pysiaczek 20.02.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 To ja nie wiem jak ja ten fakt Waszego spotkania przeoczyłam Czemu zdjęć nie było ja się pytam nemi póki co mam dla Ciebie tylko taką, dość neutralną jeśli chodzi o wzór i przyzwoitą jeśli chodzi o cenę tapetę http://e-tapety.com.pl/pl/product/view?id=502562 alana raczej nie Nie przypominam sobie żebym się gdzieś wklejała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Oj ja do pedantek też nie należę.. Może syn... ;D:D:D Oj musimy jakieś spotkanko kiedyś zorganizować.. koniecznie:) No moje fotki są na wątku.. A czemu fotek ze spotkania nie było?? Hmmm czemu w ogóle nie zostały zrobione.. Nie wiem. Nemi , może Ty wiesz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) anagat faktycznie kojarzę fotę z psiakiem śpita mocno nemi wrzuć jakąś swoją fote na 10 min Edytowane 20 Lutego 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 kochana, naprawil sie na chwilke, normalnie objawy jak w moim, uprzyj sie na wymiane zestawu plywakowego na nowszy typ. No właśnie tak też myślę. hehe.. niech Twój tata wynajmie dom ekipie filmowej.. Może jakiś dobry horror polski ktoś w koncu stworzy:D:D He he to jest jakiś pomysł. Zdjęcie Nemi-dziewczyneczki na avatarze nijak się ma do Nemi w realu:) Przynajmniej wg. mnie:p No bo to jest nemi +5 kg niestety :] Fotka z ubiegłego roku, a ostatnio przez ten mój mega-nieregularny tryb życia efekty są jakie są. To Wy widziałyście się w końcu???? :yes: Baaaaardzo miły wieczór spędzilśmy(bo nasi panowie też byli:)). I jeszcze Fidget był też nooo. Swoją drogą Sister ciekawe czy jakbyśmy się spotkały w większym gronie to innych ludków dopuściłybyśmy do słowa czy niekoniecznie??? Bo my dziewczęta obie mamy słowotok. nie czepiaj się synusia Twego nie dojrzałam bo nie wiem jak się na te foty bobasów patrzy W sumie 90% moich kumpeli mi takie zdjęcia pokazywało i zawsze kończyło się tak, że obracałam je w każdą stronę i ni jak tam bąbla nie widziałam Ja na tych fotkach też Ignacego nie zobaczyłam - ale na tych poprzednich widziałam wszystko - łącznie z "profilem Radka". pysiak a Ciebie kajś można ujrzeć? Też ciekawa Ciebie jestem pysia. Alany też. To ja nie wiem jak ja ten fakt Waszego spotkania przeoczyłam Czemu zdjęć nie było ja się pytam Nie mamy nic na swoje usprawiedliwienie. Nie mogłyśmy się nagadać to i o fotkach zapomniałyśmy. nemi póki co mam dla Ciebie tylko taką, dość neutralną jeśli chodzi o wzór i przyzwoitą jeśli chodzi o cenę tapetę http://e-tapety.com.pl/pl/product/view?id=502562 Dziękować! Chciałabym ją zobaczyć na żywca gdzieś, bo jak znam swoje szczęście to pewnie się okaże niebieska... Oj musimy jakieś spotkanko kiedyś zorganizować.. koniecznie:) Zdecydowanie - koniecznie musimy się kiedyś spotkać!!! No moje fotki są na wątku.. Hi hi hi i jesteś na nich tak samo podobna do siebie jak ja w avatarze. http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/a010.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Serio nie jestem podobna do siebie?? No w tej chuście na łbie , to nie.. Ale na innych??? Słowotok to my mamy.. oj MAMY:D:D A Ty mi tu o kg. nie gadaj.. tylko zdjątko avatarowe to mi tak się kojarzy z ..' jakiż to chłopiec piękny i młody, jakaż to obok dziewica':D A Ty bardzo kobieca jesteś.. (i nie ma to żadnego związku z wagą).. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) A to ja. Na rudo. Zdjątka znikną za 20 minut. Zniknęły... Edytowane 20 Lutego 2012 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) nemi miło mi poznać Twoją facjatę http://emoty.blox.pl/resource/upup.gif no to ja było minęło Edytowane 20 Lutego 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Ooo świniaku.. mój kolor:D:DZdecydowanie Twój kolor jest lepsiejszy.. Dodaje kobiecości i tajemniczości... Alana.. suuuper...Brązowooka jesteś? Oj tam oj tam.. zaraz duuże.. ja ślepa jestem, to dla mnie im większe tym lepsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Alana jaka Ty faaaajna jesteś. Taka uśmiechnięta!!! Sister Tomek mnie namawia na taki kolor bardzo. Ale nie mogę się przekonać. Bo eksperymentach z blondem głowie i tym jak później nie mogłam doprowadzić włosów do ładu niezbyt chętna jestem na takie eksperymenty. No chyba, że fryzurę dają razem z czapką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 hehe.. nieee jednak ciemny u Ciebie to jest to.. Marchwiany- NIE.. chociaż sama lubię ten kolorek:) Ale widzę nowy avatarek:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editg 20.02.