urok to...

Alana fajny ten salon na Deccorii. Aż mu się dokładniej przyjrzę. :)

Boshesz Ty mój jak ja zmarzłam....wrrrrrr....!!!!!!!!!!!!!! Dzięki dziewczyny :) Chciałam wczoraj pocykać trochę zdjęć ale aparat padł, po włączeniu jest napisane"karta zablokowana". W sumie to nie ma co fotografować, wszędzie syf, łazienka brudna, na przedpokoju znajdziecie wszystko - wiadra, gładzie, worek wylewki, silikony, fugi...czego dusza zapragnie. W pt. zamontują panele to wezmę się za sprzątanie i moze aparat się sam naprawi :) Ale widziałam dzisiaj moje panele i na szczęście mi się podobają ;)

aaaaaaaa popatrzcie co do mnie dziś przyszło :D poduchy od Monisiaaa (zdjęcia też jej bo jak wspomniałam aparat padł)

http://img51.imageshack.us/img51/3912/poducha1.jpg

http://img716.imageshack.us/img716/8439/poducha2.jpg

są piękne i do tego perfekcyjnie wykonane!!!!!

Edytowane przez alana

A o co chodzi z podusiami? Bo chyba gdzieś się pogubiłam...

kiedyś trafiłam na galerie http://deccoria.pl/galerie,user,8900.html i przepadłam :) Zakochałam się, zachorowałam...szukałam kogoś uzdolnionego w kwestii szydełka no i znalazła się Monisiaaa , która zrobiła dla mnie te cudności :)

.... Taka fajna w dotyku była. :)

te są dokładnie takie same

Dziewczęta tapety na przedpokój szukam. Zmniejszaliśmy otwory drzwiowe płytami GK i leciutko popękały. Trzeba chyba tapetę na to nakleić, bo inaczej będzie chyba średnio wyglądać...

Jakieś pomysły? Ma być ciemna (czarna, grafitowa, itp) i raczej nie bardzo wzorzysta...