nemi 20.02.2012 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 He he - no tak. Zgłosiłam kibelkowy problem - ponoć jutro ma się ktoś pojawić celem naprawy. Zobaczymy co będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Biała lub lustrzana szafa na pewno rozjaśniłaby przedpokój Popatrzę coś wieczorem za tapetami jak dam radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 pysiaczku dzięki. Przedpokój ma taki fantastyczny kształt, tak ku przypomnieniu: http://images46.fotosik.pl/335/80eecdde525abf7f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 mi już na wzrok padło...brudnej ściany też nie widzę A może zrób kundlowi wyrko na wymiar z takimi wysokimi "zagłówkami" żeby nie brudził ściany A którą ścianę chcesz tapetować? Bo za dużo to ich tam nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Pierwsze i trzecie zdjęcie na dole ściany. Ta ściana miała być czarna i w sumie nie wiem czemu nie jest. No i chcę na niej jakieś małe wieszaki np. na kundlową smycz, ale nie mam koncepcji jeszcze żadnej. Kundel nie dostanie swojego wyrka, bo nie ma go gdzie postawić. Inna sprawa, że on i tak nie będzie na spał na czymś, bo fotel albo sofa są wygodniejsze. Panele albo płytki są zimne, więc jak mu za ciepło to leży tam. Pokazywałam Wam kiedyś jak on śpi przy tej ścianie z łapami w powietrzu. Pęknięcia wypatrzyłam w rogu między ścianą łazienki i tą króciutką przy drzwiach id sypialni, a wytapetować to bym chyba chciała wszystkie - żeby mieć problem z głowy. Na tej ścianie łazienki po drugiej stronie szafy powieszę lustro, wnęka obok kuchni jest przeznaczona na komodę. I tyle. Nic więcej tam nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 18:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zestaw podtynkowy się naprawił... Sam... Kosmos jakiś. No nic - jutro podobno ma przyjechać ktoś z KOŁA sprawdzić co i jak. Zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kurde...oglądam te tapety i dochodzę do wniosku, ze nie jestem w stanie Ci pomóc http://emoty.blox.pl/resource/583.gif Ja nie radzę sobie z własnym eM, więc ... sama rozumiesz http://emoty.blox.pl/resource/depresja.gif Zestaw podtynkowy się naprawił... Sam... Kosmos jakiś. No nic - jutro podobno ma przyjechać ktoś z KOŁA sprawdzić co i jak. Zobaczymy co będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 20.02.2012 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Domy są fajne jak mają normalny metraż. Ten w którym mieszkałam przez 20 lat ma 700 m2 i 7 kondygnacji. Wtedy mieszkaliśmy w nim we czwórkę (mój pokój miał / ma ok. 60 m2). Codzienne maratony po schodach, odśnieżanie w zimie, trawa i ogród latem... Aktualnie mieszka w nim tylko mój ojciec z yorkiem... Tłumaczyłam córce ile to jest 700 m2 i wyszło jakieś 20 naszych mieszkań Dlatego ja tak tęsknię za przestrzenią... Ps. Ale rozpędziłaś wątek Tak trzymaj. Też nie mogę się porozumieć z image shackiem, czasem wychodzi mi coś dodać w załączniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kurde...oglądam te tapety i dochodzę do wniosku, ze nie jestem w stanie Ci pomóc http://emoty.blox.pl/resource/583.gif Oj tam, oj tam. Kokietujesz strasznie. Swoją drogą założysz ten wątek wreszcie? http://www.cosgan.de/images/midi/frech/g045.gif Tłumaczyłam córce ile to jest 700 m2 i wyszło jakieś 20 naszych mieszkań Dlatego ja tak tęsknię za przestrzenią... No moich prawie też. Znajomych trzeba było pilnować bo się gubili... Kiedyś mój kolega chciał skorzystać z łazienki - moja była zajęta - zaprowadziłam go na górę, włączyłam światło i wróciłam piętro niżej do siebie (bo uznałam że przecież nie będę stać pod drzwiami i czekać aż skończy). Po ok. 10 minutach usłyszałam że mnie woła, bo nie wiedział jak wrócić z powrotem... Niestety dom rodziców ma taką specyficzną konstrukcję - labirynt przecinających się korytarzy, a żeby było łatwiej to wszystkie drzwi są takie same, jednakowe parkiety i jednakowe chodniki, i na wszystkich przedpokojach jest boazeria (ehh te lata 80-te), więc gdzie by człowiek nie stanął widzi to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oj tam, oj tam. Kokietujesz strasznie. Swoją drogą założysz ten wątek wreszcie? hehehe przypomniałaś mi lata młodości jak to faktycznie każdego chopa musiałam kokietować http://emoty.blox.pl/resource/th_girl_haha.gif. Potem mi to tak w krew weszło, że robiłam to nieświadomie, aż oberwało mi się od mojego TŻ, że mu kumpli wyrywam hahahah co za czasy a wątek....hmmm....jak kiedyś miałam ochotę go założyć tak teraz już coraz to mniejszą Kiedyś mój kolega chciał skorzystać z łazienki - moja była zajęta - zaprowadziłam go na górę, włączyłam światło i wróciłam piętro niżej do siebie (bo uznałam że przecież nie będę stać pod drzwiami i czekać aż skończy). Po ok. 10 minutach usłyszałam że mnie woła, bo nie wiedział jak wrócić z powrotem... Niestety dom rodziców ma taką specyficzną konstrukcję - labirynt przecinających się korytarzy, a żeby było łatwiej to wszystkie drzwi są takie same, jednakowe parkiety i jednakowe chodniki, i na wszystkich przedpokojach jest boazeria (ehh te lata 80-te), więc gdzie by człowiek nie stanął widzi to samo. hahahahaha dobre Tak sobie ostatnio myślałam - mozna Was dziewczyny gdzieś zobaczyć? Tzn. umieściłyście gdzieś foto na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Chyba a awatarku Dobrze, że już dobrze ze spłuczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Chyba a awatarku no domyśliłam się, ale ja tam widzę...plamę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.02.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Zestaw podtynkowy się naprawił... Sam... Kosmos jakiś. No nic - jutro podobno ma przyjechać ktoś z KOŁA sprawdzić co i jak. Zobaczymy co będzie. kochana, naprawil sie na chwilke, normalnie objawy jak w moim, uprzyj sie na wymiane zestawu plywakowego na nowszy typ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 hehe.. niech Twój tata wynajmie dom ekipie filmowej.. Może jakiś dobry horror polski ktoś w koncu stworzy:D:D Zdjęcie Nemi-dziewczyneczki na avatarze nijak się ma do Nemi w realu:) Przynajmniej wg. mnie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 no domyśliłam się, ale ja tam widzę...plamę Alana.. Ty do oczologa się wybierz:D Ignasia na zdjęciu nie dojrzałaś, teraz Nemi nie widzisz;p hihi Chociaz z drugiej strony- brak dobrze dobranych okularów to rzadsza potrzeba porządków:) W moim przypadku się sprawdza idealnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 20.02.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To Wy widziałyście się w końcu???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ano:) Pewno żeśmy się widziały.. A jakie dobre pierogi jadłam w tej knajpce.. mhhhhmmmmmmmmm..... Baaaaardzo miły wieczór spędzilśmy(bo nasi panowie też byli:)). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Alana.. Ty do oczologa się wybierz:D Ignasia na zdjęciu nie dojrzałaś, teraz Nemi nie widzisz;p hihi Chociaz z drugiej strony- brak dobrze dobranych okularów to rzadsza potrzeba porządków:) W moim przypadku się sprawdza idealnie:D nie czepiaj się synusia Twego nie dojrzałam bo nie wiem jak się na te foty bobasów patrzy W sumie 90% moich kumpeli mi takie zdjęcia pokazywało i zawsze kończyło się tak, że obracałam je w każdą stronę i ni jak tam bąbla nie widziałam A i pedantką nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2012 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 pysiak a Ciebie kajś można ujrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts