Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Wykańczamy się... i nasze maleńkie eM...

nemi

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życia

Obdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśłiwym.

Pogodnych i ciepłych

Świąt Zmartwychwstania Pańskiego

Życzy Ala z Rodzinką

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co

• 2 weeks później...

Aaajjj... Dziewczęta fajnie, że o mnie jeszcze pamiętacie, bo moja aktywność na FM ostatnio znikoma. Nawet aukcję przegapiłam...

W eM nic nowego się nie dzieje i najpewniej na razie dziać się nie będzie. Ja nadal w wirze firmowej przeprowadzki, która doprowadza mnie już do szału. Problem z Telekomunikacją (no przecież, bo co w Call Center telefony), problemy z internetem (po co portalowi internet), problemy z montażem klimatyzacji (bo jak zwykle ten gość od zabytków na coś do powiedzenia na nie)...

Kurde w tym pokręconym mieście wszędzie same zabytki. A już ścisłe centrum to przecież tylko zabytki. I akurat ja potrzebuję sprowanować jeden z owych zabytków montażem klimatyzatora. :bash::bash::bash::bash: No i tym sposobem mamy aktualnie dwa biura - w jednym call center, a w drugim cała reszta. A ja nawet urlopu nam jeszcze nie zaplanowałam...

Na szczęście pogoda troszkę się poprawia, więc jak tylko mam wolną chwilkę to jeżdżę na rowerku. O dziwo mój kręgosłup jest tym wyraźnie zachwycony - znaczy nie boli. No i tyle...

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Ehh... zaległości na FM mam tyle, że nie wiem, od czego zaczynać czytanie. :) Więc tak sobie powolutku nadrabiam, żeby być w miarę na bieżąco. Zastanawiałam się też przez chwilę nad zamknięciem swojego wątku, ale chyba jeszcze trochę zostanie, choć pokazywać nie mam co i nie mam kiedy. :)

Przeprowadzka firmowa zakończona, ale roboty nadal mam strasznie dużo (sezon). Teraz sobie urlopowałam przez kilka dni - jutro wracam do pracy - a straaasznie mi się nie chce. No i w tym tygodniu euro się zaczyna, więc muszę sobie tak organizować czas, żeby wychodzić z pracy na te mecze. :wiggle:

Rocia a jak tam zdrówko? Czytałam u Ciebie niedobre wieści...

Edytowane przez nemi