Arnika 26.08.2012 03:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 W zasadzie nad zmywarką bym się tylko zastanowiła.. bo ja mam Whirlpoola i nie jestem zachwycona, forumowa TAR też ma tą samom i nie jest zachwycona, a dziewczyny mają Boscha czy Simensa i są zadowolone... Nad pralką też bym się zastanowiła...Reszta sprzętów typu piekarnik piecze, płyta gotuje to czego chcieć więcej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Dzięki Arnika .. faktycznie w Ire też miałam zmywarkę whirpool i też nie byłam zadowolona.. U mnie- niedomywała, często zostawał proszek na naczyniach.. Wstępnie z pralek albo Beko (miałam i lubiłam) ew. electrolux.. w innych dostępnych dla mnie cenowo nie znalazłam tej opcji z możliwością regulacji temp. do krótkiego prania. Piekarnik pewnie amica, płyta pewnie też amica.. Najpierw pralka i lodówka.. bez reszty można żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.08.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) A ja znowu mam jakiś uraz do Amici. Osobiście nie miałam, ale koleżanka kupiła całkiem niedawno pralkę i już chyba 3 razy był serwisant Lubię za to Samsunga, Beko. Ale tak jak mówicie nawet dobry producent może wypuścić jakiś bubel Raczej rozglądam się za ceramiczną niż indukcją ... Ps. Jak to, a bez płyty (kuchenki) da się żyć? Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez Rocia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ja mam zmywarkę Elektroluxa i powiem tak dupy nie urywa - czasem trzeba być po 2 razy. Z kolei piekarnik Elektrolux jest super ekstra (jakby się jeszcze sam czyścił to już w ogóle byłoby miooodzio). Rocia do płyty mieliśmy zrobioną gotową instalację przez dewelopera - jest jakieś gniazdko cudo do tego (pewnie ta siła, o której piszesz), ale dopytam się dokładnie Tomka jak wróci do domu. Z firm to ja chyba kocham najbardziej Miele - mamy odkurzacz od nich już kilka lat i jest cudowny. Ale ceny mają takie, że za 1 sprzęt to ja sobie kupię wszystko co mi do kuchni potrzebne... Powinnam jechać dziś do firmy, ale tak mi się nie chce, że chyba nie pojadę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 (edytowane) Z amici kupowalabym tylko takie 'kuchenne' rzeczy.. indukcję/ kuchenkę, ew. mikrofalę? Pralka to jakos tak dziwnie, nie? A bez kuchenki da sie zyc jak się posiada thermomix:) Gorzej bez piekarnika.. bo lubię piec i mięcho, i ciasta. Ale tez się da. Rocia, jakby co to mam tesciow rzut beretem, to sie u nich stołowac mozemy hłe hłe.. Biedna tesciowa, bo gotowac to ona nie lubi:D Kobity.. o czym ja gadam, bo ja chyba nie pisałam, ze mebli kuchennych tez na razie nie bedzie:D?? Jesli juz to jakas taniocha marketowa..Hardcorowcy z nas... Edytowane 26 Sierpnia 2012 przez anagat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Oj tam oj tam - u nas 6 szafek i Ikei stoi w kuchni od półtora roku (no 2 wiszą) i w ogóle mnie to nie rusza. Lodówka jest, zmywarka, płyta, piekarnik są, zlew jest a ja w domu raczej nie gotuję (dzięki knajpie z dowozem "domowych obiadków" do domu lub firmy - częściej do firmy), więc nie czuję dyskomfortu. Warunki spartańskie, ale chyba tak będzie dopóki mieszkanie będziemy traktować jak noclegownie. Poza tym, w między czasie zmieniło się dużo jeśli chodzi o moją wizję tego mieszkania, więc wymiana kuchni = wymiana płytek na podłodze i na ścianie, a tego sobie nie wyobrażam chwilowo. No i konflikt pt. "chcę białą kuchnię" - "białej kuchni nie będzie choćby nie wiem co" (w sensie ja i T) nadal nie został rozwiązany, więc... A i Tomek nie chce się zgodzić na eamesy, które w kuchni będą i koniec, ale albo będę czekać aż zmieni zdanie albo jak pojedzie na jakieś targi do Azji i nie będzie go w domu z 2 tyg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ożesz Ty podstępna żmijko:D:D:D:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Sister to jest jedyna, skuteczna, słuszna, możliwa do zrealizowania metoda. W tej chwili ma jeszcze wybór - może się zgodzić. Jeśli się nie zgodzi to zostanie postawiony przed faktem dokonanym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Dobra.. przyznam się, wiem że to tutaj totalna wiocha, ale sprawdzałam co to te aemesy:D Coś mi świtało, że to krzesła, ale do pewności było daleko:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 :rotfl: Chciałabym czarne i białe, bo mi pasują do wizji kuchni. http://allegro.pl/krzeslo-eames-eiffel-dsw-insp3kolory-wys24h-i2556337632.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 wiem wiem.. wygooglałam wcześniej:D:D Mi pasowałyby ghosty do mojego salonu, ale czy mojemu tyłkowi podpasują plastikowe krzesła???? Ty nie boisz się o swój? Moj niby ma oponkę tłuszczową, ale mimo wszystko woli miękkie podusie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 26.08.2012 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ghosty też mi się podobają. Czarne. Jak kiedyś będę mieć na tyle dużą łazienkę, żeby wstawić tam krzesło to na pewno nabędę ghosta. Biorąc pod uwagę częstotliwość przebywania w kuchni to chyba plastik nie będzie mi za bardzo przeszkadzał. A jak będzie to sobie podusię przywlekę i będę siedzieć jak księżniczka "na piernatach". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ghosty z podusiami:D:D to chyba jednak nie będzie TO:D Księżniczka na piernatach:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 26.08.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Boskie jesteście dziewczyny Anagat z oponkami tłuszczu Dobre sobie, może jakbym nie widziała zdjęć to może bym uwierzyła "chudzinko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Rocia.. od czasu moich osatnich fotek to ja bobasa urodzilam.. no zostalo mi tu i ówdzie:mad: Znalazłam dzis taka stronke.. http://urzadzamydom.pl/ Kurcze no 99% projektów jest takie ''moje''.. A czy to nie firma naszej forumowej kolezanki? Cos mi sie kojarzy..szczególnie na jeden fotce- taka szczuplizna w sukience w paseczki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.08.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Ghosty z podusiami:D:D to chyba jednak nie będzie TO:D Można dokupić dedykowane Są też takie z miękką tapicerką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Narendilku , podeślij jakiś link:D Bom sie zaciekawiła.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.08.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Narendilku , podeślij jakiś link:D Bom sie zaciekawiła.. Proszę: Tapicerowany A tak wygląda u malkul: KLIK I jeszcze TAKIE A tych poduś nie mogę teraz znaleźć. Poszukam jeszcze. To były takie płaskie naleśniczki. Mam nadzieję, że wklejając modele inspirowane nikogo nie uraziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 26.08.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Narendil, ale to aemesy są A ja o ghostach piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.08.2012 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Tiaaa Za dużo siedzę nad płytkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts