Arnika 06.04.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 06.04.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Najlepsze życzenia Świąteczne od atiki. http://zawszewiosna.blox.pl/resource/wielkanoc018.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 06.04.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Ciepłych, cudownie leniwych i radosnych Świąt, pełnych smakołyków i samych uśmiechniętych twarzy! http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Wielkanoc/012.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 06.04.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Zdrowych, radosnych świąt! suchego lejka i szybkiego wykończenia gniazdka na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.04.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 ...obśmianych rodzinnie... oblanych gościnnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 06.04.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 06.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://www.occur.pl/images/0245c46c/a613a432/79e85d33cb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 06.04.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2012 http://i1.fmix.pl/fmi1443/bcb4dd500013fd9b4f7f6a40/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.04.2012 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Niech zmartwychwstały Chrystus oświeci drogi codziennego życiaObdarza błogosławieństwem i pomaga życie czynić szczęśłiwym. Pogodnych i ciepłych Świąt Zmartwychwstania PańskiegoŻyczy Ala z Rodzinką http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQD5uEAmOTdlrDBfHuk6pXIGQ_OsmZXLFJwJFWmZcxO-Re4O7co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Agata 07.04.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Z okazji Świąt Wielkanocnych najserdeczniejsze życzenia zdrowia, szczęścia i radości,którą przynosi budząca się do życia wiosna składa Ilona http://novamoda.blox.pl/resource/wielkanoc5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.04.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Wesołych, mokrego, radosnych, smacznego (wszystkiego) życzę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 07.04.2012 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 Z okazji zbliżających się Świąt życzę Wam zdrowych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego Alleluja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 22.04.2012 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Gdzie się podziewasz Madziula? Czyżbyś wybrała się w odwiedziny do sister i Ignasia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.04.2012 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Zaraz długi weekend, a tu jeszcze święta na tapecie... Co słychać? Bo jakoś tak cicho tu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.04.2012 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2012 Aaajjj... Dziewczęta fajnie, że o mnie jeszcze pamiętacie, bo moja aktywność na FM ostatnio znikoma. Nawet aukcję przegapiłam... W eM nic nowego się nie dzieje i najpewniej na razie dziać się nie będzie. Ja nadal w wirze firmowej przeprowadzki, która doprowadza mnie już do szału. Problem z Telekomunikacją (no przecież, bo co w Call Center telefony), problemy z internetem (po co portalowi internet), problemy z montażem klimatyzacji (bo jak zwykle ten gość od zabytków na coś do powiedzenia na nie)... Kurde w tym pokręconym mieście wszędzie same zabytki. A już ścisłe centrum to przecież tylko zabytki. I akurat ja potrzebuję sprowanować jeden z owych zabytków montażem klimatyzatora. :bash::bash: No i tym sposobem mamy aktualnie dwa biura - w jednym call center, a w drugim cała reszta. A ja nawet urlopu nam jeszcze nie zaplanowałam... Na szczęście pogoda troszkę się poprawia, więc jak tylko mam wolną chwilkę to jeżdżę na rowerku. O dziwo mój kręgosłup jest tym wyraźnie zachwycony - znaczy nie boli. No i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 04.05.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2012 Co tam słychać u Ciebie? Dalej http://www.cosgan.de/images/smilie/sportlich/n065.gif ? Jak sprawa z przedpokojem? Masz już tapetę? Jakieś nowe pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 23.05.2012 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 przeprowadzka chyba juz zakonczona ;P co tam slychac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 03.06.2012 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Oj nieładnie, nieładnie, świecisz się, a nic nie piszesz. Czekamy co tam u Ciebie, odezwij się Wróć do nas nałogowców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 03.06.2012 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 (edytowane) Ehh... zaległości na FM mam tyle, że nie wiem, od czego zaczynać czytanie. Więc tak sobie powolutku nadrabiam, żeby być w miarę na bieżąco. Zastanawiałam się też przez chwilę nad zamknięciem swojego wątku, ale chyba jeszcze trochę zostanie, choć pokazywać nie mam co i nie mam kiedy. Przeprowadzka firmowa zakończona, ale roboty nadal mam strasznie dużo (sezon). Teraz sobie urlopowałam przez kilka dni - jutro wracam do pracy - a straaasznie mi się nie chce. No i w tym tygodniu euro się zaczyna, więc muszę sobie tak organizować czas, żeby wychodzić z pracy na te mecze. Rocia a jak tam zdrówko? Czytałam u Ciebie niedobre wieści... Edytowane 3 Czerwca 2012 przez nemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 03.06.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2012 Sister, spróbuj Ty wątek zamknąć!!! Już ja ci pokażę! (A bliżej będę, więc uważaj:D)...Mówisz, na mecze się będziesz wyrywać? koko koko spoko:D Kiedy ta cała afera euro się kończy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts