Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

To ja nie wiem jak ja ten fakt Waszego spotkania przeoczyłam :D Czemu zdjęć nie było ja się pytam :D

nemi póki co mam dla Ciebie tylko taką, dość neutralną jeśli chodzi o wzór i przyzwoitą jeśli chodzi o cenę tapetę

http://e-tapety.com.pl/pl/product/view?id=502562

alana raczej nie :D Nie przypominam sobie żebym się gdzieś wklejała :p

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kochana, naprawil sie na chwilke, normalnie objawy jak w moim, uprzyj sie na wymiane zestawu plywakowego na nowszy typ.

No właśnie tak też myślę.

hehe.. niech Twój tata wynajmie dom ekipie filmowej.. Może jakiś dobry horror polski ktoś w koncu stworzy:D:D

He he to jest jakiś pomysł. :D

Zdjęcie Nemi-dziewczyneczki na avatarze nijak się ma do Nemi w realu:) Przynajmniej wg. mnie:p

No bo to jest nemi +5 kg niestety :] Fotka z ubiegłego roku, a ostatnio przez ten mój mega-nieregularny tryb życia efekty są jakie są. :)

To Wy widziałyście się w końcu????

:yes: :yes: :yes:

Baaaaardzo miły wieczór spędzilśmy(bo nasi panowie też byli:)).

I jeszcze Fidget był też nooo. Swoją drogą Sister ciekawe czy jakbyśmy się spotkały w większym gronie to innych ludków dopuściłybyśmy do słowa czy niekoniecznie??? Bo my dziewczęta obie mamy słowotok. :D

nie czepiaj się :p synusia Twego nie dojrzałam bo nie wiem jak się na te foty bobasów patrzy :) W sumie 90% moich kumpeli mi takie zdjęcia pokazywało i zawsze kończyło się tak, że obracałam je w każdą stronę i ni jak tam bąbla nie widziałam :D

Ja na tych fotkach też Ignacego nie zobaczyłam - ale na tych poprzednich widziałam wszystko - łącznie z "profilem Radka". :)

pysiak a Ciebie kajś można ujrzeć? :)

Też ciekawa Ciebie jestem pysia. :) Alany też. :D

To ja nie wiem jak ja ten fakt Waszego spotkania przeoczyłam :D Czemu zdjęć nie było ja się pytam :D

Nie mamy nic na swoje usprawiedliwienie. Nie mogłyśmy się nagadać to i o fotkach zapomniałyśmy. :rotfl:

nemi póki co mam dla Ciebie tylko taką, dość neutralną jeśli chodzi o wzór i przyzwoitą jeśli chodzi o cenę tapetę

http://e-tapety.com.pl/pl/product/view?id=502562

Dziękować! Chciałabym ją zobaczyć na żywca gdzieś, bo jak znam swoje szczęście to pewnie się okaże niebieska...

Oj musimy jakieś spotkanko kiedyś zorganizować.. koniecznie:)

Zdecydowanie - koniecznie musimy się kiedyś spotkać!!!

No moje fotki są na wątku..

Hi hi hi i jesteś na nich tak samo podobna do siebie jak ja w avatarze. :) http://www.cosgan.de/images/midi/teufel/a010.gif

Serio nie jestem podobna do siebie?? No w tej chuście na łbie , to nie.. Ale na innych???

Słowotok to my mamy.. oj MAMY:D:D

A Ty mi tu o kg. nie gadaj.. tylko zdjątko avatarowe to mi tak się kojarzy z ..' jakiż to chłopiec piękny i młody, jakaż to obok dziewica':D:D

A Ty bardzo kobieca jesteś.. (i nie ma to żadnego związku z wagą)..

Alana jaka Ty faaaajna jesteś. :D Taka uśmiechnięta!!!

Sister Tomek mnie namawia na taki kolor bardzo. Ale nie mogę się przekonać. Bo eksperymentach z blondem głowie i tym jak później nie mogłam doprowadzić włosów do ładu niezbyt chętna jestem na takie eksperymenty. No chyba, że fryzurę dają razem z czapką. :D

Alana jaka Ty faaaajna jesteś. :D Taka uśmiechnięta!!!

dzięki :) to był fajny wypad i non stop suszyłam zęby (szczerzyłam kły) :)

Alana.. suuuper...Brązowooka jesteś?

raczej zielonooka :) tu moze dojrzysz :D

;)

jedzenie to mój nałóg jakby co ;)

zaraz je usunę nemi ;)

P.S teraz widzę, ze oko mi pita http://emoty.blox.pl/resource/takaemotka.gif

Edytowane przez alana

hehe.. nieee jednak ciemny u Ciebie to jest to.. Marchwiany- NIE.. chociaż sama lubię ten kolorek:)

Muszę się jakoś w najbliższej przyszłości wybrać do fryzjera. Znaczy na przestrzeni ostatnich 2 tygodni 3 razy odwoływałam wizytę, ale w końcu pójdę. Mnie strasznie szybko rosną włosy (zdecydowanie szybciej niż te 12-13 cm przez rok), a tak strasznie nie lubię jak mi ktoś ich dotyka, że przed fryzjerem jestem chora.

Ale widzę nowy avatarek:):):)

A tak se zmieniłam. Już chyba z rok nie zmieniałam więc niech będzie coś nowego. Teraz się trzeba przyzwyczaić.

ale fajnie trafiłam!:D poznałam Nemi i Alane:D

witam się i ja, bez zdjęć oczywiście:D

Cześć editg - witaj w naszych skromnych progach. :) Z tego co kojarzę, Ty też z tych "wielkopowierzchniowych" mieszkań...?

jedzenie to mój nałóg jakby co ;)[/b]

No tak i to przecież widać. http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a050.gif Szczupluteńka jesteś bardzo. :)

zaraz je usunę nemi ;)

Jeśli o mnie chodzi to mogą zostać. Wiesz przecież że wątek otwarty. :D

bez przesady, normalna jestem, cycek jest, pupa też :) jakoś nigdy nie miałam potrzeby odchudzania i dopóki mieszczę się w swoje ciuchy to jest ok :)

I to jest zdrowe podejście...

Natomiast ja się już w nic nie mieszczę,.. same kosmiczne rozmiary.. ale to się zmieni...;)

I to jest zdrowe podejście...

Natomiast ja się już w nic nie mieszczę,.. same kosmiczne rozmiary.. ale to się zmieni...;)

Arnika ja już pisałam u Ciebie - podziwiam Cię z tą siłownią. Jesteś bardzo dzielna. :D

Ja bym chciała te -6 kg znów, ale nie mogę się zmobilizować. U mnie nie ma szans na normalne jedzenie, o normalnych porach, a ostatnio to nawet na basen (50 m od domu nie mam czasu iść). Jak wychodzę z domu to JESZCZE zamknięty, a jak wracam to JUŻ zamknięty. No ale kwiecień niedługo - mam nadzieję na trochę luźniejszy miesiąc.