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 ale fajnie trafiłam! poznałam Nemi i Alane:D witam się i ja, bez zdjęć oczywiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 (edytowane) Alana jaka Ty faaaajna jesteś. Taka uśmiechnięta!!! dzięki to był fajny wypad i non stop suszyłam zęby (szczerzyłam kły) Alana.. suuuper...Brązowooka jesteś? raczej zielonooka tu moze dojrzysz jedzenie to mój nałóg jakby co zaraz je usunę nemi P.S teraz widzę, ze oko mi pita http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif Edytowane 20 Lutego 2012 przez alana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 20.02.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 taaa.. to mamy ten sam nałóg:D Super zdjęcia:) Też chcę na jakąś wycieczkę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 hehe.. nieee jednak ciemny u Ciebie to jest to.. Marchwiany- NIE.. chociaż sama lubię ten kolorek:) Muszę się jakoś w najbliższej przyszłości wybrać do fryzjera. Znaczy na przestrzeni ostatnich 2 tygodni 3 razy odwoływałam wizytę, ale w końcu pójdę. Mnie strasznie szybko rosną włosy (zdecydowanie szybciej niż te 12-13 cm przez rok), a tak strasznie nie lubię jak mi ktoś ich dotyka, że przed fryzjerem jestem chora. Ale widzę nowy avatarek:):) A tak se zmieniłam. Już chyba z rok nie zmieniałam więc niech będzie coś nowego. Teraz się trzeba przyzwyczaić. ale fajnie trafiłam! poznałam Nemi i Alane:D witam się i ja, bez zdjęć oczywiście:D Cześć editg - witaj w naszych skromnych progach. Z tego co kojarzę, Ty też z tych "wielkopowierzchniowych" mieszkań...? jedzenie to mój nałóg jakby co [/b] No tak i to przecież widać. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a050.gif Szczupluteńka jesteś bardzo. zaraz je usunę nemi Jeśli o mnie chodzi to mogą zostać. Wiesz przecież że wątek otwarty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 No tak i to przecież widać. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a050.gif Szczupluteńka jesteś bardzo. bez przesady, normalna jestem, cycek jest, pupa też jakoś nigdy nie miałam potrzeby odchudzania i dopóki mieszczę się w swoje ciuchy to jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Mimo że byłam o czasie zdjęcia już nie było... Za to Alana nie jest taka kudłata jak na awatarku Noo i Nemi twarz zmieniła na forumie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.02.2012 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 bez przesady, normalna jestem, cycek jest, pupa też jakoś nigdy nie miałam potrzeby odchudzania i dopóki mieszczę się w swoje ciuchy to jest ok I to jest zdrowe podejście... Natomiast ja się już w nic nie mieszczę,.. same kosmiczne rozmiary.. ale to się zmieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 22:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 I to jest zdrowe podejście... Natomiast ja się już w nic nie mieszczę,.. same kosmiczne rozmiary.. ale to się zmieni... Arnika ja już pisałam u Ciebie - podziwiam Cię z tą siłownią. Jesteś bardzo dzielna. Ja bym chciała te -6 kg znów, ale nie mogę się zmobilizować. U mnie nie ma szans na normalne jedzenie, o normalnych porach, a ostatnio to nawet na basen (50 m od domu nie mam czasu iść). Jak wychodzę z domu to JESZCZE zamknięty, a jak wracam to JUŻ zamknięty. No ale kwiecień niedługo - mam nadzieję na trochę luźniejszy miesiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alana 20.02.2012 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Za to Alana nie jest taka kudłata jak na awatarku ja mam 3 włosy na krzyż a mój pies ma ich znów za dużo...i gdzie tu sprawiedliwość ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 20.02.2012 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2012 Kurde u nas to samo - Niutek już zgubił tyle kłaków, że byłby następne 3 Newtony. A ja niestety - 3 włosy w 5 rzędach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts