Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

He he no właśnie. :D

http://emoty.blox.pl/resource/zaba.gif

Swoją drogą nie wpadłam na to mugatka - jakoś wolno myślę ostatnio... :)

alana bo mi się zapomniało wyżej - jak chcesz wstawić emotka z tej stronki co podałam to kopiujesz jego adres i umieszczasz go w i na końcu .

Edytowane przez nemi

http://emoty.blox.pl/html - tu jest duuuużo!

oooo dziękować :D bo ja tylko takie co to z klawiatury można śmignąć ;)

alana bo mi się zapomniało wyżej - jak chcesz wstawić emotka z tej stronki co podałam to kopiujesz jego adres i umieszczasz go w i na końcu .

noooo to jest bardzo ważna informacja bo pewnie bym kombinowała jak koń pod górę :D

No i znowu piją.. !!!

Wredne babska:D:D

Oj tam zaraz wredne. Soczek był, czyli nie wredne. Dbają o Ignasia, coby go Matka nie alkoholizowała od najmłodszych lat. :hug:

Hej nemi :)

Nelcia witam w naszych skromnych progach. :) Fajowe te emotki od Ciebie - nie znałam - dzięki!

Te glutki mi się podobają: http://www.cosgan.de/images/smilie/musik/n025.gif

Dziewczęta mam problem natury technicznej - może któraś z Was wie co zrobić. Cieknie mi woda z zestawu podtynkowego. Po spuszczeniu wody pojemnik rezerwuarowy napełnia się i w pewnym momencie zaczyna się przelewać. Po spuszczeniu pewnej ilości wody – przestaje lecieć, nabiera wodę i znowu po wypełnieniu zasobnika cieknie, albo raczej leci dość intensywnie.

Zdemontowałam przycisk, ale nie wiem co dalej. Poza tym, że na czas zdobywania wiedzy zakręciłam zaworek, który się tam znajduje... HELP... http://www.cosgan.de/images/midi/verschiedene/c040.gif

Co to za zestaw?

Marketowy czy z tych oryginalnych, czyt droższych, i czy ma jeszcze gwarancje?

Bo może pływak się tylko zawiesił...

Dziewczęta dzięki za zainteresowanie.

Arnika zestaw KOŁO RECORD nie marketowy (deweloper załatwiał bezpośrednio u producenta). Na gwarancji - ma 5 lat na mechanizm. Przycisk zdemontowałam - świetnie wygląda to ustrojstwo od środka przekręciłam zaworek, żeby woda mi nie leciała przez cały dzień, reszta czeka na Tomka. Kurde dopiero wróciłam do domu - padam na ryjek...

Idę się wykąpać i biorę się za te zdjęcia obiecane 100 lat temu.

Kurcze nie pomogę.. nie znam go:(

Anagat.. ja nic nie piję.. kompletnie nic. Nawet byłam na zabawie karnawałowej i nic nie napiłam się...

Arniczko, a tyś chora?? Jeny ja już się doczekać nie mogę kieliszka beileysa , co ma na mnie czekać po powrocie ze szpitala..

To będzie tak na wzmożenie laktacji:D:D:D

anagat w końcu zrobiłam sobie półlitrowy kubek zielonej herbaty ;)

hahaha.. następna chora:D Żadnego piwa nie było w domku>>??

Wpadajcie do mnie.. ja mam ileś l wódki/ polskie piwo/ kilka flach winka/ miodzik pitny w różnych stężeniach.. i może coś jeszcze pobunkrowane się znajdzie:D

P.S. ale w sumie jak Nemi ma zdjęcia dać, to możemy tu jeszcze długo posiedzieć.. Więc na nerwy może i lepsza zielona herbatka/ meliska lub mleczko:D

Tfuuu nieee nic nie jest lepsze na nerwy od kieliszka lub trzech %