mugatka 16.02.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 nemi nie mówiła tylko w KTÓRY weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.02.2012 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 (edytowane) He he no właśnie. http://emoty.blox.pl/resource/zaba.gif Swoją drogą nie wpadłam na to mugatka - jakoś wolno myślę ostatnio... alana bo mi się zapomniało wyżej - jak chcesz wstawić emotka z tej stronki co podałam to kopiujesz jego adres i umieszczasz go w i na końcu . Edytowane 16 Lutego 2012 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 16.02.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 http://emoty.blox.pl/html - tu jest duuuużo! oooo dziękować bo ja tylko takie co to z klawiatury można śmignąć alana bo mi się zapomniało wyżej - jak chcesz wstawić emotka z tej stronki co podałam to kopiujesz jego adres i umieszczasz go w i na końcu . noooo to jest bardzo ważna informacja bo pewnie bym kombinowała jak koń pod górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 16.02.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No i znowu piją.. !!!Wredne babska:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 16.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 tak na marginesie, mam zdecydowanie za mały zasób emotikon...buuu...i nie wiem gdzie je znaleźć.... Np Tutaj Hej nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 16.02.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 Np Tutaj http://emoty.blox.pl/resource/532.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 16.02.2012 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2012 No i znowu piją.. !!! Wredne babska:D:D Oj tam zaraz wredne. Soczek był, czyli nie wredne. Dbają o Ignasia, coby go Matka nie alkoholizowała od najmłodszych lat. Hej nemi Nelcia witam w naszych skromnych progach. Fajowe te emotki od Ciebie - nie znałam - dzięki! Te glutki mi się podobają: http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.02.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Dziewczęta mam problem natury technicznej - może któraś z Was wie co zrobić. Cieknie mi woda z zestawu podtynkowego. Po spuszczeniu wody pojemnik rezerwuarowy napełnia się i w pewnym momencie zaczyna się przelewać. Po spuszczeniu pewnej ilości wody – przestaje lecieć, nabiera wodę i znowu po wypełnieniu zasobnika cieknie, albo raczej leci dość intensywnie. Zdemontowałam przycisk, ale nie wiem co dalej. Poza tym, że na czas zdobywania wiedzy zakręciłam zaworek, który się tam znajduje... HELP... http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/c040.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.02.2012 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 nemi ale ten przedpokój co ma być w nim tapeta mogłabyś pokazać Może będzie łatwiej coś doradzić Planów na najbliższy czas trochę widzę jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.02.2012 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 pysiaczek pstryknę coś wieczorem. Na razie z kibelkiem walczę. Znaczy szukam w necie informacji co z tym fantem zrobić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Co to za zestaw?Marketowy czy z tych oryginalnych, czyt droższych, i czy ma jeszcze gwarancje? Bo może pływak się tylko zawiesił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.02.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Co to za zestaw? Marketowy czy z tych oryginalnych, czyt droższych, i czy ma jeszcze gwarancje? Bo może pływak się tylko zawiesił... odp. Zestaw podtynkowy KOLO RECORD: http://images47.fotosik.pl/354/ca6104c7d5a334ed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 19.02.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Na takich sprawach to ja się nie znam kompletnie, więc nie pomogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 19.02.2012 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Co to za zestaw? Marketowy czy z tych oryginalnych, czyt droższych, i czy ma jeszcze gwarancje? Bo może pływak się tylko zawiesił... Dziewczęta dzięki za zainteresowanie. Arnika zestaw KOŁO RECORD nie marketowy (deweloper załatwiał bezpośrednio u producenta). Na gwarancji - ma 5 lat na mechanizm. Przycisk zdemontowałam - świetnie wygląda to ustrojstwo od środka przekręciłam zaworek, żeby woda mi nie leciała przez cały dzień, reszta czeka na Tomka. Kurde dopiero wróciłam do domu - padam na ryjek... Idę się wykąpać i biorę się za te zdjęcia obiecane 100 lat temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.02.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Idę się wykąpać i biorę się za te zdjęcia obiecane 100 lat temu. aaaaaaaaaaaaaa http://emoty.blox.pl/resource/clap.gif no to ja otwieram browarka i czekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.02.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Pijacki wątek.. buuu wszyscy piją.. jak nie winko lub drink to browarki:( BUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu To ja grzeję kubeczek mleczka:D:D I też czeeeekam.. Chyba mam ten sam zestaw podtynkowy zakupiony.. Nemi, to ten z tych węższych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.02.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kurcze nie pomogę.. nie znam go:( Anagat.. ja nic nie piję.. kompletnie nic. Nawet byłam na zabawie karnawałowej i nic nie napiłam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.02.2012 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 Kurcze nie pomogę.. nie znam go:( Anagat.. ja nic nie piję.. kompletnie nic. Nawet byłam na zabawie karnawałowej i nic nie napiłam się... Arniczko, a tyś chora?? Jeny ja już się doczekać nie mogę kieliszka beileysa , co ma na mnie czekać po powrocie ze szpitala.. To będzie tak na wzmożenie laktacji:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 19.02.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 anagat w końcu zrobiłam sobie półlitrowy kubek zielonej herbaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 19.02.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2012 anagat w końcu zrobiłam sobie półlitrowy kubek zielonej herbaty hahaha.. następna chora:D Żadnego piwa nie było w domku>>?? Wpadajcie do mnie.. ja mam ileś l wódki/ polskie piwo/ kilka flach winka/ miodzik pitny w różnych stężeniach.. i może coś jeszcze pobunkrowane się znajdzie:D P.S. ale w sumie jak Nemi ma zdjęcia dać, to możemy tu jeszcze długo posiedzieć.. Więc na nerwy może i lepsza zielona herbatka/ meliska lub mleczko:D Tfuuu nieee nic nie jest lepsze na nerwy od kieliszka lub trzech % Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts